Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:51 03.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема [клю-клю] "К'во се пулиш лезбо?" илинови  
Автор martyrМодератор (мчк)
Публикувано19.05.08 14:44

"имала си крушката опашка".

Рових днес след обяд за хомофобията и ми попадна тази Полска кампания пред очите:

Откривам поразителна прилика с кампанията на Джемини.

Тема И за любопитните:нови [re: martyr]  
Публикувано19.05.08 14:47

Нашата родина е в наситено про-гей зоната.

(Картинката е огромна, внимавайте с трафика)

Любопитно ми е, дали знаят каква е разликата между Западна и Източна Европа, хората които ги правят тези карти.

Тема Re: [клю-клю] "К'во се пулиш лезбо?" илинови [re: martyr]  
Автор [bbourgas] (дзверо)
Публикувано19.05.08 15:14

поразителна прилика?! та идеята е една и съща, просто има разлика в реализацията!

хм, напомням за предните ми реализации

Тема Re: И за любопитните:нови [re: martyr]  
Автор ljove (може би познат)
Публикувано19.05.08 20:58

Доста относително изследване /само на база законодателство/ - за сърби и македонци съм чувал, че са доста хомофобни /в Белград бяха били масово участниците в гей- парад/, унгарците и чехите са доста по- напред, гърци и Кипър също, за италианците не знам....
Явно и ILGA го карат през просото /по повърхността/...

Прави каквото трябва, да става каквото ще...

Редактирано от ljove на 19.05.08 21:01.

Автор ljove (може би познат)
Публикувано19.05.08 21:11

Да не ги виним, "попиват" /попипват/ "най- доброто" от международния опит...

Прави каквото трябва, да става каквото ще...

Тема Re: И за любопитните:нови [re: ljove]  
Автор Guardian_HeartsМодератор (redeaming & hot)
Публикувано19.05.08 21:57

Има нещо такова... В Ирландия също ми се струва, че нещата са много напред, но може би просто едно и също "положение" все пак си остава коренно различно в другите страни, сравнени с България.

A bad 3 o'clock decision...

Автор Guardian_HeartsМодератор (redeaming & hot)
Публикувано19.05.08 21:57

То тази кампания май беше предсмъртното живване на въпросната организация...

A bad 3 o'clock decision...

Автор Maтa Kocмaтa (космат маймун)
Публикувано20.05.08 08:39

Хора всякакви, могат да пишат каквото си искат.

Save the original.

Тема Re: [клю-клю] "К'во се пулиш лезбо?" илинови [re: Guardian_Hearts]  
Автор Бaбaлюra (Мухозол до край)
Публикувано22.05.08 15:30

ЛЕЛЕ! Невероятно! Намерил си сайта на ILGA?! Че дори си отделил част от безценното си педераско време за търсене на инфо за хомофобията вместо за ебане?! Наистина не е за вярване.
Първо: за да не се изказваш неадекватно като пълен глупендел отиди до офиса на Джемини и попитай за кампанията. KPH Poland са партньорска организация на БГО Джемини и е лично предоставена от тяхна страна.
Второ: Също може и да попиташ дали можеш с нещо да бъдеш полезен и да свършиш малко работа за организацията, вместо по цял ден да седиш на хемороидния си задник и да плюеш срещу монитора. Защото заради такива като теб Джемини наистина ще умре съвсем скоро. Защото няма хора, няма общност, следователно няма и причина да съществува гей организация. Наистина за какво е? Освен, за да има по какво да плюете.
Колко пъти отидохте на Pink Point? Колко пъти отидохте да кажете на хората от Джемини какво не ви харесва и какво смятате, че трябва да се промени? Нито веднъж! Защото е по-лесно да плюеш зад монитор, скрит зад някакъв ник, нали пич?
Супер сте наистина.
Единственото което ви трябва са няколко безплатни обществени бани, няколко сауни и два-три гей БАРдака, в които на спокойстие да си го слагате по дупките.
Е да сте живи и здрави. Но после да не ревете, когато някой ви пребие и ви напсува. Но за жалост докато не ви се случи не се сещате, че има гей организация. А май трябва всичките да ви пребият на улицата като кучета, за да се сетите, че в България толерантност към хомосексуалните не съществува. Защото това, че никой не е разбил гей бардака EXIT, не означава че българина е склонен да ви даде права, като на нормални хора.
Ама и вие май това си заслужавате.
Айде живи и здрави. И секса само с кондом.

Тема Името ми не е "педерас",нови [re: Бaбaлюra]  
Публикувано22.05.08 15:51

не се "еба" а правя секс с единственият си партньор. Хемороидите ми са ... контролирани нормално и не ме болят повече от късогледството Ви. Повече от гей-заведенията ме дразнят единствено и само бездарните БГО-та в родината.

Не е моя работа да върша работата на БГО-тата, не се интересувам от работата им, защото са доказали, че не я вършат добре, глупендел викай на баща ти, след като му признаеш за ориентацията си. Боря се с хомофобията около мен със собствените си средства и не чакам някой от Джемини да дойде да пребие скинарите в махалата, защото нямат "физическата възможност" да огреят навсякъде 5-те човека останали там.

Моят -=ник=- е добре известен трол в още 50 форума, 49/50-ти от които НЯМАТ нищо общо с думата "гей", а ти кой/коя/какво си, сладко мое Анонимно човече?

Супер сме, да. За предпазните средства иди обясни на бременните ученички, не на нас.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.