Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:05 12.11.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Тема dano nadejdata za shtastie parva umreнови [re: dark_happiness]  
Автор Пaднaл-aнreл (наказател)
Публикувано07.05.02 23:53

но това са само идеали и нищо повече,защо така кара ни живота сурови да сме дори във начинът по който мечтаем за забранените неща.....

Тема Re: dano nadejdata za shtastie parva umre [re: Пaднaл-aнreл]  
Автор dark_happiness (непознат)
Публикувано08.05.02 12:06

idealite sa tova,koeto nie izgrajdame....sledovatelno gi sledvame,a ako lubovta beshe ideal nqmashe da sashtestvuvame(povecheto ot nas!)....jivota e surov,no mechtite sa neshtoto koeto stoplq vseki mig v tova zamraznalo ejednevie...pomisli za razlikata mejdu ideal i chuvstvo i koga mislish,che dvete se prelivat?kade sa dopirnite tochki?(dano sam razbral pravilno otgovora ti,zashtoto da ti priznaq izrechenieto beshe postroeno dosta stranno)....
...Osvobodi se ot lichnoto,za da deistvash kato LICHNOST!

Тема Re: mnogotochiqнови [re: dark_happiness]  
Автор VarnaBear (непознат )
Публикувано20.05.02 11:38

Towa mi stopli syrceto... Tykmo mi zaiawiha, che sym bil idealist i sym tyrsel neshta, koito nikoi ne mojel da mi dade ...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.