Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:42 04.11.25 
Музикални
   >> Пънк
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема kakvo vi donese dedo mraz?нови  
Автор urban-gothic (slave trader)
Публикувано25.12.04 13:49

az namerix pod elxata `space inviders `!!!!!! i edni futbolni 4orapi na QPR.biva! dosega se rqazbivax na spice inviders i sega mi se se gubqt bukvite na keypada...
ne bqx igral spece inviders ot pone 20 godini!

SAMO HEBAR-OLE

Тема Re: kakvo vi donese dedo mraz?нови [re: urban-gothic]  
Автор Bgpunk (Mile Voli Disko)
Публикувано25.12.04 17:56

А аз си купих телефон NEO за 20 лева, че старият ми много се дънеше.
Хубав телефон, святка, с дълъг кабел, мога да се разхождам и да си приказвам. И един шоколад. Това има на масата.

Тема Re: kakvo vi donese dedo mraz?нови [re: Bgpunk]  
Публикувано25.12.04 23:09

unata s shokolada,4e kato te xvane,nema spirane!

SAMO HEBAR-OLE

Автор Bgpunk (Mile Voli Disko)
Публикувано25.12.04 23:13

Абе, аз не съм фен на шокото. Ям го, ама безразлично. Няма любов, така да се каже.

Тема Re: kakvo vi donese dedo mraz?нови [re: Bgpunk]  
Публикувано26.12.04 13:04

bati,drugite deza,kvi li podaruzi sa polu4ili,ta tolkova sa se obesebili s tqx,dori nemat vreme da minat prez foruma :)

SAMO HEBAR-OLE

АвторLGB (Нерегистриран)
Публикувано26.12.04 17:43

докладвам:
чифт ръкавици с капаци за пръстите - удобни за работа, лента за глава вълнена и приятна, книга като слънце: Консумистически манифест от Норберт Болц.

Всичко ново възбужда, всичко изненадващо стимулира. Ала суперстимулацията води до стрес - и тогава привлекателен започва да изглежда уютът на познатото. Ето защо в едно общество, което основателно се нарича "общество на благоденствието", нашият живот обикновено е доста комфортен. От комфорта обаче възниква скука, от нея пък ни освобождават единствено стимулиращите импулси на новото. Но онзи, който иска да се радва на новото, трябва най-напред да го изучи. Поради това тръпката на новото и непознатото първоначално ни създава вътрешно напрежение. Тъкмо от него ние бягаме в комфорта. От комфорта възниква скука... и тъй нататък. (...)
Комфорт - това е светът на доволния клиент. В тази връзка Робърт Райх говори за "разглезване на телата и умовете"1. Удоволствието е светът на въодушевения клиент. Най-ясно можем да онагледим съотношението между комфорт и наслада, ако вземе за пример автомобила. Автоматичните скорости са комфорт, ръката върху скоростния лост е удоволствие. Естествено, ако става дума за преместване, и една евтина японска кола е напълно достатъчна, стимулиращо обаче действа единствено луксозната лимузина: Joyride.
Като обект на наслада, автомобилът е стоката-преживяване. Или, казано по-точно, подобно на фетиш, той функционира като ключ към света на преживяванията. В този смисъл автоградчето във Волфсбург претендира да бъде за света на мобилността онова, което Niketown в Чикаго е за света на спорта. Естествено, никому не би дошло наум доброволно да посети град Волфсбург; милиони обаче доброволно посещават градчето в града, за което Клаус Кокс, шеф на отдела за връзки с обществеността на концерна "Фолксваген", тъй красиво твърди: "Ние разказваме на хората приказката за мобилността. И за всекиго стават достъпни всички стилове на живот на този свят." Точно като Niketown, и автоградчето е храм на стиловете на живот, където съвсем насериозно може да се използва наблюдението на Отъл Айхер: "Автомобилът е обект на преклонение, който се нуждае и от определен олтарен дизайн."2

това е откъс......

и това е май с дедото засега. Но пък си изтеглих всичко на Riblja Corba.

Тема Re: kakvo vi donese dedo mraz?нови [re: LGB]  
Авторselbstmord (Нерегистриран)
Публикувано26.12.04 18:55

na men ni6to

Автор dave (not knowing)
Публикувано26.12.04 20:42

Най-важното което ми донесе дедо Николас бяха усмивките на хората около мене като си отваряха подаръците (леле как звучи само). Е имаше и сълзи, де. Бех се докарал на стареца с подаръците и толкова морбидно изглеждах (собствен дизайн), че дъщеря ми се схвана от страх. Иначе си имам жилетчица (никога не съм носил такова чудо и не знам как ще ми понесе) и разни други битови придобивки. Така е то - вещомания.
Обаче, мамка му и коледа. Представяте ли си - нито един късмет не ми се падна от баницата. Поне ей тъй от кумова срама да ми се беше паднала яхтата. А то - нищо. Явно тая година безкъсметен ще си ходя.

Next One Is Real

Тема Re: kakvo vi donese dedo mraz?нови [re: dave]  
Публикувано27.12.04 00:16

vie na iztok puk pravite banizi s kusmeti!
nie na zapad pravim samo pitka s pari4ka na budni ve4er.
pari4kata se padna na mene taq koleda!!!!za purvi put v poslednite 10 godini!
minalata godina puk pravexme banizia s kusmeti-na mene se padna `direct promotion` i QPR verno spe4elixa direct promotion-a!

SAMO HEBAR-OLE

Автор dave (not knowing)
Публикувано27.12.04 00:34

Всъщност баничната трагедия с късметите се разигра на 30-40 километра от Пазарджик...
Никога не ми се падала паричка. Всъщност най-високото ми късметно постижение е листче на което пише "щастие". Ама тъй като дефинирането на т.нар щастие е трудна - не знам да ли ми се е сбъдвало.

Next One Is Real

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.