|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Не ми е ясно ...
[re: Nikam]
|
|
Автор |
BBourgas (дзверо) |
Публикувано | 23.09.05 23:52 |
|
хаххахаааа вечната абър ли вее...

| |
|
ееееее,
разбран съм правилно
историята с БИ-тата, винаги ми се е струвала съмнителна
като прочетох, че ги има в правилата, като нормален Гей, си казах:
"Тук, в този форум се опитват да "хитреят". Искат да ловят БИ-та, прелитащи
по редовете. Май е доста плитко това?!? Някой заблуден може да се мерне тук. Идеалните възможности са вън... Маймуни с трици не се ловят!
Всеки нормален човек би разсъждавал така.
Изхода е, от "Правила" се маха `бисексуални`. На тъмно ако влизат ще е по-интересно и за тях.
А, в същност, това че има би- в правилата е било заради Sam.
Нищо лично!

| |
|
Постоянно имам чувството, че си изтървал някои събития от новата история на България. Като например края на дебненето на другарчетата дали ще се изтърват да кажат нещо или не.
Този ти постинг, както и другите интриги около половете (дайте да се дебнем сега дали някой ще се издаде...) показват, че демократичността сама по себе си (стояща между впрочем в основата на Интернет-социалното чудо) не ти е ясна.
Проблемът с твоите постинги е, че, макар да е общо взето ясно какво казват, самите изречения и параграфи нямат смисъл. Което прави много трудно да им се отговаря - без значение дали със съгласие или не.
Когато пишеш във форуми в Интернет трябва да имаш предвид, че думите и изреченията ти излизат извън дискурса на собствените ти мисли и парадигми и попадат в един друг контекст. И четещите във форумите не са екстрасенси или телепати не могат да разчитат контекста, съществуващ в твоята глава. Затова любимото ти заиграване със собствените мисли и хрумки остава неясно за четящите, не защото те са толкова прости за да не разберат, а защото ти си бил некоректен да нахвърляш мислите си така, че сда са ясни само на теб.
Редактирано от prinyo на 24.09.05 16:57.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
prinyo () |
Публикувано | 24.09.05 17:00 |
|
Офффффф
Минаха 3 или 4 години от одите ти за Гея.... Обаче годзила се завръща...
Какво точно направихме преди година, че спря да изливаш истерията си тук?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
prinyo () |
Публикувано | 24.09.05 18:00 |
|
Напоследък беше започнал да пишеш ясни, кратки, стегнати и смислени текстове. Сега обаче пак се давиш в злоба.
Напиши с три изречение това, което си е "чиста истина" и ще може да се дискутира.
(Вечената Амбър (хихи ) има съадминистраторски (а не просто модераторски) права в Момчето. Фактът,че не знаеш това означава, че той никога не е злоупотребявал с това и не е досаждал на никого с този сайт. От което можете да си вземете поука- ти и някои други хора, които само се чудят как да пъхнат някой линк във форума.
| |
Тема
|
[re: prinyo]
|
|
Автор |
eлия () |
Публикувано | 24.09.05 18:21 |
|
Затова ли толкова се подкрепяте? 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
prinyo () |
Публикувано | 24.09.05 18:29 |
|
Все ми е тая дали и колко пъти си посещавал един или друг сайт. От какво точно се възмущаваш в момента, като изключим дългогодишните ти истерии за Посегателствата срещу Теб Гея?
| |
Тема
|
[re: eлия]
|
|
Автор |
prinyo () |
Публикувано | 24.09.05 18:31 |
|
Само преди две седмици в клуба се случи нещо, което прави въпроса ти безсмислен.
| |
Тема
|
[re: prinyo]
|
|
Автор |
eлия () |
Публикувано | 24.09.05 18:46 |
|
Преди две седмици ти се възпротиви на изборите и Сам ги поднови моментално, съобразявайки се с твоите забележки. За това ли говориш или ще уточниш коя случка си имал предвид?
Въпроса ми не е сериозен...
Закачам се...
| |
|
отново се възползваш от деловият ни разговор
явно за теб е бил само личен, така да бъде
основаваш се на чуства, които често и лесно подвеждат, забелязал съм, жените се основават на тях и така преценяват, интуицията е друга работа
думата `интрига` и подобни съществителни които размахваш, както и твоите нападки като реакция, ми приличат на `крадеца (който) вика дръжте крадеца`
демокрацията - тя е такава каквата си я направим, до сега няма друга дума, натоварена със смисъл който да прави живота по-смилаем
в нета има различни демо варианти на демокрация
поучителното ти слово, го схващам повече като нравоучително.
Ще ти припомня, макар да виждам че нямаш нужда от нови представи за моята личност, когато започнах да пиша, където ми е мястото по секс, казах, че от четящ ставам пишещ. Бях `минаващ`, сега съм `оставащ`. Словото ми, в контекста на този форум е продукт от четене (моля, не само на нета), наблюдения и анализи. Шаблона `неподготвен не се изкавам` си го прилагам, знаеш...., нали?
И да ти призная, не съм очаквал така да се възползваш от деловата/лична среща, която се оказва провал. Това ти е капиталче, и го използваш “умело”(обърни внимание на кавичките). Няма да ме предизвикаш, да се възползвам и аз от свойте впечатления за теб. Не се напъвай (ето ти нетски подход)!
"Затова любимото ти заиграване със собствените мисли и хрумки остава неясно за четящите, не защото те са толкова прости за да не разберат, а защото ти си бил некоректен да нахвърляш мислите си така, че сда са ясни само на теб."
Какво искаш да ми кажеш с това? Ама к`во?
Как да те коментирам, като ти е каша в логиката. Да си играеш със словото, даже и като собствен дискурс, тук, ти е станало проблем. Елегантния менторски каламбур се опитва да ме направи некоректен в моят подход към четящите, въпреки че те ме разбират. Да не би да си обиден от името на всички, че пиша с хрумки, давам си мнението, заигравам се със собствените ми мисли. Не помниш ли че смятам писането тук, като `чат на по-високо ниво`.
Че то всички правят така. Някой са много добри. Ако съм се поувлякъл някъде не го приемай лично, моля те, приятелю. Това не е частен форум, нали?

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|