Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:30 16.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема аз поздравявам модераторитенови [re: GayNewsBG]  
Автор °C ()
Публикувано05.08.03 15:16

с тази песен

Атлас, Играта свърши 2, (вокал Дони)

Фактите са си факти...
нечутите камбани - нечути, изпуснатите влакове - заминали...

Тема Re: аз поздравявам модераторитенови [re: °C]  
Автор Hopтттчe (мъглявo)
Публикувано05.08.03 18:23

Какво общо има едното с другото?

Тема Изборътнови [re: GayNewsBG]  
Автор BBourgasМодератор (дзверо)
Публикувано05.08.03 18:33

След като видя, че рекламните ти трикове няма да минат, логично беше да се изнесеш-то май и в това се изразяваше интересът към клубът ни-да пускаш постинги с интересно заглавие и хиперлинк към страницата си... Интересно защо досега не беше пуснал нито едно мнение в чужда тема и всичките ти мнения имат/ха /мин.време/някои ги поправих//, препратки към сайта ти.

На т'ва ако не е реклама...

Ето тук си признавам-нарушихме правилата, тъй като ти разрешихме да пускаш реклами, но явно повече няма да се повтори

Тема Не това което прави е РЕКЛАМАнови [re: Hopтттчe]  
Автор °C ()
Публикувано05.08.03 19:33

виж колко добре всички го казаха...
Нали поне да печелише пари от "тази реклама, която я прави тука" но не, някой хора казват: Стига си си рекламирал сайта, разкарай се...
Може би защото те искат да се ходи само в тяхния сайт?

П.с. аз за съжаление не мога да отида защото и двата не се виждат добре извън България.

Фактите са си факти...
нечутите камбани - нечути, изпуснатите влакове - заминали...

Тема Re: Не това което прави е РЕКЛАМАнови [re: °C]  
Публикувано05.08.03 19:36

кой е човека който го е казал и кой е другият сайт?

Тема Re: Не това което прави е РЕКЛАМАнови [re: °C]  
Автор Hopтттчe (мъглявo)
Публикувано05.08.03 19:45

По-подходящата дума в случая вместо реклама е "спам", или (на български), нежелана информация.

Нямам предвид, че информацията, която момчето системно предлага е нежелана сама по себе си. Вместо това, неадекватен е начинът, по който тя се предлага. Клубът не е бюлетин с резюмета на новини и препатка към пълния текст в сайта. Бюлетин с резюмета на новини се прави с помощта на RSS и/или sidebars/(hotlist panels). Такъв бюлетин може да се прави и чрез т.нар. пошенски списъци (mailing lists) или групи за новини.

Не че не може да се прави и с клубове като този, но тогава нямаше да е клуба на дир.бг "Адам и Адам", а клуба-сателит на сайта гейнюзбг.

Редактирано от Hopтттчe на 05.08.03 20:03.

Тема Re: До ББУРГАСнови [re: BBourgas]  
Автор Nykam (непознат )
Публикувано06.08.03 00:34

Айде, той рекламирал, ами ти, който слагаш знака с адреса на сайта ти непрекъснато под всяко едно твое мнение - това какво е? Не е ли спам? Ама нали тебе никой не може да те банне, що да не слагаш!
Дано разбереш какво съм написал, щото си беше признал по-горе сам, че си първосигнален.

Тема Re: Good BYE message - обичайте сенови [re: Hopтттчe]  
Автор prinyo ()
Публикувано06.08.03 10:28

Въпреки че бях решил да не влизам повече тук, все пак любопитстовото ми надделя и виждам, че наистина няма за какакво повече да се влиза.
Сега прегледах последните постинги и се оказа, че сме стигнали нови висоти на модераторството - линковете към български сайтове се премахват, а към чужди сайтове (например bbc) остават...
И двете страни не успяват да излязат от детската градина май, което е наистина жалко. Технологиите и тактиките за рекламиране на сайт, които ти цитираш наистина се използват, но сред тях е и именно изпозлване на различни форуми. Въпреки че лично аз не я харесвам и и използвам, тази практика е нормална и възприета при опита да се популяризира един нов сайт.

Колкото до RSS-ите, ще пробвам да изпратя на dir.bg RSS-a на momcheto.com да видим какво ще стане.

Тема Re: До ББУРГАСнови [re: Nykam]  
Публикувано06.08.03 11:15

Aue ей ти взлизал ли си някога през линка за да видиш къде води бе

Нъцки нъцки нъцки 8=====D

Редактирано от Boian на 07.08.03 03:02.

Тема Re: До ББУРГАС - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!! [re: BBourgas]  
Автор Nikam4o (непознат )
Публикувано06.08.03 11:54

БРАВО - НАЛИ СИ МОДЕРАТОР - БРАВО!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.