|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Абе на някой....
|
|
Автор |
Marsislav (непознат) |
Публикувано | 26.09.06 01:00 |
|
Абе колеги :-) На някой от вас уринирали ли са му в устата? Любопитно ми е кво е усещането.. Ако някой от вас има желание да ми се изпишка в устичката, или може би аз да се изпишкам в неговата нека пише. Досега не съм го изпитвал, но имам голям мерак да пробвам
| |
|
зависи какво точно искаш.
ако искаш да те опикават/ да опикаваш е яко, аз съм пробвал и двете.
ако искаш да ти пикаят в устата, по-добре пробвай за поносимост със своята урина. може да направиш следното-изпиваш минерална вода, изчакваш малко/според метаболизма ти/ и си готов зареден.
не ти препоръчвам да пробваш с първата сутрешна урина, защото тя е най-силна и най мръсна.
| |
|
Леле Ицко какъв си бил палав :) Моят опит по темата се заключава в 2 секундно филмче, което видях, преди да го изключа - може би съм малко консервативен за тия неща, ама хич не ми се вижда възбуждащо някой да ми пикае отгоре...или пък аз върху него.
| |
Тема
|
Re: Абе на някой....
[re: mizrahi]
|
|
Автор |
lzibizi (tujnovesel) |
Публикувано | 26.09.06 13:54 |
|
Мен също не ме възбужда някой да ме припиква или аз да припиквам някой. Има и по хард начин на които се кефят перверзните хора, като ходят по голяма нужда един върху друг, е това не го разбирам и одобрявам
| |
|
Това с уринирането според мене не е много добра идея, а пък за сране да не говорим. Тези неща ги има описани в дебелите книги като патологични случаи. "Пиенето на урина и мазането с фекалии се срещат рядко" (Цитат)
| |
|
Абе щом им харесва, да се препикават, стига да не го правят у нас :)
| |
|
В много от дебелите книги и това което ни е довело в този клуб е категоризирано като патология, и често по-голяма от описаните.
Under the knife, sharp and shiny key
Repair - Redeem - Resurrection
| |
|
Все пак трябва да се отбележи, че в новите дебели книги по Психология, Хомосексуалноста не се разглежда като отклонение и дори Юнг преди не малко години е казал, че "Хомосексуалноста" си е форма на сексуалност. А това с урината и фекалиите едва ли ще претърпи научно преосмисляне. А аз съм на мнение, че да си хомосексуален си е нормално, но хетеросексуален още повече ! Аз съм си гей и така мисля .
| |
|
да си чувал за фетиши? не ми се прави на консервативен гей. никой не ти говори за сране, а за уриниране. на мен не ми допада дефекацията като фетиш, дори би ми било неприятно, но има хора на които им харесва. това си е техен проблем и аз ги примемам без задръжки. уринирането си е мой проблем, никой не те кара да го приемаш, но си позволяваш да го обсъждаш - нито някой ти пикае върху тебе, нито те е заплашвал, че ще ти пикае отгоре, нито въобще си бил намесен... дори си позволяваш да го окачествяваш като психично отклонение.
ако се върнете в началото ще забележите, че темата не беше одобрявате или не одобрявате уринирането, така че айде по-полека, че ще ви "сера в устичките"
Редактирано от [bbourgas] на 28.09.06 21:34.
| |
|
Съжалявам, ако съм те засегнал с това, което написах . Но държа да отбележа, че говорех по принцип и докато пишех не съм имал в предвид никой конкретно, бистрех въпроса по принцип.
Темата е поставена така, че не изключва да бъде разширена. А и би било тъпо да се хващаме само за буквата на въпроса, който е зададен.
Има една максима, че Истина, която боли е по-добра от лъжа, която заблуждава и на черното бяло не може да се каже. По въпроса за фетишите и други подобни то си е като цяла наука, но е глупава тази наука.
Уринирането не го окачествявам аз като психично отклонение, а казвам някъде си какво пише за него, това е различно.
А и ако толкова беше убеден в себе си нямаше да се засегнеш.
И съм си консервативен гей !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|