Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:00 08.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нека да НЕ подкрепим Дим Дуков  
Автор peterbio (peter25reloaded)
Публикувано04.04.06 18:43

Доколкото опитите за агитация в друга тема за това видите ли, да подкрепим Дим Дуков без никаква аргументация ми се струват меко казано проява на лош вкус, използвам възможността да ви призова към обратното :

НЕ Гласувайте за Дим Дуков за спечелване на голямата награда на Вип Брадър, като НЕ изпратите смс и НЕ се обадите на 1742 за абонати на трите мобилни оператора, и като не се обадите на 090055542 за абонати на БТК. По този начин спестявате 1,20 стотинки и показвате, че сте един от немалкото гей-хора, които по никакъв начин не асоциират себе си и своето поведение с това на Дим Дуков.

Тема Re: Нека да НЕ подкрепим Дим Дуковнови [re: peterbio]  
Автор Gary (човек)
Публикувано04.04.06 19:16

Ако можеше да се гласува ПРОТИВ него, щях да го направя.

Нека подтиснем гордостта си и да помислим за правата си...

Автор mauer (хм....)
Публикувано04.04.06 20:17

Радвам се, че постави тази тема. Ето сега имаме неподправена демокрация. Важно е обаче всеки максимално безпристрастно и от гледната точка на собственото си възприятие от видяното по Вип Брадър да прецени дали въобще да подкрепя някого.

Не е демократично и етично ,обаче, да окачествяваш поведението ми, намеренията ми, начина, по който поствам или реагирам, или отговарям. До колко и дали въобще дадено действие или бездействие от моя страна е проява на лош вкус и на вкус изобщо, е невъзпитано от твоя страна да коментираш, особено при положение, че най-културно поставих тема, в която без да обиждам никого призовавам за подкрепа.

Хайде със здраве и късмет да полеем големия финал на 10 Април. Едно е сигурно - някой ше си тръгне с 50 хил. лева. Който и да е той, дано си ги похарчи с кеф!

Тема Re: Нека да НЕ подкрепим Дим Дуковнови [re: mauer]  
Автор Gary (човек)
Публикувано04.04.06 21:35

Ако вземат та почерпят накрая, може и да се замисля дали да не подкрепя някого .
А за парите съм сигурен, че който ги спечели, ще си ги похарчи с кеф. Само за Дуков не съм сигурен, че онова писмо сигурно още е в мислите му.

Нека подтиснем гордостта си и да помислим за правата си...

Тема Марто, спасявай се докато е време :)нови [re: mauer]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано04.04.06 22:14

Хей Марто, покрай онези "коронясани" особи около теб, май си взел да не приемаш каквато и да е критика към себе си... Не се взимай толкова насериозно, така ще ти е по лесно после... Не мисля, че изказването на честно мнение е проява на лошо възпитание, дори или особено, когато то не ти харесва... Всеки е в правото си да дава оценки за всички други...

А моята оценка за Дим Дуков е много, ама много слаб 2 - не само че се провали напълно в опитите си да поправи мнението на хетерото за нас, но и прибави нови и още по тъмни черти към и без това обруганият ни публичен образ...

Доволен съм напълно, че такъв човек не е сред моите познати, близко или по далечно обкръжение - съветвам те съвсем скоро и ти да се ориентираш към по достойна компания, че то "дуковщината" и "ивелинщината" са заразни...а ти си свястно момче...

Тема Re: И още една причина да не подкрепим Дим Дуковнови [re: peterbio]  
Публикувано09.04.06 01:09

Та значи, какво каза той тази вечер , чухте ли ?
Не, той нямал никакво намерение да се опита да промени представата за гей-хората. Не, той бил влязъл в шоуто не за нещо друго, а за да опровергае нещата, които "болната от жълтеница" преса пишела за него.

Е пък такава суета отдавна не бях чувал някой толкова откровено да споделя :)

Тема Re: И още една причина да не подкрепим Дим Дуковнови [re: Nikam]  
Публикувано09.04.06 18:55

Да

Автор BGMEN (уебмастър)
Публикувано09.04.06 20:41

Ами ето как сам си противоречиш... Първо не си искал да те асоциират с Дим Дуков и затова призвоваш да не се гласува за него. След това, на 9 април го обвиняваш, че се разграничава от опитите гей обществото да се асоциира с него, като го заклеймяваш за суетен. Избери си някаква точна причина, макар и лична, защото така мнението ти е твърде противоречиво и излиза неискрено.

Тема Re: Марто, спасявай се докато е време :)нови [re: mizrahi]  
Автор BGMEN (уебмастър)
Публикувано09.04.06 20:57

Марто, Милен те е посъветвал да не се вземаш насериозно. Аз пък ти казвам точно обратното, много е важно човек да се приема сериозно. И макар тук да се говори за Дуковщина и Ивелинщина, силно се надявам, че в тяхната компания си осъзнал, че успелите хора са по-уважавани и мнението им наистина си тежи на мястото. А пък тези, които им завиждат, те цял живот ще си търсят оправдание за собствените неуспехи и винаги ще откриват някой голям враг, който им е виновен за всички неудачия.
Много съжалявам, че и ти като мен, стана жертва на евтини и безпочвени нападки, но хич да не ти пука. Хората ще си изберат своя фаворит в понеделник и вероятно ще го подкрепят. Аз лично ще гласувам и за Дим и за Коцето, защото и двамата са пичове... Пък дано поне апартамента в Слънчев бряг да грабна.

Тема Re: Нека да НЕ подкрепим Дим Дуковнови [re: BGMEN]  
Публикувано10.04.06 00:40

В позицията ми няма никакво противоречие и неискреност.

Противоречие, неискреност и суета има в позицията на Дим Дуков.
Първо така, пък после - онака.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.