|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
ЛГБТ Идея
|
|
Автор |
ЛГБT Идeя () |
Публикувано | 13.03.06 13:24 |
|
ЛГБТ Идея
# Организация на гей, лесбийки, бисексуални, транссексуални и интерсексуални хора, на членски принцип и в обществена полза.
# За да се опитаме да предизвикаме гей мъжете и лесбийките да работят за себе си, за да могат да се защитават и забавляват;
Прочетете още
| |
|
А вие няма ли да спрете да се роите?
| |
Тема
|
Re: ЛГБТ Идея
[re: ЛГБT Идeя]
|
|
Автор |
eлия (Out & Proud) |
Публикувано | 13.03.06 16:03 |
|
А кой стои зад тази идея?
| |
|
Току що получих и агитационен мейл от булпорт, сети се сама...
| |
Тема
|
Колкото повече - толкова повече...
[re: ЛГБT Идeя]
|
|
Автор |
mizrahi (Човек) |
Публикувано | 13.03.06 18:10 |
|
На мене идеята ми харесва, така както е формулирана. Друг е въпросът дали е възможна... Минал съм по този път - на пръсти се броят хората, които действително биха се занимавали с тези неща - открито и заради идеята а не заради финансови облаги, а работата наистина е много...
Освен това, в момента в който се появят парите идват и хиените... това също съм го виждал.
Все пак - успех на начинанието - стискам палци.
[image]http://free.hit.bg/mizrahi/uzivanje.jpg [/image]
| |
|
Агитацията е хубаво нещо.
Явно Павлин има желание за работа. Това е похвално. Пък и на Джемини им е нужна малко конкуренция.
Ще следя с любопитство осъществяването на тази идея. Както следих с любопитство осъществяването на проекта "Сензус"...
Сподели какво пише в агитационния мейл... ако не е "организационна тайна" разбира се...
| |
|
Абсолютно същото, каквото пише и тук:)
| |
Тема
|
[re: eлия]
|
|
Автор |
peterbio (peter25reloaded) |
Публикувано | 14.03.06 10:39 |
|
Мда, аз пък имам "агитационен" е-мейл за същата "идея" от спортен клуб Тангра-България.
| |
Тема
|
[re: peterbio]
|
|
Автор |
eлия (Out & Proud) |
Публикувано | 14.03.06 13:30 |
|
Не са тайна близките им отношения
Между другото ми прави впечатление, че отново се регистрира специален ник, с който да се пусне едно анонимно уведомление... и след това се мълчи на въпроса "Кой стои зад всичко това".
Тези хора дори имената си не обявяват... Кого да последват хомосексуалните? Към чия идея да се присъединят? На духове?
Поне във вашите агитационни мейлове има ли подпис...или е анонимен мейл адрес?
| |
|
Мисля, че отговорът ти е предварително известен... Всичко опира до умозаключение от типа - понеже иде от там, това трябва да е човека. Или просто събиране на две и две - четири. Кой от къде кога е бил наритан, защо, след като си е тръгнал обиден е дошло време за отмъщението на гладните и така... все в тоя ред.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|