Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:59 14.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Ако можехте да избиратенови  
Автор Eвpиka (открих!)
Публикувано08.03.04 20:26

По повод една дискусия в друг клуб ми стана интересно да ви задам следния въпрос. Ако можехте да избирате каква сексуална ориентация да имате, пак ли бихте избрали да сте хомосексуалисти? Или бихте предпочели да сте хетеросексуални? И какви биха били аргументите ви, за да изберете едното или другото?

Тема Re: Ако можехте да избиратенови [re: Eвpиka]  
Автор jaytee (разсеян)
Публикувано08.03.04 20:55

Труден въпрос... Ами бисексуалните?

Ако имам избор дали да съм хетеро или гей... съблазнявам се да кажа хетеро, за да нямам излишни проблеми... но пък точно тези проблеми са ми помогнали да усетя някои неща в света, които иначе не бих усетил по този начин... и това ме съблазнява да избера гей...

Ако се абстрахирам от човешките предразсъдъци или реша, че не бих им слугувал, тогава бих отговорил, че за мен няма никакво значение. Ще хвърля монета и каквото се падне.

there, there...

Редактирано от jaytee на 08.03.04 22:09.

Тема Re: Мен тръпки ме побиват....нови [re: eлия]  
Автор Eвpиka (открих!)
Публикувано08.03.04 23:14

А защо е така според теб? .

Автор SamМодератор (като никой друг)
Публикувано09.03.04 09:03

Природата си знае работата. Аз съм такъв, какъвто съм, харесвам се такъв. От друга страна няма как да знам какво губя, като не съм "друг". Същата работа ще е, да ме питаш дали бих желал да се родя жена или мъж. Мъж съм, доволен съм от това, но няма начин да знам какво би било да съм жена... Как мога да съпоставя неща, само за едно от които имам понятие...

Автор pensif (замислен)
Публикувано09.03.04 10:44

Бих избрал същото - да мога да правя секс с жени и мъже, защото го искам и ми доставя удоволствие, да мога да обичам жени и мъже, защото сърцето и ПРИРОДАТА така ми диктуват, ала всичко това без някой да ме смята за недъгав и повреден...

Vivre mes differences ou sauver les apparences?

Автор BBourgasМодератор (дзверо)
Публикувано09.03.04 14:10

Нещата са доста относителни. Ако сега имах възможността да избера каква да бъде сексуалността ми отново бих избрал да съм хомосексуален. Ако бях пеленаче нещата щяха да стоят по друг начин.
Аз мисля, че всеки човек прави това което му харесва-на мен ми харесва да съм с мъже. Оттам идва и сексуалността ми.
Следва въпроса сексуалността вродена ли е или е придобита. Какво ще кажете по въпроса сега, а?

Тема Re: Ако можехте да избирате [re: Eвpиka]  
Автор jism. ()
Публикувано09.03.04 14:51

Аз съм бисексуален и умея да избирам, и подбирам...
Това е!
Така ми харесва!

Тема Re: Ако можехте да избирате{RE:EVRIKA}нови [re: jism.]  
Автор redsuzi ( новак)
Публикувано09.03.04 16:19

Ако имах възможност да избирам,бих си пожелал да съм хетеросексуален.
По разбираеми причини.Но природа,нищо не може да се промени.
А и това което съм сега ме кара да се гордея,защото не съм по различен по нищо,освен ,че съм гей.Достойно живея живота си,и се реализирам
в живота така както всички останали хора.

не е богат този който има пари, а е богат този който ги харчи.

Автор feever (неrazbran)
Публикувано09.03.04 16:42

аз в "правата вяра "пак не се вращам и без това прехода по осазнаването ти като такав не е от наи-леките,а и вече не се представям като нещо различно от това,което сам сега и дори ми харесва,това достатачно силни аргументи ли са?

Автор Hopтттчe (2.0?)
Публикувано09.03.04 19:07

> Ако можехте да избирате каква сексуална ориентация да имате,
> пак ли бихте избрали да сте хомосексуалисти?

Не разбирам какво значи "пак" :-)

Не съм си избрал нито очите, нито косата, нито нищо... Нито пола на хората, които ме привличат сексуално...

Ами че аз дори не съм избрал да се родя.

> Или бихте предпочели да сте хетеросексуални?
> И какви биха били аргументите ви, за да изберете едното или другото?

И двете си имат "предимства" и "недостатъци"... това са просто различни животи... Не знам, не мога да отговоря на тези въпроси... Това не е избор, който съм в състояние да направя. Ако ми се наложи, сигурно и аз ще хвърлям монета.

Но не вярвам някой да ми предложи да се родя втори път ако искам :-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.