Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:16 13.11.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Re: dajte ideiiaнови [re: sofianka]  
Автор BBourgasМодератор (дзверо)
Публикувано24.11.03 20:02

Ima edni igrachki po happy shopovete. Az sam podarqwal edin monah s raso - kato mu natisnesh glavata i izliza izpod rasoto mu/seshtash se sigurno kakvo/. Choveka za koito beshe prednazna4en podaryka se zaradva strashno mnogo-osven towa beshe i evtin

Автор jaytee (fruit & nut)
Публикувано24.11.03 20:06

Зависи каква сума можете да си позволите да изхарчите за подаръка. Също зависи и от специфичния вкус на колегата ви. Аз например много бих се зарадвал на някой интересен глинен съд, например ваза, нещо което мога да си го сложа вкъщи и да ми стане част от интериора. Може и нещо, което се окачва на стената... Но познавам гей мъже, които по ще се зарадват на нещо по-техническо или по-традиционно мъжко. Универсален подарък би могъл да бъде и мъжки парфюм. Ето тук наскоро обсъждахме парфюмите:

Редактирано от jaytee на 24.11.03 20:07.

Автор SamМодератор (като никой друг)
Публикувано24.11.03 20:12

"v nikakuv sluchaj neshto s podoben predtext" - тоест да не е свързано с това, че е хомосексуален?

Тогава подарък като за всеки друг мъж.

Тема offtopicнови [re: Sam]  
Автор jaytee (fruit & nut)
Публикувано24.11.03 20:16

о-хо, това зеленото много подхожда на жълтото "М"!

Тема Re: съвсем offtopicнови [re: jaytee]  
Публикувано24.11.03 20:33

Цветовата комбинация е отврат... Ще мисля по въпроса

Тема Re: dajte ideiiaнови [re: jaytee]  
Автор sofianka (virtual me)
Публикувано24.11.03 20:45

da, glinen sud e strahotno. mersi. to pyk i ne triabva da e skup inache stava niakakva demostrativnost, ne e prieto.

Автор Пepин (овълчил се)
Публикувано24.11.03 21:00

Е ти за човека не каза нищо, освен че е хомосексуален. А обича ли да готви? Аз примерно не мога да готвя.

I am a death dealer. Е така де вампирите по ме накефиха.

Тема Re: dajte ideiiaнови [re: Пepин]  
Автор sofianka (virtual me)
Публикувано24.11.03 21:14

Ami otkude da znam, ti znaesh li na shefa si hobito? Partniora mu raboti i toj tam jiveiat zaedno , mislia che shefa mi gotvi obache. Oh ne znam. maj ne e dobra ideia. E nakraja majche s edin kalendar shte si izmia rucete, a kolko iskah da se predstava.Stava duma za okolo 45 godishen , vse pak predpolaga se che moje da gotvi, a osven tova na predishnoto parti toj sam razpredeliashe svinskoto i se spraviashe dosta umelo.

Публикувано24.11.03 21:28

бе заради едно свинско не бързай с изводите. Според мен има два вида подаръци: полезни - за близки приятели и безполезни - за всички останали. Случаят ти е такъв, че ти трябва красив, интересен и безполезен подарък. Щях да ти препоръчам "енциклопедия британика" ма се сетих за цената .

Декоративен подарък е добра идея. Ако не му пасва, може да си я сложи (вазата) ... хихихи не там бе... в мазето имах предвид. Но ще оцени жеста. А ако пуши, лула с такъми към нея не е лоша идея май.

Тема Re: dajte ideiia [re: sofianka]  
Автор Jupiter (Optimus Maximus)
Публикувано24.11.03 21:31

Mи подари му дилдо майтап.
Часовник е добра идея, още по-добра - на Gucci например...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.