|
Тема
|
за терлика...с любов!
|
|
Автор |
ganimed_85 (непознат
) |
Публикувано | 23.12.07 23:56 |
|
братлета, кво ще ме посъветвате по въпроса с обезкосмяването на слабините и дупето. до сега ги бръсня, ама отдолу става като на селски поп брадата!:)
мн неприятно. кво мислете за онези мазила дет пердуха опадва?
по-здрав за всички!
| |
|
Много внимавай с "онези мазила", че повечето не стават за топки. Веднъж без да искам си бях мацнал леко едното мъдо отстрани докато си махах космите от вътрешната страна на бедрото - все едно ме скупиха без упойка...
Zdaj ne vidi se vrhov za nas
In pusti naj te nosi voda
| |
|
В никакъв случай не се мажи с обескомителни кремове,специялно топките.
Миналата година пробвах,направо се получи изгаряне.
С бръснене е най добре,направо са като коприна нежни,от внимателно по внимателно,това е много деликатно място.
Трябва да си много космат,че да си бръснеш дупето?
| |
|
Ами бръсни по начесто. Тия мазила както ти написаха колегите, не са много препоръчителни, а и не всички имат точно желания ефект. Някои изобщо не свалят космите даже! Освен това може да си алергичен към нещо и тогава става....бедна ти е фантазията. Специално около слабините , пишлето и дупето не те съветвам да си правиш експерименти.
Освен това какъв мъж си ако няма там някой косъм за късмет
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=77405
| |
|
може да се прежалиш там за лазерна епилация... Казват, че дори да израснат пак, ставали по меки...
| |
|
всъщност не съм космат. единствените косми дет ги имам са по краката. на 22 години сам но по гърба и гърдите нямам ... само малко около пъпа...за дупето-имам предвид между бузките!
| |
|
много благодаря за съветите!
абе то народа си го е казал-питай патило!
| |
Тема
|
Re: за терлика...с любов!
[re: mizrahi]
|
|
Автор |
uncool (еднорог) |
Публикувано | 10.01.08 15:20 |
|
В отговор на:
може да се прежалиш там за лазерна епилация... Казват, че дори да израснат пак, ставали по меки...
не е вярно, че стават по-меки, мисля сме го бистрили навремето въпроса - но май беше вярно че след лазерна или електрическа депилация изникват по-малко на брой косми (някои коренчета умират от грубото отношение).
разгеле да припомня, че също не е вярно че след бръснене изникват повече или по-твърди косъмчета - както на главата, така и на други места . но е вярно, че връхчетата им за заострени от бръснача и може да боцкат
| |
|
|
|
|