Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:33 01.11.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Закон?  
Автор MushRooM^KiD ((дете))
Публикувано11.03.04 10:08

Здравейте. От доста време с няколко приятели спорим дали има законна възрастова граница за практикуване на секс. По мои спомени бях чел че за хетеро е 14 г., а за гей - 16, но по-късно заместена също с 14 г. А според някои мои познати е или 18 или 16. Хайде сега ми кажете кой е прав:)

Тема Re: Закон?нови [re: MushRooM^KiD]  
Автор soldier of fortune ()
Публикувано11.03.04 10:27

Hi

mojesh da namerish podrobno info. S dve dumi predi vuzrastta beshe 16 a sega e 14. Pe4elish basa! Razpe4atai si teksta i im go pokaji za da ne se nalaga da sporite pove4e

.....and let the sun shine....

Тема Re: Закон?нови [re: soldier of fortune]  
Автор SamМодератор (като никой друг)
Публикувано11.03.04 10:59

Според мен басът не е напълно спечелен.

От това, което прочетох си направих следния извод (поправете ме ако греша!):
Имаме два случая:
1. Аз съм непълнолетен (под 18 години). Тогава, ако правя секс с момче над 14 години не извършвам нищо незаконно.
2. Аз съм пълнолетен (да речем на 18 години и един ден). Тогава, ако правя секс с момче между 14 и 18 години (18 без един ден дори), попадам под удара на следния текст:
(3)(нова-ДВ, бр.89 от 1986г.) Наказанието по ал.1 се налага и на пълнолетно лице, което извърши такива хомосексуални действия по отношение на непълнолетно лице или на лице, което не е могло да разбира свойството и значението на извършеното.
и съответно го отнасям като куцо пиле домат - "ОТ ДВЕ ДО ОСЕМ ГОДИНИ".

Щях да пропусна - струва ми се, че безнаказано мога "да го отпердаша" на 14 годишно детенце от женски пол, стига да съм достатъчно чаровен.

Редактирано от Sam на 11.03.04 11:07.

Тема Re: .........нови [re: eлия]  
Публикувано11.03.04 11:13

Де го "прависта по бракоразводните дела" ? Може пък да знае ?!

Уф, какво питам и аз - той отношение по правни въпроси не взима (поне не и досега).

Тема Re: Закон?нови [re: Sam]  
Автор Hopтттчe (2.0?)
Публикувано11.03.04 17:11

> (3)(нова-ДВ, бр.89 от 1986г.) Наказанието по ал.1 се налага
> и на пълнолетно лице, което извърши такива хомосексуални
> действия по отношение на непълнолетно лице или на лице,
> което не е могло да разбира свойството и значението на извършеното.

Чакай бе, нали миналата година приеха нещо, което премахваше неравностойността?

Тоя цитат е от 1986, тоест, адски стар.

Тема Re: Закон?нови [re: Hopтттчe]  
Публикувано11.03.04 19:04

Каквото съм прочел в линка в първия постер на темата, това цитирам. От толкова материал такива изводи мога да си направя. А че вони на дискриминация си е факт. Ако (само ) това е текста.

Автор MushRooM^KiD ((дете))
Публикувано11.03.04 23:50

Добре де, всичкото хубаво, ама значи в общи линии от текста тълковам следното - аз, като един непълнолетен момък извършвам адски тежкото и брутално престъпление като си лягам с пълнолетен, и на всичкото от горе пича го отнася така ли? Ами всичките мили сладки 13 годишни кифлички курветки които си лягат с някакви мутри на по 30 и кусур години? За тях важи ли същото или просто аз съм преебан само защото харесвам мъже? Пък и откъде на къде на някого му влиза в работата какво правя под чаршафите и с кого излизам?

Автор Пepин (овълчил се)
Публикувано12.03.04 01:50

За тях важи същото. Само дето на тяхното ще гледат като на по-разпуснато поведение, а на твоето като педофилия плюс всички други грехове. Пък и те са мутри, т.е. имат си връзки със съдиите. Толкова по въпроса за справедливия свят в който живеем.

I think its kinda funny I think its kinda sad the dreams in which Im dying are the best Iv ever had

Автор mireto:) (истинска)
Публикувано12.03.04 08:25

за всички - трябва да са над 14

Няма да допусна да съм жалко отражение на лошия ти вкус...

Тема Re: Закон?нови [re: Sam]  
Автор Hopтттчe (2.0?)
Публикувано12.03.04 09:07

Мисля, че най-добре Соплджър да каже. Мисля че че хомо и хетеросексуалните контакти след последната промяна се третират съвсем еднаква в това отношение.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.