Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:16 31.10.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Тема Реално и вълшебно...нови  
Автор pensif (замислен)
Публикувано01.06.04 13:03

Честит празник на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета, на всички пораснали и непораснали деца тук!

Мисля си, че детството на всеки от нас е минало под някакъв знак, белязано от някакви по-специални спомени и случки, и обръщайки се назад, неизменно се сещаме за много от тях, изпъкващите по по-особен начин... Защо пък на този ден да не започнем тема, в която да си спомняме и споделяме какви сме били и какво ни е вълнувало не чак толкова отдавна? Любими детски филмчета, книжки, игри, герои, приятели, фантазии, мечти...

И ето един специален поздрав:

Детство мое, реално и вълшебно,
детство мое, така си ми потребно.
Все се мъча света да обърна,
яхнал пръчка, при теб да се върна.

Пак в юмручето ръждив петак да скрия,
пак със кучето да вдигна олелия,
пак с пипер да поръся филия
от хляба чер.

Детство мое, на ръст едноетажно,
детство мое, за мен така е важно
щом студено ми стане да мога
да си взема от детския огън.

Пак в юмручето ръждив петак да скрия,
пак със кучето да вдигна олелия,
всеки ден по една дяволия
да е от мен.

Vivre mes differences ou sauver les apparences?

Тема Re: Реално и вълшебно... [re: pensif]  
Автор MushRooM^KiD ((дете))
Публикувано01.06.04 14:42

Ахах, недей, че ми се плаче:)

Тема Re: Реално и вълшебно...нови [re: MushRooM^KiD]  
Автор pensif (замислен)
Публикувано01.06.04 15:11

А , и що така??

Тема Re: Реално и вълшебно...нови [re: pensif]  
Автор Gnomeo (mellon to all:))
Публикувано01.06.04 21:03

Ми то аз съм си още лапе май и си ми е много хубаво Даже скоро една учителка ми каза, че съм на 18, изглеждам на 8, а акълът ми е на 3

В тоя дух ми е малко тъпо да си припомням детството щото аз още си го карам

Автор Guardian_Hearts (очарователен)
Публикувано01.06.04 21:33

Честит празник!

Равносметката до този момент:
- обикновени балони: 4 броя
- балони фърчащи: 1 брой
- захарни памуци: след номер 5 им загубих бройката
- сладолед: индустриални количества
- честитки: 27(включително писма, мейли, картички и т.н.)
- подаръци: 4(без да броим балоните, памуците, сладоледите)

Много готин ден, миналата година обаче беше по-весело. Както и да е, догодина повече.

Любими детски филмчета(от ранното ми детство, не от сегашното, но те пак си важат): Пчеличката Мая, Ферди Мравката, Диплодоните, имаше едно сънчо-Биба за онова петнистото куче, да не забравяме и култовите Банани с пижами, абе още много има.
Любими детски книжки: Камъчко, Африкански приказки, Индийски приказки, Приказките на Братя грим, една книжка за едни врабчовци, и още мноооооого(мама и тати и бабите и дядовците и лелите и чичовците все ми четяха и ми разказваха).
Любими детски игри(играни и в момента, май откак се помня все си играя):Капитане, капитане, Панделки, чуканица(по скромно и софтказано-народна), пиян морков, скачане на въже и ластик(английска, френска, немска, пръстчета и т.н., само на въжето не знам на двойна холандска),хаджилък, дяволе, на мятане на палячо, на криеница и гоненица, бръкни в окото на врага и го ощипи, и на още безкрайно много(падна ми тема като за мен точно).

Ох, мога сто часа да пиша и пак да не кажа всичко. Е, предполагам, че си е проличало, че нямам никакво намерение да пораствам и да се държа като възрастен освен ако не реша да се държа така сам. Тази тема ми легна на сърцето и пак ще пооткровенича в най-скоро време. Приемете го като заплаха.

...ей начи...

Редактирано от Guardian_Hearts на 01.06.04 21:40.

Тема Re: Реално и вълшебно...нови [re: Gnomeo]  
Автор pensif (замислен)
Публикувано02.06.04 11:03

Ами лошо няма

казват, че у всеки у нас (независимо от възрастта) си дреме детето, въпросът е доколко му позволяваме да се проявява

на мен пък често ми се случва да минавам за ученик, само преди месец-два една кака, опитваща се да отгатне на колко ставам, изръси: на 16?... Е, почерпих;-)

та щом изживяваш още детството си, то тогава можеш да споделиш за настоящето, пак ще е по темата;)

Автор dete (вълк)
Публикувано05.06.04 02:08

Всички деца имат имен ден, еле аз

Срещаме се с две другарчета и се почва-сега програмата, първо да купим балони и онова за правене на сапунени мехурчета, да ядем торта и сладолед...

Изпълнение-балони, торта, китайско, сладолед :)))
За капак докато търсим сладолед с едното момиче, попадаме на 2 мои съученички, едната се държеше супер неадекватно, крещейки по улицата (ако някой е бил в Бургас тогава привечер по Богориди - тя е била!). момичето седи зад мен предпазливо и по едно време ми прошепва 'тя е страшна, айде да си ходим, че ме е страх'.. изплаши детето :))) но аз после я успокоих - 'може да си е помислила, че си приятелката ми

неосъзнато...ще крещя...от оранжево и очи през стъкла

Тема Re: Реално и вълшебно...нови [re: dete]  
Автор BBourgasМодератор (дзверо)
Публикувано05.06.04 03:03

кой привечер бил я крещял в Б-с?
"ако някой е бил в Бургас тогава привечер по Богориди - тя е била!"

Оранжево небето, оранжеви децата...

Тема :-)))))))нови [re: pensif]  
Автор ARLEKlNA (shilo v torba)
Публикувано07.06.04 17:39

16 a? Хехе,...аиде бе,не послъгваш ли малко :)..........на мен пък ми дадоха 20тина....и аз трябва да черпа:)

keep your friends close,and your enemies CLOSER...

Тема Re: :-)))))))нови [re: ARLEKlNA]  
Автор pensif (замислен)
Публикувано07.06.04 18:33

ми не послъгвам. ако ме познаваше, щеше най-малкото да знаеш, че не обичам и не мога да го правя добре, дори по и.нет

самата истина ти казвам! - каката изтърси със сериозен вид "16" и всички паднаха (което само доказва, че тя е тази, която е преувеличила, но пък явно съм й дал някакъв повод да мисли така). Аз само предавам случката. Но съм имал и други, по-умерени. Тази обаче държи първенството.

Аз лично не смятам, че изглеждам на по-малко от 20, вече не. Но това е друга тема.

Кажи за детското;-)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.