|
|
От всичките които си изброил съм гледал само британския "Get Real" и затова само него мога да коментирам.
Приятен филм, макар и в типично британски суховат стил. Като изключим че главния герой е симпатяга филма не блести с кой знае какво.
А какво ще кажеш за американската комедия: "Клетка за птици"?
Хем комедия хем има и елементи на драма. Макар че Робин Уилямс според мен не става да играе гей.
| |
|
ами гледай и другите де... :)
иначе Клетка за птици е много много забавен филм, но нямам намерение да го качвам тъй като е доста популярен - и по ТВ са го давали, и из нета сигурно го има.. качвам такива, които не са много популярни, но са готини според мен
| |
|
Ми нямам нищо против да ги гледам, ама защо не ми излизат в дата.бг тези филми? Според търсачката няма такива заглавия?
| |
|
ами не знам - ти прецени търсачката ли е права или това, което очите ти виждат в линковете, които съм дал... аз бих вярвал на очите си...
| |
|
Току що приключих с гледането на филма. Много ми хареса, испанците правят чудесно кино. Благодаря ти. Ще гледам да изтегля и другите.
| |
|
малко да обновя инфото ... пак тук на http://store1.data.bg/kwiksilver/
сложих още един филм - Sordid Lives - много забавна тексаска гей комедия.. не, не с каубои, просто с тексаски ... мъже и жени... ;) и Queer Duck - ако някой не го е гледал - горещо го препоръчвам - анимационно гей филмче - ама много гей.. нещо като queer as folk, но разбира се, по-забавно и не толкова сериозно :)
след няколко дни мисля да махна Get Real и ще сложа някой друг филм
Редактирано от kwiksilver на 05.03.07 20:36.
| |
|
|
|
|