|
Тема
|
Възможни варианти...
|
|
Автор |
3t34teert (непознат
) |
Публикувано | 12.05.04 13:50 |
|
Прдполагам, че доста от вас са били изправяни пред този въпрос и са се чудили върху възможните варианти.
Стойм си с хетеросексуален приятел ( възможно е да е би ) и става така, че му лапвам члена. Той не се дръпва, тоест харесва му. Какви според вас биха били възможните варианти след това :
1. Няма никакъви проблеми и от време на време повтаряме процедурата
2. Съжалява и се чувства зле, че се е стигнало до това.
Моля коментирайте
| |
|
зависи от разбиранията му и манталитета. Ако е "по-широко скроен" и отворен нещата ще се повторят, но ако има някакви вътрешни противоречия и не може да си признае, че е такъв, това няма да се случи повторно, дори и да му е харесало страшноп много.
| |
Тема
|
Re: Възможни варианти...
[re: 3t34teert]
|
|
Автор |
Sam (като никой друг) |
Публикувано | 12.05.04 16:35 |
|
Ми да. Вариантите са два. Поне на пръв прочит. И след две бири . След още две, може и трети (вариант) да се появи.
Всъщност, в интернет се търкаля цял сайт с картинки "съвращаване на стрейт" . Обаче на мен ми прилича на приказка... Пък и не е ясно какво става във втора серия.
Ама наистина ми е интересно, как става така: "стоим си и става така, че...". Даже ми е по-интересно от продължението.
| |
Тема
|
[re: Sam]
|
|
Автор |
prinyo () |
Публикувано | 12.05.04 18:19 |
|
Даааааа
И аз искам да знам как става така...
С магия или как?
Това ще е много полезно.....
| |
Тема
|
[re: 3t34teert]
|
|
Автор |
feever (неrazbran) |
Публикувано | 13.05.04 16:51 |
|
Зарежи угризенията,понякога само те са бариерите ни,иначе не виждам какво друго те приеснява,просто се отпусни следващия пьт и това е:)
| |
|
|
|
|