Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:12 05.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Задълбочената връзка, [re: martyr]  
Автор martyrМодератор (мчк)
Публикувано18.08.08 12:24

във всички случаи я предпочитам пред останалите. Спокойствието и домашният комфорт не може да се сравняват (за мен) с останалите.

Тема Re: Анкет(к)а за семейството.нови [re: martyr]  
Автор ljove (може би познат)
Публикувано18.08.08 14:00

За предпочитания не мога да съм сигурен, опитът ми досега е свързан със задълбочени връзки без съжителство...
Не че липсват условията затова, но явно съм човек, който предимно попада на себеподобни в това отношение. Само веднъж имаше вероятност да заживея с гаджето си, в интерес на истината, аз се дръпнах- това е решение, което не се взима хиляда пъти в живота /колкото и смахнато да звучи.../.
Вероятно може и да дойде този момент, засега обаче съжителството е вълнуващо изпитание за фантазията ми...

Прави каквото трябва, да става каквото ще...

Редактирано от ljove на 18.08.08 14:02.

Автор Пaпa_Бeнeдиkт_шecнaйcти (anal bandit)
Публикувано19.08.08 00:22

Семейство естествено! Няма нищо по-гот от двама анални бандита, свили гнездо напук на обществото, живеещи щастливо в любов и разбирателство. Само дето това е трудно постижимо за средностатистическия педерас, щото нали сме много развратни и непостоянни

Няма и деца, които да ни сплотяват и да търпим другаря, когато ни втръсне(или се разшири прекалено много). Все пак, това е ъъ Хамериканската мечта за всеки педал, но както знаем, тя си е по-скоро мираж. За хетерастите е по-лесно, щото има деца, в името на които се правят жестоки компромиси, не че те живеят по-щастливо, просто има повече лепило в една хетераска връзка, пък и нали им е позволено да се женят все пак.

Тема Re: Анкет(к)а за семейството.нови [re: Пaпa_Бeнeдиkт_шecнaй]  
Публикувано19.08.08 00:54

Хем съм съгласен донякъде, хем не съвсем- двама души и без деца /даже мъж и жена!

/, могат да живеят докрая си заедно, познавам такива хора. Също и лезбийки. За гейове не се сещам в момента... Но ако съдя по себе си, никога не съм мислил да изневерявам и да зарязвам /разбира се, трябва да има чувство, не съм Гюро Михайлов/, последното се е случвало, естествено, в краен момент, когато съм разбирал, че вече не съм нужен на другата страна...
От друга страна, колко семейни с деца търсят авантюри извън дома- в Елмаза често ми се случва да ми пишат такива /или поне в профилите си се представят така/.
Всичко опира до конкретния индивид /и двойка/, обобщенията са излишни понякога....

Автор LuvShaneSparks (непознат )
Публикувано20.08.08 12:09

Първото. Диалогът за мен е не по-малко важен от секса. И не само диалогът, ами да можеш да мълчиш с някого. Там е истината, другото е само някакъв заместител.

Автор Guardian_HeartsМодератор (redeaming & hot)
Публикувано20.08.08 17:19

Случайни контакти.

Има огромна разлика между това какво искам, какво заслужавам, какво мога, за какво ставам, какво ми е писано и т.н. Тъй че отговарям по-скоро реалистично-практично отколкото фантасмагорично.

Автор borealiss (уморен)
Публикувано22.08.08 22:03

Аз бих предпочел "Задълбочена връзка със съжителство " ама такава до сега не ми се е случвала,така че остава само мечта. Във вариантите "сериозна връзка без живеене заедно" последните 2 години ударих на толкова драматични разочарования,че вече мисълта за обвързване ме плаши подсъзнателно,колкото и да я искам всъщност... За другите варианти,от мен курвар не става,нищо че обичам доста секса.... Жалко,ама на !

Автор jism (44)
Публикувано23.08.08 16:40

Отворена връзка.

Разбрах от толкова време гейлък, че ако ТОЙ се върне, значи между НАС се е случвало нещо, случва се и пак ще се случва.
Ако не се върне - значи нищо не е имало, нищо не ни е свързвало.

Тема Re: Анкет(к)а за семейството.нови [re: LuvShaneSparks]  
Автор Alex75 (who)
Публикувано24.08.08 15:52

Присъединявам се към твоето мнение. Можеш ли да мълчиш с някого и да се чувстваш добре, си постигнал много.

Listening gives wisdom, speaking gives repentance

Тема Re: Анкет(к)а за семейството.нови [re: LuvShaneSparks]  
Публикувано24.08.08 23:29

И аз съм съгласен /с уговорката, че мълчанието не е свързано с факта, че нямате какво повече да си кажете...

/.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.