|
|
Chudno e che nishto ne se pishe za biseksualnosta!I neka tuk da vmykna mnenie i lichen opit.Prosto niama kak da syshtestvuva takava kategoriia.Struvia mi se protivoestestvenno ednin den da si taka na drugiia sys syshtata strast-inakyv.Chovek e roden da byde konservativen i ili e ili ne e!Sydia po sebe si,zashtoto ne sym se vpuskal nikoga do sega v slovoizliianiia s priiatelki-momcheta i momicheta che sym ili ne sym takyv ili inaiakyv.T-.E.-zajalost,opredeleno sym homoseksualen no do sega po redica i syvsem obiasnimi prichini go kriia i praktikuvam normalen heteroseksualin seks.makar i biz osobenno jelani e i mchisto mehanicheski,toi dori mi lipsva.Tak sym v niakakyv kompromis sys sebe si,s dominirashtoto mnozinstvo i iznachalnata mi syshtnost!Niamam koiznae kakyv vytreshen konflikt i nikoga ne bih razvial bairaka na istinata.Drug e vyprosa-mujdu homo i heteroseksuanite niama prehodni kategorii.Az bih se opredelil kato biseksualen-no syrceto mi iska edno a vyrsha drugo,zashtoto inache ne mi stiska da riskuvam vsichkoto koeto sym postignal.Sebe si i sobstvennata si uchast ne slagam na preden plan a misylta i ubedenosta che biseksualni niama!Te sa po-skoro po-myjestvenni hmoseksualisti,mojeshti da izvyrshvat bezchuvstven seksualen akt s jena,i da potynat v toia "razvrat" do stepen da zagubiat okonchatelno i zavinagi predstava koi0-koi e,no te i az i vseki,narekyl se biseksualen,viarvam che vsichki sme do edni prosto prosloika ot obratni i plashlivi myje!I kazano na uho-heteroseksualniia seks hich ne e losh!!!
| |
Тема
|
Re: BISEKSUALNOST!?!?!?
[re: BOlAN]
|
|
Автор |
eлия () |
Публикувано | 29.08.02 20:25 |
|
И кмета на Париж...Делано...
И трима министри в Английското правителство...
| |
Тема
|
Re: BISEKSUALNOST!?!?!?
[re: eлия]
|
|
Автор |
BOlAN (ентусиаст) |
Публикувано | 30.08.02 09:19 |
|
Blagodarya za dopulnenieto,
i Ian McKellan, sushto
| |
|
Подкрепям те,макар че опростявайки така нещата,мигом ще поставим всичката тая богата и пребогата душевност на инаквия мъж в тесни и класифицируеми белези и признаци.Вярно е че няма средна категория между прави и криви.Бисексуални се наричат единственно и само хомосексуални мъже с опит в секса с жени изначално опитали иначе неприсъщият им секс.Прав си още че сърцето определя ни като едни или други.И точно то ме подсказва че не съм бисексуален а просто гей,по-различен по поведение и вид от обичайното.Но нали-пустото сърце-еднакво чувствам,както и вие,но се сдържам,но се стискам,преструвам се,за да не стана като някои от Вас!За жалост,участа ни е такава-да се скриеш или да погубиш достойнството си или по-лошо да те сочат с пръст всевъзможни хетеросексуални боклуци,червеи и простосмъртни същества,които и понятие си нямат,колко е трудно да се преструваш цял един живот,а пред себеподобните да се определяш като бисексуален,само защото спиш с жени а не с мъже-от страх,от свян и от примирение........
| |
Тема
|
Re: PRAV SI-KRIV SI
[re: Kerkelyan]
|
|
Автор |
BOlAN (ентусиаст) |
Публикувано | 02.09.02 00:33 |
|
Ne moga da razbera, zashto uchastta na homoseksualnite e da se kriyat. Zhalko e, che tova se priema kato normalno. I se schita za normalno da poddurzhash vruzki s zheni samo, za da ne otkriyat. Izobshto ne go schitam tova za normalno. I tova spored ne e biseksualnata orientaciya.
Boian
| |
|
Лично според мен, бисексуален означава да имаш желание да спиш както с жени, така и с мъже, да ти е кеф да го правиш. Има и жени, и мъже, които адски ме възбуждат. Така че ...
| |
Тема
|
Re: PRAV SI-KRIV SI
[re: martyr]
|
|
Автор |
BOlAN (ентусиаст) |
Публикувано | 04.09.02 06:51 |
|
ami da ti kazha, dosega nikogo ne sym zagubil. Prosto mnenie. Ti si reshavash.
Boian
| |
|
|
|
|