|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Клуб 18+
|
|
Автор |
Paдocлaв (минаващ) |
Публикувано | 24.11.05 11:51 |
|
Какво ще кажете за този клуб. Аз ходих, голяма дупка е, малко е, направено е с малко пари ... поне е наистина гей-дискотека, ама какво от това. Струва ми се че е набъркан собственика на Сакс, което не е много добре. Имате ли повече инфо по въпроса?
In the absence of light, darkness will prevail
| |
|
За пръв път го чувам.
Къде се намира?
| |
|
Витоша 18
Има някакъв чейндж и то е до него, ама трябва да се загледаш, щото иначе може и да не го забележиш. Вътре са колоните от спартакус, осветлението, че даже и техника по осветлението от Спартакус, ама DJ е друг и изобщо вътре музиката е малко зле. Стила сега е (или поне оня ден беше) леко ретро, имаше към 15 - 30 човека, нищо интересно.
In the absence of light, darkness will prevail
| |
|
Благодаря
| |
|
Мдам, наистина участва по някакъв начин собственикът на Sax, макар че не виждам защо това е проблем. Участва и Сергей - бивш управител на Спартакус и явно вече бивш на Планет клуб (не съм сигурен за това).
На мен личномястото ми хареса, но ме подразниха цените. Аз пия джин - български няма, а другия е по 4 лева 50 милилитра. Сиреч 100 мл джин и сода са 10 лева... В Спартакус преди също имаше скъп твърд алкохол, но на външния бар можеше да се намери и български.
Иначе за любителите на бирата е ок - туборг специален - 2,50 лв.
Ще видим дали ще успеят да го разработят, предполагам, че не е само гей ориентирано, защото вечерта в която бях там клиенти бяха също и група Ъпсурт.
| |
|
Внимавайте с това 18+!
Над него е най-гъзарското мутренско заведение. Незнам кой го го афишира за гей заведение, но върви реклама по радията като за масово заведение. Щом има техника от Спартакус нищо чудно да го държат Илиеви - дето държат Спартакус и Ялта.
Някой знае ли петък - събота каква музика пускат?
Да ви кажа Оскар е много яко място. Официално не е гей клуб ама може да си награбиш гаджето и никой няма да се учуди. А защо не и някой барман или друг покрай теб. Повечето стават :)
| |
Тема
|
Re: Клуб 18+
[re: prinyo]
|
|
Автор |
Garion (Rivan King) |
Публикувано | 30.11.05 17:58 |
|
8 кинта за 100 грама? Хахахах, тия не са у ред. Трябва да си не гъзар ами не знам какво за да ходиш на такъв бар - определно не за да пийнеш.
Това не е Гей бар, ми чисто "педерастки" 
| |
Тема
|
[re: bgpal]
|
|
Автор |
bxx () |
Публикувано | 01.12.05 01:26 |
|
Днес минах покрай това ново заведение. На вратата си пише Private Mix Club.
Ще го видим след като давате добри отзиви
| |
Тема
|
[re: bgpal]
|
|
Автор |
Condor (новак) |
Публикувано | 02.12.05 13:17 |
|
aide da ne sravniavame zavedeniata tuka s tezi v evropa,kvo she kajesh a?
| |
|
Прав си, само че нека и дохода на българина да стане като доходите тук, пък тогава да видиме дали ще е страшния проблем да платиш 3 ойро за едно малко! 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|