|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
едно питане
|
|
Автор |
lani Bani (непознат
) |
Публикувано | 05.11.07 14:22 |
|
Падате ли си по роми?
| |
|
*кхъм*, такова де..., циганЕта, имат невероятни тела. Зяпал съм ги с увиснала челюст, по адамово облекло в минералната баня. Това ми е стара страст.
За беда ...,
Като поостареят се ошишкват, като всички останали.
За щастие...,
Всеки ром е гей. Или става ..., след малко финикийски знаци (попадал съм и на такива).
Редактирано от martyr на 05.11.07 15:13.
| |
|
Чувал съм също че са им много големи и свършват бързо. Може ли снимка или клип на такива роми?
| |
|
хахахах,
свършшват бързо - ДА, имат големи - НЕ.
има един сайт с клипчета ама ме е срам да го пратя
Редактирано от [bbourgas] на 05.11.07 16:49.
| |
|
Прати ми го на qni1988@abv.bg
| |
|
Никой ли няма да даде?
| |
|
Абе остави клипчетата, по добре си намери някое цигане с което да си направиш кефа.
Правилно ти казаха че повечето (не всички) лесно се навиват, ще ти кажа само че дори женено циганче....прояви интерес след 5 минутин разговор! Тъй че умната и смело. Един жекер, покрай интерент зали има доста спортни момчета от ромски произход и все закъсват за пари....
| |
|
http://www.baimangau.hit.bg/ За феновете на черните машини!
| |
|
...отврат
| |
|
Факултета, улица 303 - много хубав и изгоден имот се продава. Сутрин обед и вечер циганета ще минават току под прозореца ти и срещу скромно заплащане или черпане ще те ощастливяват егоистично. Ф крайнъ сметкъ местният бос може да те земе за булка.
Информацията е осигурена с любезното съдействие на модераторите на клуб Адам и Адам.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|