Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:38 14.11.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Гласуване за изключване от клубанови  
Автор Big and thick (queer)
Публикувано06.08.03 17:20

Предвид на събитията от последните няколко месеца предлагам на клубарите да гласуваме за изключването /или оставането/ на Никам и С в клуба. Аз съм за изключването им.

THE BIGGER THE BETTER

Тема Re: Да ти поясня нещонови [re: Big and thick]  
Автор Nikkam (познат съм - да)
Публикувано06.08.03 17:35

Явно никак не си наясно, с политиката на сайтовото администриране.
Имаш право да забраняваш достъп на юзър, в клуб по предназначение, третираш неговите интереси, само ако този сайт е лично твой, и ти си платил своите сайтови такси. Очевидно е, поне аз, го знам със сигурност, че този сайт не е твой.
Имаш право да гласуваш, само за избор на модератори, тъй като те са обикновени юзъри като всички нас, и това касае прякото управление на форум, който забележи, може да съществува и без тях.
Имаш право да гласуваш и за анкети, които се пускат от сайтовия администратор - а той със сигурност, тук не е пускал такава и няма и да го направи.

Направи ли разликата?
Значи аз след малко като пусна анкета за гласуване, тя може да бъде в две направления:
- или да искам да се отстранят модератори
-или да искам мнението на юзърите, по теми, които обаче нямат нищо общо със забраняването достъпа им в даден клуб, който и да е той. По простата причина че ДИР.БГ - не е ваша собственост.
Наясно ли си сега? Или пак да го пиша?

Свободата, Санчо, свободата...Ех...-въздъхна Дон Кихот!

Тема Re: Гласуване за изключване от клубанови [re: Big and thick]  
Автор jaytee (разсеян)
Публикувано06.08.03 19:16

Не можем да изключим някого, защото няма такъв механизъм, но можем с гласуване да иразим становище дали подкрепяме неговите многобройни постинги на една и съща тема или не. Можем да гласуваме например модераторите да сложат (и продължат да слагат) абсолютно всички съобщения на Никам, касещи исканията му за оставка на модератори, в една единствена тема. Може и да я фиксират отгоре на списъка с теми, специално за него. Какво мислите?

Et in Arcadia alto!

Редактирано от jaytee на 06.08.03 19:39.

Тема Ето ти една анкета за мене.нови [re: Big and thick]  
Автор 4O°C (Анкетьор)
Публикувано06.08.03 19:34

Да изгоним ли този потребител: http://clubs.dir.bg/showprofile.php?Cat=179&User=Super%20Mario%20%AE&Board=bulingermany&what=wwwthreads&page=0&view=collapsed&sb=5
Да
Не
Не мога да дам мнение; не искам да дам мнение; мнението ми е неутрелно; или мнението ми е друго и няма пряко отношение по конкретния въпрос

Приказките наистина са излишни в предвид какво

Анкетата е само за регистрирани потребители

Тема Re: Да ти поясня нещонови [re: Nikkam]  
Автор Big and thick (queer)
Публикувано06.08.03 19:41

Наясно съм че никой не може да ви спре да влизате и да пишете тук. Може да се регистрирате по различен начин, да влизате от различни компютри. Но знаеш ли какво - ако на мене някъде ми кажат че не съм добре дошъл, просто няма да ходя там, няма да нахалствам. Наистина не разбирам за какво са всичките тези истерии и тръшкания, все пак големи хора сме и трябва да се държим по-отговорно.

THE BIGGER THE BETTER

Тема Re: Гласуване за изключване от клубанови [re: jaytee]  
Автор Пepин (овълчил се)
Публикувано06.08.03 19:57

Така формулирано съм съгласен. Нека да има една папка (то вече има де) където всеки да си пише на воля за каквото си ще и да не се пипа от модераторите. Всичко извън нея да се подлага на строга цензура относно език и приличие.

In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is.

Тема Re: Гласуване за изключване от клуба [re: Пepин]  
Автор Nikkam (познат съм - да)
Публикувано06.08.03 20:03

А защо модератора приветства спекулациите и гнусните лъжи - как ослепя изведнъж и не е пипнал нито едно мнение от неговата фабрикантска интрига, която създава и подклажда?
Ето го моето инфо:
Моето ИП 213.91.191.*** тук няма да напиша последните три цифри.
И не ми обяснявай модераторе, какво е това, гледай само пак да не лъже-производстваш, както го правиш в момента.
Освен това има и още нещо оче-изваждащо - онова е написано от абсолютен неграмотник, по отношение на стил и граматика, а аз правилата за писане ги знам, и не допускам грешки от подобен характер. А и нямам такъв стил на писане. Така, че правете си сами изводите, кой го е писал.
Да, в Сф съм - сега какво - или още не си научил да гледаш на боб - както те учеше един друг модератор! Да не би да си припаднал - много ти е съвременна техниката май или още не си си купил кълбо за гадаене.
Мога и да ти кажа и къде живея - на Константин Величков - високите блокове - това говори ли ти нещо?
Дежуря в Майчин дом - понеделник, сряда, събота и всяка нечетна неделя, а във вторник, четвъртък петък и четните недели - в Тина Киркова - или и това не ти говори нищо? А - какво ми се правите на отворени? Моето инфо е ясно и аз не го и крия.
Влез в Мачин дом в поликлининия сектор, четвъртия кабинет - даже имам и график - ако си малко по -умен ще разбереш по името кой съм. Е - сега какво - аз не се крия зад поли и прочие - ясно!

Свободата, Санчо, свободата...Ех...-въздъхна Дон Кихот!

Тема Re: Да ти поясня нещонови [re: Big and thick]  
Автор CDV (onanist)
Публикувано06.08.03 21:00

Абе какво ви става на вас?Какво толкова е казал тук Никъм?Той просто се опитва да постави ред тук в този клуб и да не влизат хора като елия или мирето!Аз искам Никъм да остане тук,защо ти не се разкараш?

Кърпа на главата моооой!

Редактирано от Boian на 07.08.03 02:07.

Тема Re: Гласуване за изключване от клубанови [re: Nikkam]  
Автор Пepин (овълчил се)
Публикувано06.08.03 22:22

Ъъъъъ това отговор на моето мнение ли беше?

In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is.

Тема Re: Гласуване за изключване от клубанови [re: Jupiter]  
Автор Пepин (овълчил се)
Публикувано06.08.03 22:24

Абе да седи стига една да е и да не ми се налага да я гледам. Лично мнение.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.