Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:23 09.05.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Как да постъпя? Дайте съвет...нови  
Автор Varna_Boy (непознат )
Публикувано31.01.06 20:33

Здравейте!
Не съм проверявал темите по този въпрос, защото рядко влизам в клуба, но не мога да не споделя проблема си... Има едно момче, което ми "влезе" дълоко в сърцето, просто се влюбих селно в него... Преди време си мечтаех да се познавам с него и случайно го гледах в едно интервю по телевизията... Търсих го по всякакъв начин в интернет и се надявах да се запознаем... Момчето е много красиво, секси и е точно мой тип...Само знаех, че е студент... Иначе работи интересна професия и е сред много хора... Лятото ми се случи да го срещна случайно на пазара за плодове и зеленчуци... и отидох при него направо и му казах, че ми е симпатичен... Казах му, че съм го гледал по телевицията и ми е много симпатичен... Той говореше по мобилния телефон и не знам дали ми обърна внимание, но аз му дадох една визитка... След време той ми се обади и говорихме за бизнес /не за секс/ Докара ми негов колега като клиент и ми сподели, че му е приятно да работи с мен... Попитах го за приятелка и ми каза, че няма и отдавна не е имал... Но съм сигурен, че има нещо гейско в него - глас, маниер... то се усеща... Ходи на танци и фитнес, страхотна поддръжка на всичко... Най-интересното е, че се оказа, че той просто живее в съседния блок. Така се зарадвах, че просто не можех да повярвам, че е истина. Не знам как да постъпя. Малко се скарахме по финансови въпроси и сега се държи много студено с мен... Пратих му един ес-ем-ес, а той ми звъни и пита кой се обаждал кой му пращал съобщение... и т.н. Стана ми много кофти... Как да постъпя нататък? Понякога си мисля защо така се получава... Аз като си харпесам някой, просто е недостижим, а мен като ме хареса някой аз не го харесвам... А най-интересното е, че мен повечето ме харесват жени, а за мъжете почти не представлявам интерес. Не ми личи много и дори себеподобните трудно ме разпознават... Не мога да разбера защо някой момчета, които жадуват за мъжка ласка, просто се правят на големи женкари... Я кажете как да постъпя, защото хич нямам опит в тези работи... Даже писах предните теми, че не си падам по аналния секс, ама се влюбвам в мъже... Какво е това!?! Тоя така ми е влязал в главата, че само за него си мисля... Как да постъпя? Дайте съвет...

Тема Re: Как да постъпя? Дайте съвет...нови [re: Varna_Boy]  
Автор desired (послушко)
Публикувано31.01.06 23:35

Без да се сърдиш /аз съвет не мога да ти дам, понеже като изпадна в подобна ситуация се примирявам/, но ми стана интересно, че не ти личи изобщо и си трудно "разпознаван"... Тааа... аз по такива си падам, пък и са ме давали по телевизията...:) Дай да вземем и да се видим, може и да се харесаме :)

Съблечи моя страх и за грях дай ми таен знак...

Автор Гъзe (Дъвка turbo)
Публикувано01.02.06 00:28

Честно да ти кажа аз с далеч по - лесни ситуации не мога да се оправя та в твоята ли ще те спасявам, но мисля, че понякога с времето нещата стават просто трябва да имаш търпение и да стискаш палци щом си го срещнал вече веднъж на плод - зеленчука, значи най - вероятно пак ще изскочи някакъв подобен късметлииски шанс, който обаче, не трябва да се изпуска.

Тема Re: Как да постъпя? Дайте съвет...нови [re: Гъзe]  
Публикувано01.02.06 13:56

Работата е там, че просто аз много трудно харесвам някого и това ми се е случвало може би няколко пъти през живота /някой силно да харесам и желая/... Може би ви е познато това чувство и аз не знам... Просто си споделям, но най-кофтито е, че подобни момчета все се изживяват, че много си падали по жени и т.н. А всъщност не е така... Имах един случай веднъж като се изложих, но както и да е... А между другото има жени, които страхотно харесват да излизат с подобни гейове. Виждам го, че страни от жените и се прави на гръмнат, ама съм сигурен, че копнее за мъжки ласки... Усеща се просто, а може би не ме харесва... или е решил да се бори със себе си и аз не знам. Имам един приятел /не интимен/, който ей така я кара... В тайни и страхове да не бъде разкрит и това е. Вчера гледам Волен Сидеров почна вече да говори и против хомосексуализма, че трябва да се забранявал и преследвал от закона... Първокласен хомофоб излезе.

Редактирано от Varna_Boy на 01.02.06 14:44.

Автор SM® ()
Публикувано01.02.06 14:29

аз лично от твоя пост нищо не разбирам. Най-странно впечатление ми направи факта:

В отговор на:

...Само знаех, че е студент... Иначе работи интересна професия и е сред много хора...

как така е студент и вече работи интересна професия която учи!?

Тема Re: Как да постъпя? Дайте съвет... [re: SM®]  
Публикувано01.02.06 14:46

Като не разбираш не ми отговаряй на поста... Има хора, които учат и работят едновременно... Ама специално от теб не очаквам съвет... Като гледам начина ти на копиране и коментиране на изреченията ми. Както и да е.

Автор Kurvoazie (оставащ)
Публикувано01.02.06 15:50

Ако подозренията ти са вярни, бих приел, че не си пада по теб. Също така, още в началото щях да създам неоспорима ситуация, в която да е ясно какво желая. По реакцията да се ориентирам.
Каквото и да се е случвало, а то е доста, май е минал момента да го предизвикаш на сексуалната плоскост. Обезсърчително ти пиша, но четох внимателно и стигам до тези изводи. Съжалявам, приятел!

Автор timmy (bellus)
Публикувано01.02.06 16:06

Ако не те харесва, както се опасяваш, почти няма надежда нещо да стане. Тва е най-лошия вариант. Ако се бори със себе си шанса ти може да варира от много малък до много голям - зависи що за човек е. Някои се борят но лесно се поддават. Не знам, ако се бори със себе си или иска да се прикрие би трябвало да се прави на супер мъжкар и непрекъснато да говори за подвизите си с жени (реални и въображаеми, по скоро второто) - такива съм ги срещал много . Но не ми се струва да е това - казваш че отбягвал жените, ходел на фитнес, а и ти самия имаш шесто чувство за него - в крайна сметка, може би си е гей/би но просто не сте един за друг. Понякога истината боли но трябва да се приеме. Ако до сега не си усетил никаква нотка на желание или интерес от негова страна, макар и минимална (а тези неща се усещат), вероятно шанса ти е малък.

Автор лoбoтoмиcт (с малко акъл)
Публикувано01.02.06 17:10

не виждам някой да допусна възможностите:
- да не е сигурен, че го харесваш като сексуален обект, ерго - неправилни сигнали да пращаш или той неправилно да ги декодира;
- да се е подразнил от факта, че ти си почнал да го "сваляш", а да му се е искало нещата да тръгнат по друг начин - или той да е по-активният, или просто да е с други виждания за това, как би тябвало да бяха потръгнали нещата...

Тема Re: Как да постъпя? Дайте съвет...нови [re: лoбoтoмиcт]  
Автор vj (boy toy)
Публикувано01.02.06 18:57

имах същия проблем.преодолях го.
виж значи той е поне 90% гей,ако може така да се каже.
прав си на него му се иска,но не му стиска.репутацията му за него е най важна и не може да си позволи такива забежки.някой цял живот няма да признаят какви са,дори пред себе си.много е жалко.
аз ти предлагам това,което направих аз.просто,защото не исках някой ден да ме е яд и да съжалявам,че не съм си казал.
отиди при него и си кажи.но така представи нещата да не изглеждат нахално и грубо.едва ли не направи се,дори все едно и на теб ти се случва за първи път.не знаеш кво се случва и с теб.накарай го да прояви разбиране.
ако трябва направи се на жертва,ебати.
хубаво е обаче вече да не работите заедно,ако ще му го казваш.защото с тоя дето аз се пробвах,работим заедно.и сега не ми говори,страх го е.той ще си остане криещ.но не ми пука вече,защото се оказа нещастник.
има го и тоя вариант да се разочароваш от човека. така,че не се впрягай толко.аз съм се убедил,че има време за всичко.това,че ти харесваш някой,а той теб не, е нормално.не се отчайваи едва ли не.
това е,но пак пресметни ситуацията.с твой си разбирания.като за теб.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.