Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:47 13.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Тема Sommersturmнови  
Автор Ritter (нов)
Публикувано27.08.06 14:39

Прочетох в ПРОГРАМАТА за една примиера в Дом на Киното:
Лятна Буря [Sommersturm]
Германия 2004, 98', Режисьор: Марко Кройцпайнтнер. Сценарий Томас Баман, Марко Кройцпайнтнер...
Тоби и Ахим са гребци и приятели от години. По време на провинциална регата между тях възникват проблеми. Ахим има любовна връзка със Сандра, а Тоби осъзнава, че чувствата му към Ахим са по-дълбоки, от колкото е склонен да признае за самия себе си. Той се чувства объркан, несигурен и изоставен. Междувременно се оказва, че очакваният девически отбор е сменен с екипаж от атлетични гейове. Тоби и съотборниците му са принудени да се преборят с предразсъдъците си, страховете си, може би и със съкровените си копнежи. Напрежението нараства, а Тоби, Ахим и другите се сблъскват с яростно противопоставяне, което в крайна сметка се оказва и освобождаващо, като развилнялата се на езерото лятна буря...

Някой да го е гледал? Какви са ви впечатлиенията, заслужава ли си? Някой да го е срещал по торенти? Аз се рових, но не можах да намеря нищо.

Тема Re: Sommersturmнови [re: Ritter]  
Автор [bbourgas] (дзверо)
Публикувано27.08.06 18:56

да, имам го на компютъра много от много време, но не съм го гледал. мога да уредя ъплоуд близките дни. пиши мибележка за да ми напомниш.

ако някой друг има нещо да поисква, съм склонен да помагам-филмите ще бъдат качвани на различни торент сайтове зипнати с парола до поискване

Редактирано от [bbourgas] на 27.08.06 18:59.

Тема Re: Sommersturm [re: Ritter]  
Автор casjop (a beatnut)
Публикувано27.08.06 21:35

дръпнах го наскоро, гледах го и ми хареса. човешки е направен, без да се преекспонира темата. не помня откъде дръпнах торента, но още ми стои на харда, така че, ако искаш, прати ми мейла си на бележка и ще го получиш като атачмънт.

Тема Re: Sommersturmнови [re: casjop]  
Автор casjop (a beatnut)
Публикувано27.08.06 21:38

а, и още нещо. филмът участва на фестивала "любовта е лудост" във варна, но не съм сигурна дали не е минал вече. програмата на събитието можеш да потърсиш в интернет, има я със сигурност.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.