Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:04 07.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Тема Re: Коментарът ви.нови [re: Guardian_Hearts]  
Автор exploziff (непознат )
Публикувано08.09.06 21:45

Виж, това, че съм дал пълна свобода на всеки да се изкаже не е проблем за мен - даже е добре дошло.
Тъкмо ще чуя различни гледни точки, пък... Ще видим.
Надявам се, че освен, че ще ме осмеете и ще ми се накарате за това колко съм лош, ще предложите и някакви алтернативи, ако виждате такива, разбира се.
10x.

Тема Re: Коментарът ви.нови [re: exploziff]  
Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано08.09.06 21:54

изчетох целия диалог... ситуацията ти ми е хем ужасно близка, хем малко далечна. мисля, че няма полза да се надяваш. той най-добре си го е казал: обичлив е. някои хора просто са такива. влюбват се по един, два или повече пъти на година, изцеждат всичко от връзката, надрусват се с химия и продължават нататък. даже наскоро чух термин за това поведение - серийна моногамност.

тъжното е когато човекът не иска да става така и страда от това... в твоя случай, поне отстрани, изглежда, че този Стоян не изпитва някакви особени огризения. да не кажа, че е пълен кретен. но няма да го кажа щото не го познавам.

още по-тъжното е когато човекът избира възможно най-уязвими... не бих използвал думата партньори. по-скоро гаджета. като терорист, който избира целите си по индекса на потенциално разрушение. всъщност знаеш ли какво си мисля често? би трябвало да има съд за такива хора. защо ако счупиш главата на един човек ти дават 10 години затвор, а ако счупиш сърцата на 20 ти казват "такъв е животът"??

и докато аз ти пиша тези неща, онези хора са някъде там и се топят по новите си принцове, с които е "както никога досега".

изводът е, че е най-практично ти самият да си такъв. ама от тия без терзанията после, че е кофти. мачкаш и после обичаш като приятел. тамън си натрупваш и стабилно количество приятели, които дават мило и драго за теб. идилия. даже ще ти предложа реплика, с която най-лесно да приключваш сесиите: "вече когато слушам песни не мисля за теб".

--
Не бяха самолетите, нито Красавицата. Реалността уби Звяра.

Тема Re: Коментарът ви.нови [re: exploziff]  
Автор WebMister (in transition)
Публикувано08.09.06 23:59

Хм, това е двоен капан, познавам го и от двете му страни.
Единият се чувства попаднал в капанa на другия, а самият той - на собствените си - любов, чувства, обсесия - както щеш го наречи. Благоприятен изход за привързаната страна няма.
Питаш какво да правиш - дай му свободата която иска.
Ако не го направиш ще се случи след време с още повече тъга, омерзение и загубено време и за двамата.

Disclaimer. Би следвало да е ясно, но все пак ще го напиша в прав текст. Това което съм казал се базира само на горния диалог, не познавам хората и контекста и съм го интерпретирал вероятно субективно.

Carry your past in the rooms of your heart
And you'll never be empty of love when you part

Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано09.09.06 17:14

ми ние с теб от доста време си знаем, че не се разбираме взаимно, без това да ни пречи да сме си приятели. та защо изобщо се пъна да ми го пишеш това

--

Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано09.09.06 18:12

ми пиши

идеята ми беше, че аз така или иначе знам мнението ти. но ти може да си имаш други причини ми го пишеш, знам ли

--

Тема Всичко е до човека.нови [re: exploziff]  
Автор martyrМодератор (fallen)
Публикувано11.09.06 11:55

И "за всеки влак си има пътници". Ама да зарежем клишетата.

Не си попаднал на човек, който иска връзка. Остави го и продължи нататък. Живота не е свършил до тук.

Предпоследната ми връзка беше чисто сексуална (както се оказа накрая). Продължи цели 6 месеца и се чувствах самотен през цялото време. Не се наказвай заради патката на някакъв неграмотник а си намери човек, който ще те обича.

Изход от точно тази ти ситуация ... няма. Остави кучето да си тича по двора и седни да си подредиш мислите.

Тема Re: Коментарът ви. [re: exploziff]  
Автор biser2OO6 (непознат )
Публикувано12.09.06 15:38

Според поп-фолк звездата ГЛОРИЯ, бившите гаджета заслужават да им теглиш 2 шамара , а не да се водят психопатични дискусии с тях.

Тема Re: Коментарът ви.нови [re: biser2OO6]  
Автор lzibizi (tujnovesel)
Публикувано12.09.06 18:29

И какво ще се постигне с 2 шамара - нищо. Физическата саморазправа и насилието показват безсилие за решаването на каквито и да било проблеми.

Тема "Насилието ...нови [re: lzibizi]  
Автор martyrМодератор (fallen)
Публикувано13.09.06 11:17

е последното средство на некомпетентния."

Салвор Хардин във "Фондацията" на Айзък Азимов.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.