Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:02 12.11.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Тема Да доуточня:  
Автор Big and thick (queer)
Публикувано07.08.03 02:35

Тъй като аз предложих Никам и Супер Марио /С/ да бъдат изключени от клуба, искам да направя едно доуточнение. Твърдо вярвам че за всяка грешка има и прошка. Сигурен съм че посвоему и двамата са добри момчета, просто понякога реагират по-бурно. Затова предлагам, ако се стигне до изключване, то да е за определен период от време, не завинаги. През този предиод се надявам двамата добре да си помислят върху поведението си и повече да не грешат. Не може двама да вдигат шум за 200 и да изнервят целия клуб

THE BIGGER THE BETTER

Тема Re: Да доуточня:нови [re: Big and thick]  
Автор Пepин (овълчил се)
Публикувано07.08.03 02:42

Не може да се променя условието на гласуването по време на гласуването. Некоректно е. Пример: Ако накой е искал те да бъдат изключени за период от време, но не за винаги, е могъл да гласува да останат. В новата ситуация гласът му очевидно не трябва да се счита.

In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is.

Тема мерси за недоверието,нови [re: Big and thick]  
Автор Super Mario ® ()
Публикувано07.08.03 11:30

ще кажа само едно:
Модератора прави така само и само за да не се отегли от поста, още повече че се вижда гласуването за това да остане, по този повод, трие мои съобщения, които не съдържат обиди към никого, само и само когато го питам защо прави така, рпи положение, че не поставя бележки.
Но спокойно, всеки както вижда може да получи бан, ако не иска някой модератор, не съм само аз и нъкъм, гей-нюс-бг също е баннат.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.