Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:51 12.11.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Re: Предлагам промяна в правилата.нови [re: eлия]  
Автор Пepин (овълчил се)
Публикувано13.08.03 18:58

Предлагам фразата 'участват активно в клуба' да се замени с конкретни метрики.
Предлагам да се намали срока за презибиране от 6 на 3 месеца.
Предлагам 100 постинга да се намали на да кажем 20.

In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is.

Тема Re: Предлагам промяна в правилата.нови [re: Пepин]  
Автор geminiled (via combusta)
Публикувано13.08.03 20:20

Това значи на всеки 3 месеца сегашната ситуация да се повтаря...
А 20 мнения се пишат за около час и малко...
Мисълта ми е: помислете наистина за по-удължено укротяване на духовете, момчета. Има сред вас такива, с които наистина е много приятно да се разговаря... което сега е ултра-рисковано :(

Поздрав! :)))

~ Живата памет на Сърцето ~

Тема Re: Предлагам промяна в правилата. [re: eлия]  
Автор Big and thick (queer)
Публикувано13.08.03 20:35

Съгласен съм с предложението на Елия. Само бих предложил броя на постингите да се намали на 30 примерно, аз например не пиша редовно тук, но всеки ден чета, значи ли това че не съм "активен" а "пасивен" юсер?

THE BIGGER THE BETTER

Тема Re: Предлагам промяна в правилата.нови [re: geminiled]  
Автор Пepин (овълчил се)
Публикувано13.08.03 20:55

Ами на 3 месеца веднъж да се пуска тема за преизбиране на модератор - 5 души гласуват за - тогава минава. Хмм. Ми на 6 да е. Права си.

In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is.

Тема Re: Предлагам промяна в правилата.нови [re: Big and thick]  
Автор Пepин (овълчил се)
Публикувано13.08.03 20:58

Пък и да не дискриминираме пасивните юзери де

Автор Balkan_BEAR (възБУДИТЕЛ)
Публикувано13.08.03 21:12

Аз също не подкрепям предложението за такава голяма бройка постинги. Често прескачам в този клуб, но все още нямам и 30 публикации. Лесно мога да генерирам стотина бройки (както го правят някои), но няма смисъл, нали?!

*** Между другото, дори да се променят правилата, не знам дали това не би трябвало да се съгласува (с цел да има валидност) с админите.
*** Дори да се променят правилата, това няма да промени факта, че не може да има такъв избор, при който модераторът да се харесва на всички.
*** И за пореден път, колкото и банално вече да е станало за всички, мисля, че в момента положението съвсем НЕ Е неудържимо. Просто се създава погрешно впечатление от преекспонирането на темата "ИЗБОРИ".
*** Уважавам всички мнения тук. Но ако има нови правила, то трябва да се помисли как да НЕ СЕ толерира поведение на който и да е от юзърите, което прогонва част от останалите и особено новите. Нямам предвид изгонване. В никакъв случай. Това е крайна мярка, която никой не заслужава. В крайна сметка, както неведнъж съм споменавал, тук сме за да се разбираме и помагаме, а не за да си създаваме врагове.

BEAR

Автор Nikam (freelife)
Публикувано14.08.03 00:18

Проблемът е, че модераторът трябва да е пример за останалите, което ще е така, ако той:
1. Не е пристрастен към едни, и показващ лично отношение към други.
2. Ако е зрял.
3. Разумен.
4. Възпитан.
5. Мъдър.
6. Без болни амбиции, да се доказва, чрез виртуална сила.
7. Да не е самовлюбен в себе си, и собствените си творения.
8. Да познава добре информацията за клуба, която лично е писал.
9. Да познава добре правилата на клуба, които лично е създал.
10. Да прилага правилата на клуба, според правилата, а не според лични тълкувания.
11. Да зачита всяко мнение на всеки юзър, като ако има лична забележка, то той е длъжен да я изпрати на юзъра, който според своите разбирания, ще продължи развитието на своята тема.
12. Да защитава правата на всеки юзър, който е тук, поради своята принадлежност към гей-обществото.
13. Да зачита и толерира правата на гея!!! Който е негов приоритет. Все пак това е клуб Адам и Адам, а не Адам+ева+адам или ева+адам+ева или ева+ева.
14. Да не се спекулира със свободата на словото на всеки, живеем в 21 век, в Демократично общество!!! Модератора няма право да съди юзъра, за това, че той изразява мнението си по даден проблем по начин, който той счита за най-подходящ. Т.е. не може да се очаква, че всеки тук ще влезе да пише в стихове.
15. Да се поясни добре, кога се касае за спам, пример - всеки линк, който препраща към дадена по-стара тема от архива, или към сайт с нещо интересно може да се счете за СПАМ - така, че е редно, да се уточни и прецизира, много добре, това, какво е спам и как се тълкува появата му.
16. Да се обмисли добре, какво точно означава обидна дума, епитетоносителство на изречението, да се прави разлика от сравнителните характеристики на словореда, както и да се показва метафоричното отношение в текста.

Колкото до гласуването - всеки редовен посетител и регистриран от 1 месец, може да има право на глас. Редовността му тук, е ясно доказателство, че той следи проблемите, които го вълнуват на темата свързана с гей-общността.
Дяволските ограничения, които елия се опитва да прокара, са нелепи. То е ясно какво касаят, но това е търсене на теле под вол. И разбира се, лесбийска юзърка, се мъчи да прокара това - не се учудвам на злината на някои хора - що така бре параскевице?

Тема Re: Предлагам промяна в правилата.нови [re: Nikam]  
Автор BoianМодератор (старо куче)
Публикувано14.08.03 00:31

Аз предлагам Никам да стане модератор. Щото е мъдър, пък и всичко знае и разбира. Той не съди другите, толерантен е както самият той твърди. Добър и утвърден лекар е. Колегите му го уважават като гей. Изобщо модератор от класа.

От време на време има остър език, но то това е метафорично, за да обучава нас неуките.

Поклон пред Никам.

Тема Re: Предлагам промяна в правилата.нови [re: Boian]  
Автор Nikam (freelife)
Публикувано14.08.03 01:09

Да така е! С една забележка - не желая да съм модератор - не го ли разбра вече?

Автор BoianМодератор (старо куче)
Публикувано14.08.03 01:16

Мисля, че са стойностни. Смятам да го пусна за гласуване като намалим 100 мнения на 50 или 40. За останалото съм съгласен.

Редактирано от Boian на 14.08.03 03:26.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.