|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Stranno
|
|
Автор |
borony (непознат
) |
Публикувано | 07.09.05 17:06 |
|
Здравейте!
За първи път влизам в този клуб и много ми е интересно.
Разбира се както предполагате и аз имам пробем за който се надявам да
срещна вашата подкрепа. Убеден съм,че с този проблем са се сблъскали и други тук.Излизам с един мъж,който е над 30г.Лошото е,че от самото начало на нашето запознаване никой не признава на другия чувствата си. Много хора са ме съветвали да разкрия нещата,но това в директен разговор е невъзможно и двамата имаме добри професии и съществува някакъв страх.
Той дори понякога демонстрира хетеро връзки,но никога не са били продължителни и винаги се търсим като компания.
Понякога си мисля,че може просто да ме харесва като приятел и нищо повече.
Но след това се сещам за нещата които ми е казвал и вие сами си направете извода. "Липсваш ми" , "Не мога без теб" , "Обичам те" и т.н все неща които един хетеро мъж не би казал на друг нали? Освен това прекарахме и заедно почивката си и то по негово предложение само двамата не е имало никакви свалки там. Има и нещо като ревност например не харесва мой приятели
и не му е приятно да излизам с тях. Според мен има и някакъв момент на неосъзнатост у него сякаш , много е странно.
Всичко това продължава вече доста време. Как мислите какво да направя,кое би било най-удачното?Как мога да разбера неговите чувства?
| |
|
Почти всеки се е сблъсквал с подобен проблем, и липсата на смелост винаги е пречела да се стигне до добър край. Защо не му намекнеш нещо за себе си, че ни си толкова "праволинеен", че си с по-широки разбирания за живота и т.н. Виж каква ще е неговата реакция и сам прецени дали да му кажеш. Като за начало може да му кажеш, че си гей, но не му казвай веднага, че си влюбен в него. Така ще можеш да си прецениш дали да се надяваш или не, на някаква развръзка във личните ви взаимоотношения.
Един път се живее. Няма време за губене! Повече смелост!
| |
|
Завиждам ти на това което ти се случва.
Продължавай така до момента докато се излюбите.
Аз имах подобен момент в живота си,който момент осъществих след 11 години.
Бяхме щасливи и двамата,бяхме на седмото небе.
| |
|
Незнам обаче дали ще си струва чакането след толкова много време, лично аз много бързо се отказвам

| |
Тема
|
Re: Stranno
[re: borony]
|
|
Автор |
borony (непознат
) |
Публикувано | 08.09.05 10:37 |
|
Благодаря Ви за разбирането.
Имам основание да смятам,че той е наясно за мойте чувства. Но в него има някакъв страх о такъв тип контакти,защото възпитанието му което е получил е доста консервативно.Странното е ,че когато има други хора тогава не се притесява да казва неща които са доста откровенни от рода на "без него не мога" , "той не ми дава да правя нещо" все неща показващи явна привързаност и повече.Но когато сме само двамата се притеснява сякаш. Опитах да не му се обаждам няколко дни, но тогава той започна да ми се обажда всеки ден. лудницата е пълна.Все по объркан съм
| |
|
da,tova neshto mi se e sluchvalo i na men. Strahut beshe golqm i taka i ne znam vse oshte dali e imal nqkakvi chuvstva kum men. Znam samo edno- ako nqkoga pak imam takava vuzmojnost, nqma da q propusna, a shte deistvam ,puk kakvoto stane. Licniq mi suvet e da razkriesh neshtata, no ne rqzko i izvednaj, zashtoto tova moje da go stresira, a po-zaobikolno, na porcii. Haide, deistavi i oishi posle kakuv e rezultata 
| |
Тема
|
Re: Stranno
[re: borony]
|
|
Автор |
Mъppp (ентусиаст) |
Публикувано | 08.09.05 11:45 |
|
Доколкото разбирам, той също има чувства, но го е страх да признае. Ако наистина държиш на него, трябва да подходиш с много такт. Също подразбирам, че нямате сексуален контакт. Усещаш ли, че той има желание? Все пак тези неща се разбират - поглед, докосване. Как ви възприемат хората - като добри приятели или като двойка?
| |
|
По мои наблюдения, аз мога да кажа следното...
Това да не разкрива чувствата си е някакъв вътрешен страх у прителя ти. Той се страхува да разкрие пред себе си, че "не може без теб", че "те обича" и т.н. При мен нещата бяха същите, но аз постъпих по следния начин. След като вече минаваше почти година от връзката ни, аз постепенно му "напомнях" за моите чувства и след като пак насила изтгръгвах нещо и от него, най-накрая го попитах: "Обичаш ли ме?" и той каза: "Разбира се!", а аз: "Защо тогава не ми го казваш? Имам нужда да го чувам, да го усещам" и отговорът: "Аз съм си такъв - адски чувствителен съм и се опитвам да го показвам по различен начин, не и да говоря затова". И колкото повече дни минаваха, аз усещах тази любов все повече и повече. Та съветът ми е ако човекът, с когото излизаш малко по малко чрез действията си продължава да затвърждава и така и неизказаните досега чувства, не бързай... Остави нещата така, като улегнат нещата между вас, ще дойде моментът да получиш и ти това, което искаш...
Между другото вече сме три години заедно и се обичаме, като не ни е "страх" да си го кажем :)
Съблечи моя страх и за грях дай ми таен знак...
| |
|
Dano naistina da si prav.Tolkova mi se iska da sme zaedno. Po edno vreme se biah yadosul i se opitvah da izlizam s edin drug,no ne se poluchava az obicham nego.Toi mi e kazval che me obicha,kakto i az na nego.No toi e malko vlastna natura iska vinagi da se suglasiavam,kogato sme pred hora toi da govori glavno,a tova mi e dosta trudno zatova se i karame chesto.
| |
|
Приятелю, загазваш!
Това чакане да се случи интимния момент не предполага идването му.
След като е хетеро, а ти гей, логичното е ти да предприемеш първата стъпка. Този платоничност в която все по-дълбоко навлизате от твое действие ще намести не чуствата ви, а незнанието му как и кога трябва да се любите.
Преди това трябва да си много наясно дали той знае за твоята сексуалност.
Явно, емоционалният му активитет отдавна не ти е достатъчен, искаш и сексуалния. Във връзките единия дава едно, другия друго.
Ако беше истинска жена, отдавна да си се справил!
пп
Тази латиница не дразни ли?
Редактирано от Kurvoazie на 08.09.05 13:25.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|