|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
"Море от любов"
|
|
Автор |
Fluoressence (ultraviolet) |
Публикувано | 15.12.07 20:42 |
|
Гледахте ли го днес?
Близначки - транссексуални 2 години поддържат интимна връзка с 2 хетеросексуални момичета, представяйки им се за момчета.
Много бяха симпатични, поне на мен ми се сториха такива.. Публиката ги прие доста първосигнално, а Наталия замалко да им начерви дебелите дупари.
Поръчват "Море от любов", записват си посланията и когато русата отива при момите, едната издава що е скъсала с младежа - "Той не е Тони, а Тонка и е жена, лесбийка е"...
Самите близнета бяха много сладки 19 годишни дебеланки. Абсолютни момчета, даже си заплюх едното с тръпчинките.
Та получи се интересно предаване, вижте го, ако не сте успели.
| |
|
еее ако знаехме по-рано щеше да е записано, ама то пък как да знаеш, сигурно си разбрала на момента, докато си гледала. По късно ще потърся дали няма повторение, обикновено повечето предавания имат.
| |
|
Ице, ако можеш верно го запиши и го качи в ю тюб. Благодаря предварително!
Zdaj ne vidi se vrhov za nas
In pusti naj te nosi voda
| |
|
запис на предаването:
Редактирано от Fluoressence на 16.12.07 14:37.
| |
|
Няма да им платя, пък!
| |
|
спокойно сега го свалям и ще го кача някъде. сигурно си някъде abroad, затова ти иска да си платиш, като се регистрираш
| |
|
Да, във Франция съм и ми иска 17€ за един месец ... за едното "Море от любов" не си струва
| |
|
Редактирано от ritanata_zelka на 17.12.07 22:39.
| |
|
Тенкс
Disce quasi semper victurus; vive quasi cras moriturus
| |
|
Много шокиращо...
Трудно ми е да го смеля. Превъртам в главата си от дни гледаното и като че не искам да назова нещата с истинските им имена.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|