Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:27 14.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Парадиращите педали 2нови  
Автор Neuken ln De Keuken (Lul)
Публикувано01.01.05 09:06

Сега ще ви кажа кое за мен е ПП: всеки мъж с повечко чупки в кръста и китките, изкривявания на гласа и сещате се за какво говоря.

(бас ловя, че и либералните хомофоби имат същото предвид)

Но като се замислих измислих, че и ние гейовете не понясаме женствените мъже. Само погледнете обявите за запознанства и ще видите колко гейове не искат и да чуят за феминизиран приятел.

Май никой не ги харесва, а?

Тема Re: Парадиращите педали 2нови [re: Neuken ln De Keuken]  
Автор Guardian_Hearts (.hack//)
Публикувано01.01.05 12:41

Ха-ха-ха...

Обявите за запознанства, нали? Страшно забавна работа да знаеш.
Но да не се отплесвам, а директно по въпроса.

Сега аз ще ви кажа кое за мен е парадиращ педал: това са тези, които непрекъснато ти натрапват колко точно са интелигентни, които имат мнение по всеки един въпрос, и смятат мнението си едва ли не за манна небесна за останалите "неуки"; тези, които всячески се опитват да покажат какви МЪЖЕ са, дали като напишат/кажат, че са мъжки момчета, мъжкари и т.н., дали чрез поведение на неандерталец; тези, които демонстративно поглаждат перфектното си телце и с погнуса произнасят думата "пълен", а "дебел" направо все едно я изхрачват; тези, които на всеки две изречения споменават перфектното си гадже и перфектната си връзка; тези, които с часове разказват за подвизите си в този или онзи клуб, тук или там, с този или онзи;
Да продължавам ли или стана ясно за какво говоря? Едва ли.

Уважаеми Neuken ln De Keuken, обръщам се лично към теб. Споменаваш чупките в кръста, нали? Значи заклащането на задника предизвикано от инерцията на тежестта му(примерно) е един определящите фактори за титлата Парадиращ Педал? Но пък ако в кръста е скован и в следствие на това не може да врътне дупе в ритъма на танца, да предположим, че тогава е "дърво", "схванат", "бездарен"? Примерно. Интересно.
Значи чупката в китката, тази просволута мека китка, също е част от образа на парадиращия педал? Уау, човек се учи докато е жив! Значи това, че китката на някой е гъвкава и може да променя положението си в пространството на цели 180 градуса, автоматично го прави Парадиращ Педал? Наистина интересно.
За теб парадиращ педал(ПП) е всеки мъж с повечко изкривявания в гласа. Аха. Значи мъжете и момчетата с мутиращи гласове или чиито гласове са просто по пискливи(примерно) от общоприетата норма за дълбок, мъжки, мачо глас, са Парадиращи Педали? А стига бе, страшно интересно!
Обаче може би най-интересно ми е с какво точно парадират педалите за които ти говориш? С гласа си? Или може би със задника си?

Колкото до "женствените мъже", "феминизираните" и "гейовете", както и за това кой, колко, как и защо ги/не ги харесва-не мисля, че товае темата, за да говорим по за тези неща.

Май наистина ми е любопитно. Като цяло и попринцип.

Каквото има да става ще стане, каквото има да не става няма да стане.

Автор BBourgas (дзверо)
Публикувано01.01.05 13:15

Парадиращ педал ли? Ами всеки разбира това определение е различно. Един го дразни едно, друг друго... Въпреки това съм на мнение, че трябва да се отнасяме либеално към феминизираните си побратими.

Аз пък се чудя друго. Защо обществото е приело за образ на средностатистическия гей феминизирано създание с тънко гласче?

П.С.:Такова словосъчетание - "либерален хомофоб" не съществува приятелю!!!

Автор mizrahi (Човек)
Публикувано01.01.05 14:08

Аз пък си мисля, че чупката в кръста и прочее не е показателно за парадирането. Самата дума "парадиране" предполага да се перчиш с нещо и то нарочно. Имам приятели, които са много свестни момчета, но им личи от совалка, както се казва. Освен това те не го правят нарочно, а просто са си такива. Не мисля че по този начин парадират с каквото и да е, просто са си такива...

Истина е, че гей обществото не е еднородно - имаме всякакви, така че, едва ли можеш да кажеш, че някой парадира, само защото в очите на обществото му личи, че е гей... Аз съм виждал дойста стрейтлукинг момчета да парадират доста повече, отколкото някоя "принцеса" :) Разликата може би е в това, че когато две готини момчета се натискат по улиците или в заведението и си вадят сливиците с езици, тази гледка ни харесва, докато две напудрени "дами" в същата ситуация не...

Редактирано от mizrahi на 01.01.05 14:09.

Тема А какво точно е женствен мъж?нови [re: Neuken ln De Keuken]  
Автор AЛБATPOC (прелитащ...)
Публикувано01.01.05 14:46

Ако един мъж има балансирано поведение и е свел агресията в себе си до някакъв минимум. Ако внимава какви изрази използва за да не засегне околните и се държи еднакво мило с мъжете и жените около себе си... би ли нарекъл такъв мъж женствен?

ще полетиш ли с мен

Тема Re: Парадиращите педали 2нови [re: BBourgas]  
Автор Hopтттчe (Unhandled event)
Публикувано01.01.05 16:46

> Аз пък се чудя друго. Защо обществото е приело за образ
> на средностатистическия гей феминизирано създание
> с тънко гласче?

Според мен обяснението на това е просто: точно този тип гей момчета се набиват в очи. Затова и си мислят, че точно това е средностатистическия гей. Те просто няма как да познават някакъв инакъв образ.

Автор Hopтттчe (Unhandled event)
Публикувано01.01.05 17:01

Според мен има огромна разлика между тези, за които "чупещите се китки" са естествени, така им идва, и тези дето го правят нарочно, за да предизвикват околните, без значение дали "потърпевшите" околни са други гей хора или хетеросексуални.

Често дори е трудно (поне на мен ми е трудно) да се определи кога това си е част от естествената жестомимика на човека, и кога е предизвикателен театър. И вероятно е възможно само след поопознаване на човека.

Според мен за всякакъв вид хомофоби "чупещите китки" са си баш парадиране, но те нямат нито как, нито причина да се ровят в подробностите.

Колкото за това дали ние, гейовете не понасяме "женствените" мъже -- вярно има такова нещо и то може да се нарече, мисля, "вътрешна дискриминация". Вече съм го споменавал в клуба, но набързо -- аз също "не понасях" такива момчета допреди примерно две години. Сега обаче смятам, че не си заслужава. И че самият аз бих губил от това да подхождам с предразсъдък и да гледам с неприязън на тия момчета.

В крайна сметка в тоя случай мисля, че непоносимостта е най-вече в главата на непонасящия . По принцип де

Тема Re: Парадиращите педали 2 [re: Hopтттчe]  
Автор BBourgas (дзверо)
Публикувано01.01.05 18:48

Точно така! Оттам пък самият страх от непознатото подтиква към различни видове агресия

Автор Gnomeo (mellon to all:))
Публикувано01.01.05 18:58

Мтова наистина е интересно...

Аз също допреди известно време бях бая стреснат от тези "женствени" гейове. През последните седмици се запознах с много гей мъже. Всичките различни. И именно тук идва интересното - оказа се, че дали харесвам дадено момче няма нищо общо с това колко си върти китките и ханша. Срещнах много сладури, които са именно такива поооооо... меки и ми се струват страшно готини . От друга страна видях и такива, които са "мъжкари" обаче ми действат направо отблъскващо.. не заради начина по който изглеждат, а заради поведението си.

Та исках да кажа (ако не се е разбрало), че за себе си разбрах, че не харесвам хората заради това как изглеждат и как си движат частите, а заради поведението и излъчванито им.

пп: да си призная нещо... Хетеро съучениците ми и изобщо момчетата ми се струват откровено смешни - всичките се държат по абсолютно еднакъв "мъжки" начин и ако им сложиш по един чувал на главата не можеш да ги различиш кой кой е... което е тъжно. А още по-тъжно е, че именно те съдят останалите (гей или не) когато се опитват да са себе си и да се държат така както им идва отвътре. Тъпо е!

Редактирано от Gnomeo на 01.01.05 19:26.

Автор Гъзe ()
Публикувано01.01.05 20:12

Според мен трябва да има нещо женствено, но да не се вижда с просто око. Това ме кефи и според мен е нормално за гей.
По повод на: "и ние гейовете не понясаме женствените мъже" - ще помоля да не насаждаш някакво обществено мнение (нямам нищо против собственото ти такова).

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.