Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:50 18.07.25 
Запознанства
   >> Адам и Адам
*Кратък преглед

Тема Искам да го направянови  
Автор Jo ()
Публикувано04.08.00 03:33

Не съм бил никога до сега с мъж, но мисля че ще ми хареса.Вазбуждам се от мисълта да правя орален секс на някой докато се изпразни в устата ми, но ме е страх да направя парвата стъпка.Определям се повече като пасивен. На 28 сам, 170/55. Ако някой може да ми даде някакъв съвет ще му бъда благодарен.

Тема Искам да го направянови [re: Jo]  
Автор richard ()
Публикувано04.08.00 15:24

Привет Радвам се че си се решил да споделиш желанията си и съответно искаш да опиташ. Бих могъл да ти помогна ако искаш. Не е задължително да стане от първия път но поне ще може да си поговориме. richard@dir.bg

Автор Иван ()
Публикувано07.08.00 16:20

Моят съвет е да го направиш. Аз съм ти набор и преди известно време бях пред същия проблем, но сега вече зная, че когато искам нещо от секса е най-добре да го направя. Постъпи и ти така. Пробвай - направи свирка на някой и ще видиш, че след това ще получиш страхотно облекчение. Ако искаш моят чеп е винаги готов да го вкусиш, че опиташ и вкуса на капките ми. Аз също ще ти духам - ако искаш разбира се. Ще чакам отговор Чао.

Автор ven ()
Публикувано07.08.00 23:05

izpra ti mi tvojat e-mail

Тема Искам да го направя [re: Jo]  
Автор tony ()
Публикувано08.08.00 14:07

ПИШИ НА Е-МАЙЛА

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.