|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Какво означава сериозна връзка със сериозен човек?
[re: neizvesten81]
|
|
Автор |
_RedBull_ (непознат) |
Публикувано | 01.11.06 13:56 |
|
Харесва ми мнението ти. Аз също държа на сериозната връзка и наистина все по-рядко се срещат хора, които искат това. Сам разбираш, че тези които пишат, че са сериозни и в същото време пишат за себе си, че търсят Couple не са от нашата кръвна група. Мисля, че можеш без проблем да различиш при първа среща кой е сериозен и кой не е. Но нека не съдим хората по това, кой какво предпочита в леглото. Защото съм разчитал и на едните и на другите. Имам приятели които всяка вечер са с нов партньор и такива с постоянна връзка, на които разчитам и които са точни момчета. Не се бъркам в ничий личен живот, както неискам да се бъркат в моя. Казваш, че "гей-обществото изпитва самочувствие от това с колко партньори е правил секс, без да имат елементарно уважение към тези, с които си лягат". Аз и ти също сме част от това общество щем или не щем. Нека всеки сам за себе си прецени какво иска. Надявам се да открием човека до себе си и по този начин и ние да дадем пример, че все пак сериозни връзки съществуват.
| |
Тема
|
[re: _RedBull_]
|
|
Автор |
neizvesten81 (Buscando amor) |
Публикувано | 01.11.06 15:16 |
|
Благодаря ти за изказаното мнение и се радвам, че попадам на такъв, който мисли като мен. Аз не съдя никого, просто се възмущавам и се притеснявам, че няма да попадна в личния си живот на човек, който мисли като мен, дори да знам, че има много бариери, които стоят пред нас - не само това да си почтен и искрен с човека, с който искаш да се обвържеш.
Желая ти и на теб всичко най-хубаво в личен и професионален план.
Можеш да ми пишеш, ако желаеш на hombrelatino@gmail.com, аз съм Алекс.
| |
|
Това тема за обсъждане ли е или обява за запознанства? Щото ако е второто - има си отделна тема за това.
Чудесно е, че имаш представи на които хората трябва да отговарят. Но нали знаеш, че без компромиси не може? Така като те гледам с тези изисквания по отношение на душевните и психически характеристики, а пък като си знам, че и за физическите данни си имаш някакви представи... То и боговете от Олимп трудно ше се впишат в това дето го търсиш, пък какво остава за простосмъртните.
Колко жалко, че няма да видим как ти и другите като теб сте точно толкова несериозни и непостоянни, колкото хората които обсъждате(възмущавате се от).
| |
|
Хе хе ами нямам нищо против никой. Важното е всеки да знае какво иска.
Сериозен съм определено в една връзка, и то прекалено сериозен даже!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mizrahi (Човек) |
Публикувано | 01.11.06 19:45 |
|
Хех, как си представяш началото на една сериозна връзка? Да ти предложат брак? Да забременееш? Хм... няма как да стане.
Сега сериозно - с моето гадже сме заедно от 7 години и смятам, че връзката ни определено е сериозна. Като всяка връзка, имали сме и възходи и падения, но все още сме заедно и си се обичаме...
Това, което искам да кажа е, че и при двамата нещата почнаха с мисълта "за една нощ..." пък то какво се получи... Така че, дето се вика, не се знае от кой храст ще изскочи заек, така че - недей да се подлъгваш по празни обещания, нито по написаното по чатове/форуми. Един ден може да срещнеш някой, който и представа си няма, че иска нещо сериозно, но точно ТИ да си човекът, когото наистина търси и да се получи...
| |
Тема
|
[re: mizrahi]
|
|
Автор |
lNTROSPECTlVE (HIBERNATING) |
Публикувано | 01.11.06 23:48 |
|
Да си намеря човек за тази нощ и да го използвам като бърсалка - малко да се потъркам... Хм, стува ми се доста невероятно точно от тук да изскочи заекът... Че то е по-голямо чудо от това да намеря човек, с когото да си допадаме и разбираме, чрез друг вид контакти. Като че ли второто бих предпочел да ми се случи...
В сегашната си връзка не съм най-влюбеният човек на света, но поне с този и с предните ми приятели знам, че сме си допаднали доста като хора преди да сме си допаднали по размери и пози...
Ще поживеем, че ще видим...
Редактирано от lNTROSPECTlVE на 01.11.06 23:49.
| |
|
martyr: Нарушаваш правилата на клуба.Редактирано от martyr на 02.11.06 09:38.
| |
Тема
|
[re: mizrahi]
|
|
Автор |
neizvesten81 (Buscando amor) |
Публикувано | 02.11.06 08:47 |
|
Не става въпрос за празни обещания от форумите, а става въпрос, да не се срамувам един ден от човека, с който искам да бъда от това, че докато го намеря съм бил със десетки други, което видиш ли ме е направило курва и напълно обезличен човек. Аз не искам това, а искам да имам до себе си човек като мен, а не такъв като за една нощ. При теб от една нощ сте вече седем години, но не при всеки, има такива , които седем години карат като за по една нощ.
| |
|
Добре, че съм абониран всички отговори да ми идват на пощата, щото иначе нямаше да видя патетичният ти опит да ме обидиш. На всичко отгоре едно изречение не можеш да формулираш като хората - кой знае, може би от скърцане със зъби и невъзможността да се справиш с прочетеното, си се разтреперал от гняв и възмута, та оттам и трагикомичното излияние по мой адрес.
И вземи се научи да обиждаш като хората - в момента нивото ти е направо жалко. И то при цялата сериозност дето струи на талази от теб... Язък.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Wizard_ (малък) |
Публикувано | 02.11.06 19:12 |
|
Много хубави работи си написал !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|