Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:42 04.11.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Съществува ли?нови  
Автор lzibizi (tujnovesel)
Публикувано11.12.06 10:20

Съществува ли истинско гей приятелство без сексуални мераци и влюбване на един от двамата приятели? Според мен не!
От личен опит знам, приятели са ми били такива хора, които тайно или явно са ме харесвали и са ми показвали, че ме харесват. Същите тези хора след време са ме игнорирали, понеже съм харесвал други мъже, а те не са могли да приемат факта че ги смятам само за приятели и не съм им дал нещо в сексуален аспект.
Защо когато се запозная с някой и искам да сме приятели, той не иска приятелство понеже не съм искал да си легна с него или да му бъда гадже?
Имаше един човек, който ми сваляше звезди само и само да ме вкара в леглото, а знаеше чи си търся сериозно гадже. Така с него правихме секс. След секса поиска да сме приятели и да правим секс отвреме нарвеме неангажиращо, аз му казах че не е това приятелство, ако има чукане и ако ще сме приятели, трябва да изключим всякакви плътски мераци. Той се съгласи , но продължи да има сексуални желания относно мен и когато го отбягвах поради това, той ме намрази и реши да ми прави мръсно.
От това си правя извода че по добри приятели са жените, те ако много ме харесват и ми поискат секс, а аз им откажа те не намразват и отбягват, а продължават да ме обичат и уважават.
За финал на темата ще дам още един личен пример за гей приятелство в чистия вид. Имах приятел от 10 години, преди това се водехме за гаджета и поради различията в характерите, решихме да си останем приятели. След тези 10 години в които той продължаваше да ме харесва, ми направи мръсен номер. Бях се влюбил в един човек и той много добре го знаеше този факт. По стечение на обстоятелствата този човек му беше негов приятел и когато усети че евентуално може да има нещо сериозно между нас, той започна от завист и ревност към мен, да ни обработва по отделно и да се опитва да ни настрои един срещу друг. Така и успя да ни отдалечи и разлюби понеже и двамата - аз и човека в който бях влюбен, му имахме доверие и добро чувство. Когато осъзнах какво е направил въпросният ми "приятел", изпитах гняв, който продължи месец. Не го намразих, ами просто ми падна толкова в очите че ми стана жалък и безличен. Изпитах облекчение когато приключих взаимоотношенияга си с него и вече забравих факта, че ми е бил приятел.
Съжалявам че темата стана прекалено дълга изповед, но исках да споделя и да получа мнение от вас, дали и на вас ви са се случвали подобни случки и какво мислите по този въпрос.
Вече не вярвам в гей приятелството и в момента нямам гей приятели, а просто гей познати....

Тема Re: Съществува ли?нови [re: lzibizi]  
Автор redjeep (TJ-Sport)
Публикувано11.12.06 16:29

Приятелю,не си прав.Съществува приятелство,но явно си в някакво течение.Прав си относно приятелството с жените,те наистина са големи приятели,но още веднъж,зависи на какъв човек ще попаднеш.
В приятелството по някога се изисква търпение,деликатност.Знаеш ли,приятелството не може да го искаш,не може да го купиш,то идва само,ненадейно,а също да направиш и компромис ,да простиш,това е трудно но постижимо.

Автор Kolaps ()
Публикувано12.12.06 05:58

Аз смятам, че е възможно:-) Аз имам много добър приятел гей, с който дори не сме се целували и така вече 4 или 5 години:-) Друг е въпроса, че ми е правил намеци за секс няколко пъти, ама като го обърнах на майтап и дотам:-) Сега само си се обичаме без да се имаме за сексуални обекти:-)
Обаче жените и гей мъжете са наистина голяма комбина, когато става въпрос за приятелство. Според мен това се дължи на факта, че секса остава на заден план, понеже и двамата знаят, че няма как да стане (то има, ама това е друга дълга тема).
Най-вече зависи от хората, без значение хетеро-,би-,гей и прочие... Май няма значение дали приятелите ти са гей или не... важното е да сте истински приятели... ей това е важното. Хайде Весела Коледа

Тема Ами ...нови [re: lzibizi]  
Автор martyrМодератор (мчк)
Публикувано12.12.06 09:47

имаме приятели и приятелски семейства, но не знам дали е изцяло платонически. Един от тях например ми е правел намеци, че ако бях свободен ... После чух, че същите намеци е отправял и към гаджето.

Комплексно е. Ако е приятелско семейство и няма намеци за суингове и групов секс, може да се създаде едно добро приятелство с ходене на гости, вечери и т.н. ... като опре само до приятелство, май си прав

рано или късно някой прави намек за секс.

Автор Smara ()
Публикувано13.12.06 02:47

Мда и аз си задавам същия въпрос проблема си е сериозен понеже и взаимоотношенията ни са малко по .... и когато се запознаваш (срещаш) с някой не отиваш само с идеята да се запознаеш с някой приятел (по скоро си задаваш въпроса как изглежда дали ще ми хареса дали аз ще му допадна ) има някакви очаквания . Самото начало на познанството може да породи бъдещи проблеми в "приятелските" отношения и да "избие" в по интимни нотки след време (точно когато ти/той не очаква ).Е всяко правило си има изключения (не ми харесва думата "правило" която употребих но май няма с какво да я заменя )

Тема Re: Ами ...нови [re: martyr]  
Автор Smara ()
Публикувано13.12.06 03:04

Хммммммммм......... ще я видим тази работа с намеците

А ти сещаш ли се за един друг където от половин година се укрива заради минали неща ?
Трудна ще да е тая работа с приятелството мнооооооооо трудна ..........но не невъзможна.

Автор Wizard_ (малък)
Публикувано15.12.06 18:46

Малко трудна работа е това с приятелството only.
За съжаление !

Тема Re: Съществува ли?нови [re: Wizard_]  
Автор lzibizi (tujnovesel)
Публикувано16.12.06 13:06

Ето откъде идват всички проблеми и дразги.
При хетеро мъжете няма плътско привличане и затова са по сплотени и тяхното приятелство е силно и дълготрайно. При жените приятелството е по нетрайно и непълно, понеже те постоянно си завиждат и се конкурират. Между мъж и жена рядко има истинско приятелство без секс, защото те са все пак привличащи се противоположности.
При гей приятелствата има голяма част женското приятелство (грубо казано), голяма част от приятелството между мъжа и жената и една малка част от мъжкото приятелство.

Тема Re: Съществува ли?нови [re: Гpифoн_Kpивoycт]  
Автор Guardian_HeartsМодератор (храбрият свирач)
Публикувано16.12.06 17:05

Мдам - абсолютно същото е и при мен. Познаваме се от няколко години, той ми е най-добрият приятел, много се обичаме и харесваме, големи сме смешки като се съберем... И никога е нямало някакви сексуални намеци. Едно на ръка, че не сме си типажи, но чисто и просто сме сродни другарчета, и подобни намеци просто няма.

Освен това той не ме "заряза", когато се обвърза сериозно. Всъщност аз намирам, че това с "изоставянето" в следствие на загаджването е един от най-големите мерители за приятелство.

Че нещата се променят - променят се много ясно, но истинският приятел ще направи така, че да сте си пак приятели, макар и при по-променен график.

Тема Re: Съществува ли?нови [re: kwiksilver]  
Автор Guardian_HeartsМодератор (храбрият свирач)
Публикувано03.02.07 22:31

Това определено си е за графата "Градски легенди" - всички сме чували за такива работи, даже сега четем за такива, познаваме някой, който познава някой, който е виждал такова наживо, ама ние самите - нъцки.

Готин постинг помежду другото.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.