|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Много е симпатичен, за да е нормален
|
|
Автор |
pensif (замислен) |
Публикувано | 31.08.05 11:02 |
|
Провокира ме една фраза от съседна тема и ми стана любопитно дали много хора го мислят...
"Прекалено е готин, за да е хетеро"
"Много е сладък, за да е стрейт"
"Доста добре изглежда, за да е нормален"
или добре познатото "too cute to be straight" (2QT2BSTR8)
Да си призная, постоянно се опитват да ми промиват мозъка с това. В началото подхождах към тази теория с недоверието на всеки опитващ-се-да-мисли-трезво човек или с малкия си опит в общуването с гей-хора, но после подложих с все повече преки впечатления... Не знам дали е въпрос на вкус или пък се намесва прословутата метросексуалност, ама всеки път като мина по Витошка, например, все по-сериозно съм склонен да се съглася, че има доста голяма доза истина... Но и не само там.
А вие?
Vivre mes differences ou sauver les apparences?
| |
Тема
|
Re: Много е симпатичен, за да е нормален
[re: pensif]
|
|
Автор |
Mъppp (ентусиаст) |
Публикувано | 31.08.05 11:22 |
|
Може би защото гейовете полагат доста повече грижи за външността си. Все още битува схващането, че ако 1 мъж си почисти космите или ходи на маникюр и козметик, то той непременно е гей.
| |
Тема
|
Въпреки, че е крайно мнение...
|
|
Автор |
martyr (fallen) |
Публикувано | 31.08.05 11:48 |
|
... мисля, че огромен процент от Метросексуалните мъже са гей или латентни.
За беда обаче виждам и много наши момчета, които се обличат с каквото им падне и смърдят на пот.
Аз лично се обличам casual. Не искам да натрапвам външния си вид. Факт е обаче, че хубавите парцалки веднага ми правят добро впечатление. А гладките крака без козина си ме възбуждат.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ANEW (hmmm) |
Публикувано | 31.08.05 12:04 |
|
Според мене има 80% истина в тези твърдения. Най-малкото се окзава, че тези "сладури" са толкова самовлюбени в себе си, че позволяват мъжко и женско да им се възхищава и да "опитва" от благините :-)))
| |
Тема
|
Re: Въпреки, че е крайно мнение...
[re: martyr]
|
|
Автор |
Mъppp (ентусиаст) |
Публикувано | 31.08.05 12:21 |
|
Това ме навежда на 1 мисъл. Мой познат ми каза, че повечето мъже са опитвали секс с мъж, но много малко имат смелостта ди го признаят. Какво мислите?
| |
Тема
|
[re: Mъppp]
|
|
Автор |
нopтвeн (зачеркнат) |
Публикувано | 31.08.05 12:29 |
|
Наскоро рових из разни изследвания, в които процента на "предимно гей" мъжете е около 4-6%, а докато на тези които в живота си са имали поне едно хомосексуално преживяване, достигнало до оргазъм, е двуцифрено число, да кажем 50% (вече не помня точно, но варираше силно, примерно от 40 до 70, добре е да се провери де).
Това явно включва в себе си мнозинство хетеросексуални мъже.
Ако имам предвид някои спомени от около пубертета, склонен съм да приема такава оценка за правдива. Разбира се, това не внася смут за (хетеро)сексуалността на тези мъже. Вероятно е по-скоро част от оформянето й или проява на любопитство (когато се случва по-късно, но си остава единичен случай)
| |
Тема
|
[re: нopтвeн]
|
|
Автор |
BBourgas (дзверо) |
Публикувано | 01.09.05 11:23 |
|
няма какво да се позоваваме на изследвания, по добре на факти. Например в бургас по пиацата на плажа е повече от красноречиво. Постоянно е пълно с хора, които търсят и предлагат, както и е пълно с "хетеросексуални", които задължително държат да отбележат, че не са такива, но пък го извършват по храстите. Хм интересно., нали? Хората направо си знаят и си идват, момчета колкото мен, без чат - мат и подобни интернет глупости знаят кое къде и кога се прави-идват и си го търсят.
Мои познати "динозаври" ме светнаха, че преди доста години е било " за чудо и приказ". Тогава за секс не се е говорило толкова, сексът е бил табу, жените са се пускали доста по-трудно и загоряли мъже са се редели на опашки в храстите... Истината е една-никой не е говорил за секс - всеки го е правил, а сега - всеки говори за секс - никой не го прави, защото задръжките си казват своето-предрасъдъци насаждани с години в условията на общество като нешето в момента е бомбастична комбинация Та хетеросексуалните, всъшност не са толкова хетеро де. Щом аз успях да препя с един от мъжкарите ми съученици в техникума, щом повечето момчета са съгласни да го извършат с/у пари. В това няма никакъв проблем, просто парите които искат са един вид оправдание пред самите тях, затова което правят, затова че те не могат да си признаят пред себе си, че това което правят им харесва,защото след 2-3-тия път си го искат, забравяйки за финансовите условия, които са поставяли
| |
Тема
|
|
|
Автор |
platinum_boy (Защото мога!) |
Публикувано | 05.09.05 14:10 |
|
"Прекалено е готин, за да е хетеро"
"Много е сладък, за да е стрейт"
"Доста добре изглежда, за да е нормален"
Какво значи "стрейт"?
Мога да вдигна слон с една ръка,
но откъде да намеря слон с една ръка?!
| |
|
straight = хетеро
...even the weariest river winds somewhere safe to sea.
| |
Тема
|
[re: WebMister]
|
|
Автор |
nikolaos (влюбен) |
Публикувано | 05.09.05 14:54 |
|
А пък аз си мислех, че straight = метросексуален.
Трудно се оправям с тези порядки
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|