Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:05 08.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Как скъсаха с вас/как скъсахте с него?нови  
Автор exploziff (непознат )
Публикувано09.12.07 08:07

Здравейте....
Интересно ще ми бъде да разкажете за разделите си. За това как си тръгвате или как си тръгват? коя е най-странната ви раздяла? коя е онази, която ще помните винаги? и когато той или вие си отивате как го преживявате? има ли приятелство с бившия? как виждате сега нещата от позицията на преживелите.....
Питам, защото вече втора седмица се боря с разума, с емоциите и чувствата. Ще ми бъзе полезно да ударите едно рамо.

Тема Re: Как скъсаха с вас/как скъсахте с него?нови [re: exploziff]  
Автор ljove (може би познат)
Публикувано09.12.07 12:44

Болезнена тема, приятел....
Винаги съм давал много шансове една връзка да оцелее. Моногамен съм и когато съм с някого, изцяло съм отдаден, колкото и старомодно да звучи. Имал съм няколко две- тригодишни връзки, за съжаление /или за щастие

/, всяко нещо свършва. И всеки по своему изпива горчивия хап...
Помня една голяма своя любов- тъй като така и не разбрах какво мисли момчето за мен /не че се е чу...л с други междувременно/, казах дотук- после хапах възглавницата /буквално/ дълго време......
А краят за мен е окончателен- не виждам смисъл да поддържам контакти след това с "бившия". И ми е било неприятно, когато са настоявали да се виждаме или чуваме...

Едно нещо съм разбрал- след всеки край следва ново начало!

Тема Re: Как скъсаха с вас/как скъсахте с него?нови [re: ljove]  
Автор Dregnot (малък сладур)
Публикувано09.12.07 20:46

Но спомена винаги остава в сърцето, ако си обичал истински.

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=77405

Тема Re: Как скъсаха с вас/как скъсахте с него?нови [re: Dregnot]  
Публикувано09.12.07 21:58

Не отричам, но за съжаление мога да обичам само по един човек в даден момент.

Ако живееш единствено със спомените, ще заприличаш на стар досаден фотоалбум, който никой би желал да отвори...

Автор redjeep (TJ-Sport)
Публикувано10.12.07 00:54

В такъв случай,албумите би било да са излишни,така ли?
Защо имаш фотоапарат,защо си правиш снимки?
Жужа Габор,се е женила седем пъти,и когато и задават въпрос,как се чества след развода,тя отговаря,
голямо е щастието когато се жениш,и два пъти по голямо когато се развеждаш.

Тема Re: Как скъсаха с вас/как скъсахте с него?нови [re: redjeep]  
Публикувано10.12.07 01:46

Мисълта ми беше, ако живееш със спомена за предишните си любови, как би могъл да обичаш някого пълноценно в момента. Тъй като нямам тайни от човека, с когото съм, пък и съм интуитивен, забелязал съм, че никой не обича да му разказват за предишни трепети....

Като се замисля, и аз май не обичам- възниква въпросът, дали и аз възбуждам подобни чувства. Светът не започва и не свършва с нас, но май е по- добре да не си го повтаряме непрекъснато.
А относно Заза Габор- ако прочетеш по- горе :".....за съжаление /или за щастие /, всяко нещо свършва....."

Автор martyrМодератор (мчк)
Публикувано10.12.07 09:52

Различно е всеки път. За мен лично, когато една връзка се изчерпи, то тя е приключила. Не се държа приятелски с бивши гаджета. За какво по-дяволите!? Обикновено аз съм зарязаният или предаденият. Или ще има друг(а), заради която си тръгва или ще бъда втора цигулка в съществуваща връзка или брак ... все е нещо такова. За какво приятелство става въпрос? Последно чукане и шута. Няма какво да поддържаш изгаснал огън с добавяне на още дърва (3-ки, 4-ки, оргии, предложения за отваряне на връзката и тям подобни патерици за поддържане на вял интерес към съвместният живот).

Самото прекъсване на връзката? Пак е различно. Понякога просто спирам да отговарям на обаждания, бележки, SMS-и и пощи. Друг път сядаме да поговорим, като зрели хора. Понякога просто си събирам бельото и четката за зъби през нощта и си тръгвам без да обяснявам нищо. Който е стигнал до тук със мен, вече знае защо.

Не знам дали е заради наивното ми отношение към чувствата, но все още вярвам в дългите гей връзки. От друга страна ... Човекът с който живея вече 2 години (и нещо

) също беше препатил от нетрайни връзки и като че ли този път спойката стана. Амин!

Тема Re: Как скъсаха с вас/как скъсахте с него?нови [re: martyr]  
Публикувано10.12.07 12:25

Дай боже да е така!

Винаги съм изпитвал панически страх, да не би да ме сметнат за натрапник- мразя да ми досаждат, държа и аз да не го правя. Затова винаги в началото на сериозни взаимоотношения съм казвал на партньора, ако краят е дошъл за него, да ми го каже директно, ще се разделим без драми, каквото и да ми коства това.... И досега не ми се е случвало! Трябва да се ослушвам, да гадая в каква посока се развиват взаимоотношенията ни, за да доловя евентуални симптоми на "износване".
Когато са ме напускали, това е ставало с лека демонстрация на незаинтересованост и е трябвало аз да сложа края- гадна ситуация. В обратния случай винаги съм го казвал директно, както и причината- последното е много важно според мен.

Абе, пожелавам по- горното на никого да не се случва прекалено често!

Автор Guardian_HeartsМодератор (redeaming & hot)
Публикувано10.12.07 12:44

"Той" скъса с мен по телефона.

Още преди да стане модерно късането по телефона. Аз ако не съм трендсетър - епа на!

Колкото до останалите неща - не си губя времето да се интересувам от хора, които не се интересуват от мен. (вместо "интересува" може и "пука", "дреме", "грее" и т.н.) Много е практична тази ми черта - върши работа за приятелства, връзки, първи срещи, секс, ежедневието...

Автор hauntedsoul (mmm)
Публикувано10.12.07 19:31

Абе, пожелавам по- горното на никого да не се случва прекалено често!

Да, ама се случва

....и се пак си е до човека....

___

Bitter Suites to Succubi *evil grin*

LIVE AND LET OTHERS DIE

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.