|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
nou e tupoooooooo
|
|
Автор |
Wild Jackass (непознат) |
Публикувано | 07.04.05 23:44 |
|
kopeletaaa ko staaaaaa
are otg na prostia vupros!
za6to izob6to sa mu nujni na 4ovek knigite kato ima tolku nou drugi iaki ne6ta koito mogat da mu zapulvat vremeto!
za kvo mu e na 4ovek v jivota da 4ete kato ima tv,komp,grafiti,joint i drugite tam iaki ne6taaaaa?????????
jackass e iakoooooooooooooooooooooooo
knigite sa tupooooooooooooooooooooo
anarho e iakooooo e tva e jivotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
| |
|
Да, а вашите знаят ли?
| |
Тема
|
Re: nou e tupoooooooo
[re: Wild Jackass]
|
|
Автор | Dexter (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.05 00:48 |
|
Честно да си кажа малко не виждам смисъл в темата ти. Просто плюеш на книгата или какво. Не знам за тебе как е, обаче за мене книгата не е средство да си запълвам свободното време. Ако съпоставяш кино и книга-зависи. Има книги които мразя, но има филми правени по тези книги, които съм харесвал. Този случай обаче е страхотна рядкост. По-скоро е обратното. Почти всички сме гледали "Мълчанието на агнетата" и съм сигурен, че на всеки здраво мислещ човек му е останало невероятно впечатление. Мога да кажа че книгата ми остави стотици-пъти по-голямо впечатление и промени изцяло ценностната ми система.
Целта на книгата не е да ни даде отговори, а да ни остави въпроси на които сами да дадем отговор, който ни удовлетворява. По въпроса ти:
"za kvo mu e na 4ovek v jivota da 4ete kato ima tv,komp,grafiti,joint i drugite tam iaki ne6taaaaa????????? "
Аз ще ти задам друг въпрос:
За какво му е на човек тв-то, комп-а, графитите, тревата у тн., като можеш направо да си легнеш и да зачакаш последния момент? Стигаме до въпроса
"Какъв е смисъла на живота"
Обесмисля се целия живот и всички неща за който се борим. Въпроса за jackass не го обсъждам. Там ми е смесено мнението....
Това което каза-"anarho e iakooooo"-ти знаеш ли въобще каква е идеята на анархизма. Доста неща трябва да прочетеш за да разбереш каква е истинската идея и да разбереш за какво е цялата борба и каква е целта...
Аре много здраве!
| |
Тема
|
[re: Dexter]
|
|
Автор |
Bgpunk (Varlam Aravidze) |
Публикувано | 08.04.05 00:57 |
|
А какво е Jackass?
| |
Тема
|
[re: Bgpunk]
|
|
Публикувано | 08.04.05 01:20 |
|
Предаване по MTV! Прават разни глупости-в моментите в които само се пребиват като кучета е весело. Като почнат да скачат в басеини с лаина и разни такива просто махам mtv-то.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 08.04.05 01:31 |
|
Подозирах. Аман от американски Боби Турбота.
Пък и МТВ ти прави мозъка на желе.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 08.04.05 10:48 |
|
True, true!
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 08.04.05 10:50 |
|
Забравих да вметна, че това не беше идеята на topic-а....
| |
Тема
|
Re: nou e tupoooooooo tui mom4e!
|
|
Автор | D.Vanian (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.05 11:50 |
|
Poor bastard!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 08.04.05 16:42 |
|
И каква беше идеята на топика?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|