|
Тема
|
Абе какво е станало тука бе?
|
|
Автор |
CDV (onanist) |
Публикувано | 06.08.03 08:41 |
|
Както преди време davide беше ззабелязал клуба се е превърнал в "Адам срещу Адам".
Кърпа на главата моооой!
| |
Тема
|
Re: Ще ти отговоря
[re: CDV]
|
|
Автор |
Nykam (непознат
) |
Публикувано | 06.08.03 09:04 |
|
Това съм аз - Nikam - но както виждаш с нов ник. Защо?
Защото поисках съвсем основателно оставките и на двамата модератори, които най-нагло трият, променят, модифицират мненията на хората и на всичкото отгоре, злословят по техен адрес, правят сплетни и потискат хомосексуалиста.
Това е. Налагат неоснователно цензуриране, което е забележи според техните виждания.
Ясно е, че след като сме хора, то трябва да сме различни, не можем да бъдат поставяни под шаблон и да ни уеднаквяват.
Последният гаф е от снощи след 23 часа, на Боян - който без основание многократно ми модифицира темата за гей-сатовете в България, без да иска моето разрешение, без да ме уведомява и без да има основание за това. Просто защото се изживява като светия, и е решил да прави каквото си иска.
Питам, а ние - останалите как и докога ще търпим, такова немотивирано действие?
| |
Тема
|
за да не се повтарям ше ти кажа да прочетеш някой
|
|
Автор |
°C () |
Публикувано | 06.08.03 10:48 |
|
от останалите теми. Например тази: тя за съжаление е заключена, но много добре се чижда и спомоща на кой става това!
Фактите са си факти...
нечутите камбани - нечути, изпуснатите влакове - заминали...
| |
Тема
|
Re: Абе какво е станало тука бе?
|
|
Автор |
Пepин (овълчил се) |
Публикувано | 06.08.03 18:22 |
|
Да бе ужас. Май най-смислената тема на последък е тази за обезкосмяването на топките (с което в никой случай не искам да обидя този който я е пуснал).
In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is.
| |
|
|
|
|