Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:55 07.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Re: Liubovni kvartiri s Deoнови [re: Varna_Boy]  
Автор BBourgas (дзверо)
Публикувано07.02.05 19:17

uff che mnogo za chetene!

Някой ще го преведе ли на кирилица?

Национална кампания "Чурки без сирене"

Тема Re: Превод на постинга на кирилицанови [re: Guardian_Hearts]  
Автор SamМодератор (сини очи)
Публикувано07.02.05 21:48

Браво !

Автор Mustang (smile)
Публикувано07.02.05 23:35

Съгласен съм с теб и аз лично никога не намерих за необходимо да се правя на това което не съм и да убеждавам когото и да било че не съм гей. Винаги съм бил много дискретен но напълно наясно с "нещата от живота" и кой пол предпочитам. Признавам си че понякога, преди години, се е случвало да се засмивам на разни вицове за "обратни" в присъствието на други хора, но кой не е. Наистина, всички сме хора.

Има много момчета които постъпват по описания от теб начин и това си е тяхно право. Всеки човек решава как да постъпи и всеки си има своите демони. Ако те приемат своята би/хомосексуалност като недостатък или някакъв дефект, тогава е разбираемо че искат да я скрият. Хората често компенсират някаква малоценност с изявено предпочитание на другата крайност. Аз обикновено нямам проблем с това, стига тази "компенсация" да не включва обиди или физичско насилие. Тогава става жалко...

I've got the moves baby, you got the motion

Тема Re: Превод на постинга на кирилицанови [re: Sam]  
Автор Guardian_Hearts (HiME)
Публикувано07.02.05 23:36

Хип-хип ура за АБВ-то!plezq se]

Hikaru kaze no naka yume no hane mai oriru yo...

Автор Condor (непознат)
Публикувано08.02.05 10:51

не съм съгласен с тия заключения на кой кфо му пише на челото.Тва как изглежда един човек изобщо не е критерии.Има супер много момчета коит са леко женствени,а пък са си хетеро,което между другото побърква жените в днешно време модата на мускулестите парчета отдавна е отминала.Така,че тия пичове според мене просто са си напраили много добра реклама,а тука веднага в типичния бг стил трябва да се изклюкари....

Автор jism (39/би)
Публикувано08.02.05 16:32

Гледах предаването.
Твоят коментар е абсолютно погрешен и не мога да разбера как си гледал и уж нищо не си разбрал!
Възмутен съм от Део и "психоложката" на предаването!
Вече няколко броя на предаването ТЕ ПРОСТО ОТКРИТО СЕ ГАВРЯТ с понятието ГЕЙ!
Първо спретнаха на един сладур номер и зад гърба му в допълнителен коментар в предаването го обявиха за гей.Мъжът протестира и вдигна скандал.Поканиха го в ново предаване и той заяви,че не желае да се коментира какъв е,даже поиска извинение.Уви!Психоложката се запъна и започна да демонстрира величие:"Аз може и да греша, грешила съм и друг път в преценката си, НО СМЯТАМ , ЧЕ ТИ СИ ГЕЙ!"
Кой и дава тия права да обобщава, да слага дъмга и клеймо, като някой Велик Инквизитор от Средновековието?
Кой и дава правото да говори на ТИ? Познава ли понятието КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ?
Вторият случай също беше достатъчно показателен....Део се кикотеше и кълчотеше пред момче от Калофер...То смутено не знаеше как да му отговорина въпроса:"Ти май си гей?"Усмихваше се само неловко...Последва второ предаване,на което момчето уж беше поканено да "СИ ПРИЗНАЕ"...Показаха го някъде на открито - извън града...Последва не признание, а плаха усмивка и коментар зад кадър..."ТОЙ НЕ ПОЖЕЛА ДА СИ ПРИЗНАЕ!"

Редактирано от jism на 08.02.05 16:50.

Тема Re: Liubovni kvartiri s Deo [re: jism]  
Автор Varna_Boy (непознат )
Публикувано08.02.05 22:08

Ти си ме разбрал погрешно... Аз споделям за себе си и давам примери с мои познати... Ако ме видиш никога няма да предположиш, че харесвам мъже например- мускули, брада, мъжко поведение и т.н. Но на тях наистина им личеше и казвам моето впечатление, защото и аз се интересувам от психология например... Не беше редно да ги злепоставят и Део и психоложката. Аз на тяхно място също бих се възмутил много. Но като са решили да се показват по телевизията мисля, че би трябвало да са наясно с нещата. Личеше им на момчетата и мисля, че и те си го знаят. Нямам нищо против никого и съм за толерантността. Допускам, че може и да не са гейове, но аз които женствени момчета познавам все си харесват мъже. Аз не си падам по женствените нещо, но нямам нищо против тях. Писах на кирилица и смятам, че сте доволни. Също не смятам, че темата е лоша. Извинявам се, ако някой съм обидил.

Тема Здравко от Приморсконови [re: Varna_Boy]  
Автор rushi.vidinliev (непознат )
Публикувано08.02.05 22:20

Всичко това страшно много ми прилича на казуса "Здравко от Приморско".

Тема Re: Liubovni kvartiri s Deoнови [re: jism]  
Автор AЛБATPOC (прелитащ...)
Публикувано08.02.05 23:20

Аз ако съм на негово място бих я обарал пред всички и пред камерите бих и казал да сваля гащите за да и докажа, че не съм гей.

Интернет е, нощ, звезди, луна
но без обич закъде сме ние...

Тема Re: Liubovni kvartiri s Deoнови [re: jism]  
Автор jayteeМодератор (разсеян)
Публикувано09.02.05 03:39

Ужас! Какво е това жълто предаване?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.