|
|
|
Тема
|
Да доуточня:
|
|
| Автор |
Big and thick (queer) |
| Публикувано | 07.08.03 02:35 |
|
|
Тъй като аз предложих Никам и Супер Марио /С/ да бъдат изключени от клуба, искам да направя едно доуточнение. Твърдо вярвам че за всяка грешка има и прошка. Сигурен съм че посвоему и двамата са добри момчета, просто понякога реагират по-бурно. Затова предлагам, ако се стигне до изключване, то да е за определен период от време, не завинаги. През този предиод се надявам двамата добре да си помислят върху поведението си и повече да не грешат. Не може двама да вдигат шум за 200 и да изнервят целия клуб
THE BIGGER THE BETTER
| |
|
|
|
Не може да се променя условието на гласуването по време на гласуването. Некоректно е. Пример: Ако накой е искал те да бъдат изключени за период от време, но не за винаги, е могъл да гласува да останат. В новата ситуация гласът му очевидно не трябва да се счита.
In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is.
| |
|
|
|
ще кажа само едно:
Модератора прави така само и само за да не се отегли от поста, още повече че се вижда гласуването за това да остане, по този повод, трие мои съобщения, които не съдържат обиди към никого, само и само когато го питам защо прави така, рпи положение, че не поставя бележки.
Но спокойно, всеки както вижда може да получи бан, ако не иска някой модератор, не съм само аз и нъкъм, гей-нюс-бг също е баннат.
| |
|
|
|
|