Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:27 04.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Как да накарам едно момче да ми обърне вниманиенови  
Автор kyrsant (непознат)
Публикувано22.09.04 00:30

Как привличате вниманието на момче което харесвате . Въпроса ми е : ходя на латино танци и в една от съседните групи има едно супер готино момче за което съм почти 100% сигурен че е гей . Дайте някаква идея как да му привлека вниманието . Вие как ще постъпите в подобен случай .
ПП : ако не сте пробвали латино танците и Ви се занимава с нещо наистина приятно най-горещо Ви препоръчвам да опитате - страшно много разтоварва а и зарежда с енергия (казвам го от личен опит въпреки че в началото бях СУПЕР негативно настроен)

Тема Re: Как да накарам едно момче да ми обърне внимание [re: kyrsant]  
Автор divicil (непознат)
Публикувано22.09.04 01:07

А къде ходиш и колко струва? Колко пъти седмично и какви са условията?

Тема Re: Как да накарам едно момче да ми обърне вниманиенови [re: kyrsant]  
Автор S©S (запознат)
Публикувано22.09.04 03:44

Ами не знам. Купих си леден чай и на него пише: "Real is Refreshing. If you want a drink that gets you noticed, pour it over your head." Ама едва ли искаш да те забележи така.

Whenever you find yourslef on the side of the majority, it is time to reform.
~Mark Twain

Автор Hopтттчe (Unhandled event)
Публикувано22.09.04 11:07

И аз съм любопитен за времето, мястото на провеждане и цената.

Тема Цени , места и условиянови [re: kyrsant]  
Автор kyrsant (непознат)
Публикувано22.09.04 17:47

Става дума за софийските латино школи (за съжление не съм запознат с тези в другите градове, но до колкото знам във всеки по-голям град има - със сигурност знам за Варна , Бургас и Пловдив) .
Аз посещавам "Pambos Dancing Centre" http://pambos.info , има всякакви групи като през около месец , месец и половина се организира нова начинаеща група . Цените са : 3 лв на посещение (60 мин.) , или 20 лв - месечна карта ; заниманията са два пъти в седмицата . По принцип салсата и другите латино танци са за двойка , но дори и да нямате партниорка няма проблем защото мъжете и без това във всяка група не достигат ( ако Ви харесва да сте обект на внимание от няколко жени - това е мястото :)) ) Групите в началото са доста пълни но постепенно се разреждат и остава място за по-запалените така че тарапаната в началото да не ви плаши. Лично аз Ви препоръчвам да се запишете в този клуб ,но съм малко пристрастен защото съм бил само в него така че сами решете къде да се запишете . Ако искате може спокойно да посетите залата където се провеждат тренировките и да позяпате (има зали в Ст.град , Люлин и централната е на пл."Гарибалди" в сградата на КТ "Подкрепа" . Танци има всеки ден от 18:00 до 22:00 .
Има и други клубове : Салса-Малса http://salsa-malsa.hit.bg/ , който ако не се лъжа приключват с дейността си в България . Ако Ви интересуват други клубове където можете да се научите на латино танци - напишете в www.google.com "salsa" , търсене в БГ .
Друг инструктор е http://www.alfredo.bol.bg/ . Лично на мен ми е противен но ... това си е мое мнение .
Ако се интересувате от нещо друго питайте .
ПП : гарантирам Ви че наистина ще ви хареса да танцувате латино :))

Автор redsuzi ( новак)
Публикувано22.09.04 18:46

Как ли?
Стъпваш на стол,и се провикваш,
не мога по вече ,ти си мой!
.........Че как да ти обърне внимание,кой знае на какво чудовище приличаш.

Тема Re: Как да накарам едно момче да ми обърне вниманиенови [re: redsuzi]  
Автор VistaMar (stupido)
Публикувано22.09.04 19:06

Ти пък от къде разбра, че е чудовище ? Да не би да съдиш по себе си ? Не всички са като теб Сузи !

Редактирано от VistaMar на 22.09.04 19:09.

Тема Re: Как да накарам едно момче да ми обърне вниманиенови [re: VistaMar]  
Автор redsuzi ( новак)
Публикувано22.09.04 19:16

Не Сузи,а redsuzi.
Да вярно,а ти от каде знаеш?Да чудовище съм,не отричам,
нещо лашо в това?

Тема Re: Как да накарам едно момче да ми обърне вниманиенови [re: redsuzi]  
Автор VistaMar (stupido)
Публикувано22.09.04 19:25

Още горе го написах ! Не си мисли че задължително и другите са като теб !

Тема Re: Как да накарам едно момче да ми обърне вниманиенови [re: VistaMar]  
Автор redsuzi ( новак)
Публикувано22.09.04 19:55

Отклонихме темата,
Е не може всички да сме умни, интелегентни и красиви.
Хайде сега пък!?Не се задълбочавай.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.