|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|
Същите лафове от години.
Оригиналността е срамна болест.
peter25, позволявайки си да съдя по участието ти в цитирания от теб разговор, явно не си присъствал досега на подобна размяна на любезности.
В нета както и да е, но такива език и държание се срещат и "наяве", е тогава какво шоу е не е истина.
BBourgas, поставил си задача с повишена трудност.
"TI BE P*TKA S VODORASLO ", примерно, ни се перифразира, ни нищо. Така, че бая ще се озори тоз дето се навие да "заличи" "мръсните" думички от текста. Признавам си, че речникът ми не е достатъчно богат, за да се включа. Трябва да мина опреснителен курс, явно "бегай на палатка" и "жега" вече остаряха...  
...ей начи...
| |
|
|
|
интересно, почти веднага след като публикувах този откъс, някои хора, очевидно имащи някаква тежка психична болест, ми заявиха, че тъй като техните никове били в откъсът, първо трябвало да ги ПИТАМ, преди да го публикувам....
това наистина е нелепо, тъй като чатовете, интернет-сайтовете за запознанства /неплатените/, форумите са публично достъпни и всеки интересуващ се от тематиката им човек може да ги разгледа по всяко едно време....
подир дъжд- някой се опитва да си сложи качулката ...
| |
|
|
|
Да, се едно да изкрещиш посред бял ден на "Витошка" : "Обичам да ям юфка със сирене, захар и прясно мляко!" и после да се сърдиш, че някой коментира това.
Това за публичната достъпност и качулките-подкрепям с две ръце и един крак(другия ме боли и не мога да го метна високо).
...ей начи...
| |
|
Тема
|
Re: педерастия=простотия ?
[re: peter25]
|
|
| Автор |
Samolet (като никой друг) |
| Публикувано | 04.06.04 13:57 |
|
|
абсолютна скука и досада. обаче доколкото имам спомени, когато посещавах "стаите" на дир.бг, рядко се среща нещо по-смислено независимо дали стаята е "гей" или друга.
| |
|
Тема
|
Re: кой както си знае...
|
|
| Автор |
Clasique (непознат
) |
| Публикувано | 09.06.04 03:22 |
|
|
I: Ne obi4am yufka sys sirene, zashtoto sym ot Sofia, a ne ot Sofia-okryg, otkydeto dopuskam, 4e ste vie;
II: Ne obi4am da smesvam neshtata, kakto dopuskam, 4e vie ot Sofia-okryg obi4ate! Za tova obi4am yufkata s neshto po-iziskano, a sireneto s neshto po-podhodqshto ("salata trikolyor");
III: Ako imashe vypros, to az nito go prochetoh, oshte po-malko go razbrah; ako imate pretencii, te sa mi neponqtni, neka za tova da se pogrijat psihiatrite!
IV: Ako naistina vi interesuva kakvo tochno obicham, pishte mi na: uher@abv.bg ;Pishete ako mojete (da pishete).
Редактирано от Clasique на 09.06.04 03:20.
| |
|
Тема
|
Re: кой както си знае, как' Сийке...
[re: Clasique]
|
|
| Автор |
peter25 (непознат) |
| Публикувано | 09.06.04 10:02 |
|
|
... кой както си знае, как' Сийке, тъй да си я кара. Наш Кольо тъй дума - "всяка къща - и наредба, всяка коза на свой крак виси "...и права приказка е тя. Ох, каквото , каквото- да си мълчи човек и да не се смразява с хората, ами да си гледа къщната работа, да му е пометено и почистнено навред, че вчера ходих в Бона Бозаджийкина за квас. Ноtjeте им как' Сийке, .....

Колкото повече - толкова повече
| |
|
|
|
Мила моя/ мили мой... В коя група на детската градина си?
Препирни за юфката със сирене и намеци за регионално местораждане и местоживеене... Личи, че си оригинална личност. Юфка и изисканост... Светският етикет не ти е чужд, а?
Въпрос имаше(има). Не ми е ясно кой за какви претенции е говорил, нито пък психиатрите откъде се набутаха? Не ми е и ясно кой и по каква причина би трябвало да се заинтересува какво точно обичаш.
Без засягане. Просто си мисля. Съжалявам, че ще те разочаровам, но, да- мисля.
Послепис: Аз мога да пиша, и то на български. А ти?
...ей начи...
| |
|
Тема
|
Re: педерастия=простотия ?
|
|
| Автор |
jism (39/би) |
| Публикувано | 09.06.04 19:13 |
|
|
Петре,
То това не е простотия,а изкласила простотия,че и вързала.
Но в чата такива примери много...
Не е и педерастия,макар че винаги и тя избива на простотия.
Ето типичния пример с разбора на "Обичам юфка..."
Дайте ми рецептата на "Салата трикольор"!Обожавам салатите!
Сирене също!
| |
|
Тема
|
Re: 3-colours :)
[re: jism]
|
|
| Автор |
peter25 (непознат) |
| Публикувано | 09.06.04 21:00 |
|
|
въпросната трикольорка според мен е баш нашата си овчарска салата - бяло сирене, червени домати, зелени чушки или краставици ;)
но... защо да е просто, като може да е сложно ? ;)))
Колкото повече - толкова повече
| |
|
Тема
|
Re: 3-colours :)
|
|
| Автор |
Boian (ветеран) |
| Публикувано | 09.06.04 21:44 |
|
|
W такъв случай каква е разликата м/у овчарската и шопската салата?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|