|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Мъжкари!
|
|
Автор |
redsuzi ( новак) |
Публикувано | 20.04.04 15:48 |
|
Европейското по фудбол наближава,
чак тръпки ме побиват,от това което ще наблюдаваме!
Да стискаме палци за българските момчета.
Успех и много радост!
| |
|
Хм, мъжкари? :) Ами онзи дето миналата година беше мъж на годината, кръстник на първото бебе на годината, дето се брои уж за сексимвол/жени, какво да се прави:)/, с големите срастнали вежди и дето никъде не мърда без майка си, той малко не ми се вписва в представите за мъж
| |
|
Страшно описание  Помня как веднъж майка му го защитаваше от журналистите в негово присъствие :-)
Бтв, ама то тва "мъжкари!" не беше ли по-скоро призив (и обръщение) към членовете на клуба? аз така си помислих
Vivre mes differences ou sauver les apparences?
| |
|
За кой става въпрос? 
| |
|
жокер:
За едно наше(бг) момче-аспиринче в Леверкузен
Vivre mes differences ou sauver les apparences?
| |
|
Възмутен съм!
Темата е относно футбол,
а мъжкари сме ние в клуб АА,какво толкова,
сложих това заглавие да има повече посещаемост,
е вярно си е,че има симпатяги футболисти,но това е друга тема.
| |
|
Ееее сузи, защо тъй си възмутен пак? Просто не съм те разбрал и изместих малко смисъла на написаното от теб. Случва се, недей да се възмущаваш:) Ето и ти не ни разбра-аз не говорих за симпатяги, а за антипатичните ни футболисти
| |
|
Добре, де! Споко...
Ми то така общо, както си я пуснал темата, всеки може да си я разбира по много начини - национален отбор, Европейско, играчи и т.н. Все едно да кажеш просто "Управление на България" и да очакваш да не се набъркват личностите на Симеон или Първанов, да речем...
После, преди време ти пусна подобна тема, тогава с конкретен въпрос - прогнози за мачовете на нашите, и вероятно си спомняш естеството на интереса, който същата породи...
>Да стискаме палци за българските момчета.
Успех и много радост!
Ми аз лично си мисля, че тия думи са по-подходящи за деня на първия мач на нашите, а не месец и половина преди началото на Европейското...Ей така - ни в клин, ни в ръкав...
Иначе, както казах и преди в темата за прогнозите, съм запален фен и по време на самото Европейско ако желаеш, ще обсъждаме всеки мач , може в специална тема:-)
Vivre mes differences ou sauver les apparences?Редактирано от pensif на 21.04.04 18:15.
| |
|
Е приятели,
шегувам се!
Ама разбира се,че има доста време,
да знам,че всеки различно гледа на темите.
Да да така е,хубаво е да наблюдаваш футбол от класа
и мъже от класа,а те са доста...голямо е преживяването,
вълненията са големи,
оф,като си мисля за това преживяване!?
| |
Тема
|
Ама какво ни интересува тъпият футбол?
[re: redsuzi]
|
|
Автор |
Jockey (непознат
) |
Публикувано | 25.04.04 03:36 |
|
Някаква убийствено скучна игра, в която две банди кретени разиграват една топка по игрището. Ритнат я, гонят я, ритнат я, гонят я и така. Не се сещам за друга човешка дейност с по-малко смисъл в нея от футбола.
Пък и футболистите са доста слабоумни парчета. В България освен другото са и грозни, и некадърни.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|