|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
"Хомосексуална педофилия" = гей скандал?!?
|
|
Автор |
madame_soho (непознат) |
Публикувано | 31.01.06 13:28 |
|
Невежите медии в Булгаристан кога ще разберат, че няма абсурдни понятия като "хомосексуална педофилия", която в днешните броеве и емисии е представена чисто и просто, за по-конвенционално, като "гей-скандал в Парламента".
Лично моето мнение е че точно с такива казуси, които засягат нагласите и настроенията на масовата култура към гей-обществото би трябвало да се занимават гей-организациите в България. Но за това, разбира се, организациите трябва да работят заедно, а не по единично, каквато обикновенно е практиката в България.
| |
|
Има такава педофилия - хомосексуална за съжаление... Няма да забравя като дете /бях около 13-14 г./ един на около 30 ме води по сладкарници и насам натам, после в къщи и се дървеше и т.н. Нищо не ми направи, но сега като си спомня явно се е възбуждал от малки момченца... Това какво е? Сигурно е много нормално... И сега има такива индивиди.
| |
Тема
|
Re: "Хомосексуална педофилия" има такава
[re: Varna_Boy]
|
|
Автор |
axx (непознат
) |
Публикувано | 31.01.06 14:21 |
|
Има, и нашето законодатество прави разлика между хомосексуално и хетеросексуално изнасилване и наказанието за хомосексуалното е по-леко 
| |
Тема
|
Re: "Хомосексуална педофилия" = гей скандал?!?
[re: madame_soho]
|
|
Автор |
Гъзe (Дъвка turbo) |
Публикувано | 31.01.06 15:22 |
|
Аз обаче малко се оплетох. Нали до 14 години е позволено от закона, а в този "гей скандал" разбрах, че ставало дума за 15 годишно момче.
| |
Тема
|
[re: axx]
|
|
Автор |
eлия () |
Публикувано | 31.01.06 17:54 |
|
Хомосексуалното не се води изнасилване, а блудство.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
eлия () |
Публикувано | 31.01.06 17:57 |
|
Що не питаш бойловърите в съседната тема има ли хомосексуална педофилия...
| |
Тема
|
[re: Varna_Boy]
|
|
Автор |
timmy (bellus) |
Публикувано | 31.01.06 18:43 |
|
И аз имам подобна история за разказване, но в моя случай си беше напълно по мое желание . Става дума за един дистрибутор на гей филми в София, с който имахме 2-3 интимни срещи (аз бях на 15-16 тогава а той на около 28), но без да стигаме до секс. Той беше много точен и не ми оказа никакъв натиск или насилие, дори напротив a за пари и дума не стана. Тва вече е кофти - едно е да си непълнолетен и да опиташ с по-голям по желание, друго е когато се намесят пари. Тук вече съм съгласен че става дума за педофилия...
Редактирано от timmy на 31.01.06 19:09.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mauer (хм....) |
Публикувано | 31.01.06 20:54 |
|
Всички прекрасно разбират каква е разликата (имам предвид журналистите), но тъй като изданията им са предвидени за "най-широк" кръг читатели (хубаво е, че поне могат да четат), предсатви си какво би станало да се впускат в "сложни" обяснения, разлики, отдиференциране....интересът към конкретната статия пада, оттам тиражът, оттам като в затворен кръг всичко стига до мотивациата на всеки журналист...Разбира се, че е по-интересно да драскаш за извратени хомосексуалисти, които изнасилват българските НИ деца...разбира се, че е по-бомбастично да генерализираш цялата група (ако говориш само за един индивид, заболял от много рядка болест, той би предизвикал съжаление и желание за подкрепа евентуално) и от там да извлечеш макс омразата на хората - защото простият ще сложи под един знаменател и цигани, и евреи, и педерасти, той не се интересува каква е разликата между гей и педофил, той знае само, че "гейовете" трябва да се мразят и плюят, попитай го защо ги мрази? ще се получат (или по скоро няма да се получат ниакви) доста интересни отговори.
"Някои неща са толкова сериозни, че можеш само да се шегуваш с тях"Редактирано от mauer на 31.01.06 20:57.
| |
Тема
|
[re: mauer]
|
|
Автор |
нopтвeн (зачеркнат) |
Публикувано | 01.02.06 10:18 |
|
Всъщност единственият, който в публичното пространство се опитва да свърже хомосексуалната ориентация с педофилията (и когото аз съм чул) е Волен Сидеров.
Днес по bTV той твърдеше, че двете са много свързани и че между тях имало "тънка граница", ако изобщо имало. Въпреки спокойния опит на Дилов-син и Бареков да разграничат двете.
| |
Тема
|
[re: нopтвeн]
|
|
Автор |
Kurvoazie (оставащ) |
Публикувано | 01.02.06 14:38 |
|
Всъщност единственият, който в публичното пространство
Извинявай, че се намесвам, но в така нареченото 'публично пространство' - педераст се асоциира и с гей, и с педофил, и с извратеняк (+бойловер). А 'хомосексуална орентация' си е понятие... дето на улицата е = 0. 'Спокойния опит', този скромен.. подход само маркира осведоменост, но работа.. никаква. Гледащия хетеро 'спокойно' ще подмине тези напъни. А и хетрото (тези от'публичното пространство'), редовно видимо са френдли, но езика на тялото, очите им, елегатни фрази с подтекст елиминират видимото, и гейството си е пак там където искат.
В срещата на Кузов, бичето от "Атака" и Бареков, ден-два назад, очите на Барека, визуалните отношения с "бичето" говореха мноооого неща, които елиминирваха истината. В друга ситуация, резонното се появява под формата на "съдът е този който ще определи дали е виновен и в какво". Това не се и спомена. Раздухването, елиминацийта на всичко свързано с гейската кауза е в ход. Дивиденти се търсят.
По "СКАТ" В.С. леко подхвъри, че имат достоверни сведения за набедения, че е гей. Или са знаели и са мълчали, или сега се възползват от ситуацията за да го елиминират, като вмъкват и гейския елемент в добавка, защото им е станал ясен. Където и да е истината, комбинацията гей с педофилсики действия е приложена и тънки разлики, ама... никой няма да прави. Истината ния я знаем...., нали?
Редактирано от Kurvoazie на 01.02.06 15:26.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|