|
Тема
|
Ами сега
|
|
Автор |
anonimenn (непознат
) |
Публикувано | 17.01.08 11:56 |
|
Чувствам се много гадно от няколко месеца.С един приятел от бившото даскало се паднахме още след изпита в 7 клас пак в едно даскало.За годините в новото даскало сме били само на "здравей-здрасти",но скоро по някаква случайност се засякахме с общи приятели и започнахме да излизаме често.Така и той стана един от добрите ми приятели,но осъзнах,че съм влюбен в него.Сега не минава и ден без да мисля за него и ако не се видим просто полудявам :( .И не мога да му призная,защото ако се окаже,че той не е гей...може би това ще е край и на приятелските ни взаимоотношения ;( .Вие какво мислите?
| |
|
Много кофти.... Едно време преживях няколко ученически любови, но времената бяха други, не можех и да си помисля за признания или обяснения, въпреки че при разговори с приятели веднъж стана дума, че единия, в който бях влюбен, май бил нещо особен.....
По време на следването имах много близък приятел- хетеро, постепенно хлътнах по него, но така и не му казах, беше безмислено... След години по други причини му признах, че съм гей- постепенно взаимоотношенията ни охладняха, вече четири или пет години не сме се виждали, /вярно, и аз не го търся.../.
Трябва трезво и без емоции да оцениш приятеля си- държане, интереси към околните /момичета, момчета/, отношението му към теб /може и да е гей, но пък да не харесва като партньор/ и към хомосексуализма въобще, много кофти ситуация, ще повторя.
Но в подобни случаи предпочитам да скъсам от раз /ако разбереш, че няма шанс/, иначе агонията продължава дълго и безмислено.
Редактирано от ljove на 17.01.08 14:06.
| |
|
Мда, кофти. Няма по жалка каритнка от гей, влюбен в хетеро...
Ами какво да ти кажа - каквото и да те посъветвам, сигурно ще е грешно. Няма гаранция за успех. Знам само, че ако сте истински приятели, това, че си гей няма да го отблъсне, дори да не те огрее - поне ще сте наясно. Не му се обяснявай в любов, но поне му дай да разбере, че харесваш момчета, така той ще може да си реши на спокойствие дали иска нещо от теб и какво точно...
Трябва да кажа, че нито един от моите приятели, не се е отдръпнал от мене, защото съм гей, даже напротив - с 2ма 3ма, станаха интересни случки, въпреки че са хетеро, но инициативата определено си беше тяхна...
| |
|
(music) do it now, do it good, do it how you should! (music)
просто колкото и смелост да ти коства действай...не бъди напорист, може да го изплашиш просто му кажи откровено и се пак без заобикалки кфо чувстваш...ако си тръгне толкова по-зле за него, губиш един приятел...
ако си стоиш пасивен много много ще съжаляваш, агонията ще расте, а и постепенно губиш много от себе си...
ии я си престави че той мисли същото за теб но го е страх да ти каже по същите причини,,,
успех..
___
Bitter Suites to Succubi *evil grin*
LIVE AND LET OTHERS DIE
| |
|
Има моменти когато си казвам,че чувства същото като мен,но и такива,в които ме карат да си мисля,че е хетеро...Много ми е гадно наистина и няма и ден без да мисля за него ;( .Не знам какво ще правя,но все някога трябва да събера смелост,за да му призная пък да става каквото ще.
| |
|
Ами или ще трябва да рискуваш и да му признаеш..... или да се откажеш.
То вариантите не са много. Много се надявам да ти отвърне на чувствата....но все пак бъди реалист и свали розовите очила преди да направиш нещо ....
А и с риск да прозвуча малко.....мръсно. Сигурен ли си че това е любов е не просто сексуално желание?
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=77405
| |
|
Хахаха.Ами абсолютно съм сигурен,че не е само сексуално влечение(междудругото съм девствен :P ) Мога да съм с този човек и никога да не правя секс,абсолютно нищо само да съм с него.Наистина уникално момче оххх :)
Редактирано от anonimenn на 19.01.08 03:17.
| |
|
|
|
|