|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Da podkrepim Bulagarskoto!
|
|
| Автор |
Get_Real (getting real) |
| Публикувано | 26.05.05 11:57 |
|
|
Pls, glasuvait za bulgarskoto momi4e - tia ve4e ima mnogo visok procent i shans da spe4eli - neka i pomognem)
* * * * * * * * * * * * * * * *
Izvinete za latinicata!
| |
|
Тема
|
Re: Da podkrepim Bulagarskoto!
[re: Get_Real]
|
|
| Автор |
martyr (fallen) |
| Публикувано | 26.05.05 12:46 |
|
|
За латиницата може и да си извинен ама за СПАМа не си. Тая тема я изповръщахте във всички клубове ... айде наистина Get Real !
| |
|
|
|
Пак да попитам, а може ли да гласуваме за който ни харесва, какъвто е смисълът на конкурсите по принцип? 
______
| |
|
|
|
Не може!  
| |
|
Тема
|
[re: tchupakabra]
|
|
| Автор |
Sam (сини очи) |
| Публикувано | 26.05.05 21:36 |
|
|
Всъщност и аз съм на мнение, че да подкрепя българското е добра идея... когато ме ползва. От друга страна, случаят може и да е такъв - ползва ме гордостта и удоволствието, че българка е спечелила конкурса.
Така или иначе, да се върна на първото изречение - не съм склонен да си купувам стоки, само защото са български. Избирам според цената, качеството, каква работа ще ми свърши. Конкурсът за мис не влиза в тези критерии. Нали?!
| |
|
Тема
|
[re: Get_Real]
|
|
| Автор |
Gnomeo (mellon to all:)) |
| Публикувано | 26.05.05 22:00 |
|
|
ама тя хич не ми харесва 
--
имам си една мечта... да ме няма
| |
|
|
|
Преди време едно момиче е участвало в подобен конкурс...
Когато са излезли резултатите, се оказало, че над 90% от американците са гласували за американката... която е спечелила... Като цяло над 70% от жителите на страните са гласували за своето момиче... единствената страна в света, жителите на която са гласували под 70% са своето момиче е била България... само 7% от българите са гласували за своето момиче... Въпроса е бил дискутиран и от медиите в Америка....
Та... българското момиче отдавна не е в България...
Много красиви български момичета не са в България... И едно мога да посъветвам всички красиви български момичета...
Махнете се от България колкото се може по-рано... тук никой няма да оцени с какво ви е дарила природата... Откажете се от бъгарския си произход и гражданство... участвайте в конкурси от името на друга държава... Само тогава ще бъдете оценени по достойнство И от българите... които иначе много ги бива да се бият по гърдите до посиняване, как българките били най-красивите жени...
Красиви са, наистина... ама стара поговорка гласи да не се хвърлят бисери на прасетата!
| |
|
Тема
|
[re: eлия]
|
|
| Автор |
Sam (сини очи) |
| Публикувано | 26.05.05 23:16 |
|
|
Интересно - даже да сме на едно мнение, пак не сме на едно мнение. Това, което каза, ми се стори надуто, неправилно, дори грозно.
| |
|
Тема
|
[re: Sam]
|
|
| Автор |
eлия () |
| Публикувано | 26.05.05 23:21 |
|
|
Имаш пълното право да приемаш думите ми така, както желаеш и както ги усещаш... и ти и всеки друг човек.
| |
|
Тема
|
[re: eлия]
|
|
| Автор |
Sam (сини очи) |
| Публикувано | 27.05.05 01:47 |
|
|
Да
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|