Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:14 07.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Тема Покана за екскурзия !нови  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано22.10.05 10:01

Ето народе приятелска покана да излезем заедно извън София или "минутки за реклама", кой както иска да го разбира :) :

Спортен клуб Fat Cats организира двудневна екскурзия до Рибарица с една нощувка на 26-27 ноември 2005.

Тръгване: 26 ноември 2005 г., 08:00 часа от паркинга на Национален стадион „Васил Левски”, София
Връщане: 27 ноември, около 17,30 часа

Пътуване с организиран транспорт (автобус) за участниците в екскурзията.
Настаняване: хотел "Рибарица", 3 легла в стая. www.hotel-ribaritsa-bg.com

Разходите и начинът на хранене се решават от всеки участник самостоятелно.

Членски внос за туризъм (включва пътни разходи и настаняване):
За членове на Спортен клуб Fat Cats: 30 лева. За нечленове: 35 лева.

за повече инфо тук :

Тема Re: Покана за екскурзия !нови [re: mizrahi]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано23.10.05 11:34

Естествено, който има въпроси - може да пита мен или някой друг от клуба :)

Тема Re: Покана за екскурзия ! [re: mizrahi]  
Автор BBourgas (дзверо)
Публикувано23.10.05 15:33

естествено по голямата част са пасивно настроени спрямо такива организационни действия, с хора, с които трябва да се срещат

.... наживо...

Къде, къде е по-удобно да си стоиш зад компУтара?!

Тема Re: Покана за екскурзия !нови [re: BBourgas]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано24.10.05 12:19

Знаеш ли, веднъж във форумите на Дир.бг попаднах на най абсурдната дискусия "Има ли разлика между реален и виртуален секс"... Пишеха предимно хлапета в тинейджерска възраст и преобладаваше мнението, че няма кой знае каква разлика, което е странно, поне от моя гледна точка, защото вярвам ще се съгласиш, че не е все едно да изядеш една пица или да си представиш, че я изяждаш :)))

Естествено, трябва да се отчете фактът, че в тая възраст, хлапетата като че ли правят предимно виртуален секс /т.е. фантазират си с малко чужда помощ :)))/ Съгласен съм че е безопасен, ама аз предпочитам нещо по реално ))

Та толкова за офтопика. Освен това, за моя радост се намират достатъчно хора, които да ходят на екскурзии и да не се притесняват да се видят с други хора на живо :))

Автор Kurvoazie (оставащ)
Публикувано24.10.05 12:45

`...хлапетата като че ли правят предимно виртуален секс...`

ооо, не само хлапетата. Преди дни, на кю-тото се залепи русначе, младо адвокатче (без допълнителни асоции..). От приказка на приказка си стигнахме до думички... и многоточияяяя.... Така опресних слова и аканчания и, че легнал с комп може да се `приключи`каквото си пожелаеш...
Не беше на шега...

Тема Re: Покана за екскурзия !нови [re: Kurvoazie]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано24.10.05 22:09

Мда, и аз съм ги играл тия игри. Не казвам, че са лоши, просто не мисля, че можем да поставим знак за равенство между реалния и виртуалния секс...

Автор Kurvoazie (оставащ)
Публикувано25.10.05 02:20

В моя пример, с русначето, май ставаше въпрос за вариант от нужда. Момчето е в изолиран регион и му е трудно.... Чат `играта` се е развила до степен на практика. Какво да се прави..., нужди...
Какво ти `равенство`... А при паяците, вероятно виртуалното е средство към набиране на информация... Словестни упражниния....

Тема Re: Покана за екскурзия !нови [re: Kurvoazie]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано25.10.05 22:40

Ех, сещам се за един соц лозунг : "Елате хиляди младежи..." :) Ще си ги поделим :)

Автор carte (непознат)
Публикувано27.10.05 10:33

a kak se stava chlen na roz klub???

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.