Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:32 01.11.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Жириновскинови  
Автор SamoletМодератор (като никой друг)
Публикувано31.05.04 01:06

Една статия във в. "Сега", озаглавена

и текста:

"Зам.-шефът на руската Дума Владимир Жириновски поиска в Русия да бъде въведено смъртно наказание за хомосексуалистите, съобщи Интерфакс. На вчерашното си заседание депутатите разглеждаха внесен още в предишния състав на Думата законопроект за наказателна отговорност за сексуални връзки между мъже. Същите връзки между жени не се третират от проекта като престъпление.
Парламентарната комисия по гражданско, наказателно, абритражно и процесуално право препоръча отхвърляне на проекта. Жириновски обаче заяви, че хомосексуализмът е едно от най-опасните престъпления и само с наказателни мерки "може да се спре този разврат, това влияние на западната култура". "Нужно е да има смъртно наказание за това", отсече той. Законопроектът предвижда по-меко наказание: "Противоестественото удовлетворение на половата потребност на мъж с мъж (мъжеложство, педерастия) се наказва с лишаване от свобода от 1 до 5 г."

Между другото, редовните четатели на електронния вариант на вестника са си направили интересни (тук-там) коментари, като май само един е "ЗА" предложението на руския тъпанар-националист.

Тема Re: Жириновскинови [re: Samolet]  
Автор MushRooM^KiD ((дете))
Публикувано31.05.04 11:08

Хахаха:) Това е абсурдно:)
Не вярвах че някой извън мюсюлманските страни може да направи подобно изявление... Пък и точно в Русия...Някак си де да знам, тъпо ми, като се има предвид че познавам дори нео-нацисти и скинари гейове точно от Русия...

Публикувано31.05.04 11:09

Ето и един готин коментар от сайта:
"Абе, Жириновски да не е латентен педал? Щот и Хитлер беше евреин.........."

Тема Re: Жириновскинови [re: eлия]  
Автор SamoletМодератор (като никой друг)
Публикувано31.05.04 22:20

Ами да... Взаимоизключващи се са уж. Обаче има поне 20 интернет страници на гей-скинари. Светът е шантав. Ти не знаеше ли?

Публикувано01.06.04 14:38

Не, не са изключващи се понятия, защото идеята на скиновете и нацистите не е да изтрепят до крак гейовете и лесбийките, а да избият "нечистите" раси, или иначе казано всички с кожа различна от бялата...Въобще не им дреме кой с кого си ляга, но не е ли бял, е труп... Е, не е само това, но със сигурност хомосексуалните хора не са им в списъка... Все пак не съдебе по българските "скинове" и "нацисти", защото повечето от тях са просто коплексари и безмозъчни биткаджии, на които им доставя удоволствие да избиват комплекси с кубинките си, а кого бият хич не им дреме...Малко са хората в БГ които наистина изповядват нацизма както си му е реда...

Тема Re: Жириновскинови [re: MushRooM^KiD]  
Автор Jupiter (moto)
Публикувано01.06.04 15:30

Абсолютни глупости. Нацистите не само са имали нещо против хомосексуалните, ами и са ги избивали наред като евреите. Ако си ходил в някой от концентрационните лагери или си чел малко история щеше да знаеш. Ето ти снимка от един от концлагерите, в които съм бил. Това са обозначенията на затворниците. Розовия триъгълник е за хомосексуални.

Автор pensif (замислен)
Публикувано01.06.04 17:54

Хм, чак сега обърнах внимание на едно изречение от текста, което адски ме подразни.

Като цяло хомофобските простотии не ме изненадват толкова, откачалки като Жириновски всякакви ги има, но ме ядоса това: "Същите връзки между жени не се третират от проекта като престъпление." Щото едно е някой да си плямпа квото му дойде, друго е да има цяло такова изречение в сериозен документ като законопроект от този ранг...

Сега, нека е ясно, че нямам нищо против дамите лесбийки, напротив! Много ме кефят. Възмущавам се на безумното мерене с различен аршин! Само щото ограничените похотливци ("мачовци"-законодатели) ги устройва сексът между жени, възбужда ги и им е основна фантазия... (Само да не дойде някой да ми обяснява, че лесбийките са си извоювали правото да са изключени от такъв кретенски закон, щото "не се набиват на очи", са по-организирани и т.н.)

И така, възмущавам си се...

Vivre mes differences ou sauver les apparences?

Автор LuboPenev (Deadly)
Публикувано01.06.04 22:10

Жириновски по принцип си е популист, чиято работа е да се прави на интересен за гласове.

Не знам как е стигнал до идеята (вероятно без да иска), но човекът е изпреварил човечеството с няколко века. Хомосексуализмът е вреден за човечеството, но само една по-образована раса може да го проумее и да загърби табутата.

В бъдеще няма да има нито смъртно наказание, нито затвор. Това е противозаконно и не подлежи на дискусия. Науката ще е напреднала и ще може да помага за програмирането на децата да не бъдат хомосексуалисти (желанието на хетеросексуалните родители е децата да не са хомосексуалисти) и хомосексуализмът като явление ще бъде заличен напълно.

Тема Re: Жириновскинови [re: LuboPenev]  
Автор Guardian_Hearts (очарователен)
Публикувано01.06.04 22:30

Тц, тц. Няма да коментирам като цяло какво си казал. Просто ще те попитам как би реагирал ако когато станеш/си станал на 18 примерно, майка ти и баща ти те привикат не сериозен разговор и ти кажат с мил тон: Миличък, ами
ние такова...ами програмирахме си те...за да не би случасйно да не ни харесаш, та се презастраховахме и те създадохме баш по наш собствен образ и подобие. Програмирани деца.... Ти съвсем случайно да не би да се водиш интелигентно човешко същество? Извинявай, не забелязах.

Ако кажа, че съм отвратен от глупостта която си казал, ще е малко.

"...програмирането на деца...е...вредно за човечеството, но само една по-образована раса може да го проумее...това е противозакнонно и не подлежи на дискусия..." Мое мнение с твои думи.

...ей начи...

Редактирано от Guardian_Hearts на 01.06.04 22:33.

Тема Re: Жириновскинови [re: Guardian_Hearts]  
Автор LuboPenev (Deadly)
Публикувано01.06.04 23:21

Хареса ми начинът на изкривяване на думите ми с цел постигане на лично задоволство породено от гузната ти съвест. Виж сега, аз не съм тук за да ти казвам, че си гей и си сбъркан защото това би било жестоко от моя страна.

Защо родителите да ми го казват на 18 когато просто медицината ще ни дава възможността да избираме дали децата ни да са шизофреници, гейове и всякакви други или не.

Всеки нормален родител ще си има правото на избор. Онези, които искат да избират гей - да избират. Няма да са много и накрая няма да има такива.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.