Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:01 16.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Тема Заслужава ли си да си признаеш?нови  
Автор Gaytwink (непознат)
Публикувано16.11.01 21:06

Аз пробвах няколко пъти да каж на приятели че съм гей, но саом като отворя темата и се чуват познатите неща "е немога да ги разбера тея хора" и по-лоши де...
И вече незнам дали си заслужава май е по-добре да си мълча.
Вие как се справяте ?

Тема Re: Заслужава ли си да си признаеш?нови [re: Gaytwink]  
Автор duhku4e (непознат )
Публикувано16.11.01 22:56

3a6to trjabva ili iska6 da im ka3va6?

Автор BearsHunter (The Trapper)
Публикувано17.11.01 05:07

A пробва ли, да си намериш приятели пред които, не е нужно да признаваш, каквото и да било...просто няма да е необходимо...

Тема Re: Заслужава ли си да си признаеш?нови [re: BearsHunter]  
Автор morningside (непознат)
Публикувано17.11.01 13:48

Ако твоите приятели не могат да те приемат такъв какъвто си - значи че те не са ти никакви приятели

Автор Gaytwink (непознат)
Публикувано17.11.01 14:07

Бла бла. Тези неща съм ги чувал... нещата не се променят само ако си говориме празни приказки. Освен това аз питам вас - дали имате проблем с това?

Автор lOROS (Tyrsesht)
Публикувано17.11.01 15:12

Привет!
И аз мисля че не е необходимо да казваш веднага след името си че си гей когато се запознаваш...
А че не се променят лесно нещата - и това го знаем....дори и от собствен опит! Важното е да покажем "добрата" страна на общността ни, а не че мислим само за секс. Поне моите хетеро приятели така казват. Човек е ценен с това което е и с това, което дава на останалите, а не с това с кой си ляга... Опитай да се докажеш като личност и тогава на никого няма да му пука с кого правищ секс.
И още нещо - съгласен съм и с това, че ако не те приемат такъв какъвто си - просто не са ти истински приятели.
Аз вече няколко години не крия че съм гей, но не и парадирам с това, защото то не ме прави повече или по-малко човек. Просто се чувствам по-добре, защото не влагам сили за да се крия, а ги използвам за други неща!
Успех!
xxx

Koito tyrsi... namira!

Тема Re: Заслужава ли си да си признаеш? [re: Gaytwink]  
Автор wawel (непознат )
Публикувано18.11.01 09:55

ИМАМ ПРОБЛЕМ С ТОВА!

И не си заслужава да признаваш...................
Така мисля.

Тема Re: Заслужава ли си да си признаеш?нови [re: maxlove]  
Автор BOlAN (минаващ)
Публикувано28.12.01 21:48

Syglasen sym s IOROS.

Kato cyalo dosega v povecheto sluchai ne e bilo problem. Durzha se napulno estestveno i prosto si prikazvam za boyfriend.

Ne mi haresva dumata "priznavam". Vse pak tova izobshtno ne e neshto sramno, che da priznavam. Po-skoro da spodelish, da se doverish...

I vse pak, postpp2pi taka kakto mislish za nai-dobre. Ako iskash da si slagash heteroseksualna maska, dobre. Men tova prosto me ogranichava.

Boian

Тема Re: super saitнови [re: islander]  
Автор BOlAN (минаващ)
Публикувано28.12.01 21:49

Islander,

Mnogo mi haresva saita s kartichkite ti. Podbrani s dobyr vkus. Super.

Boian

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.