|
Тема
|
Семихатов за нещо уникално
|
|
Автор |
P. - koвaчa (пенсионерин) |
Публикувано | 14.11.24 20:12 |
|
https://www.youtube.com/watch?v=dw7pjAqa-kY Семихатов е руски учен. Слава Богу поназнайвам руски а това за което тук той разказва много ме впечатли. Много!!! Гледайте и учете чужди езици Наистина си струва да разбираш чужд език.
Geri Здравей дано си в форма да обясниш това онова по темата.
Редактирано от P. - koвaчa на 14.11.24 20:19.
| |
|
Ала бала глупости . Квантовата механика не е наука . Учени шмекери , които си мислят , че ще станат известни и ще спечелят пари като разказват врели - не кипели на хората . Десет милярда опукаха с колайдера в Швейцария за да откриват божествена частица . И това преди инфлацията . Сега са сигурно 100 милярда ! Нищо не намериха . Сектанти ! Не знам как си зарибяват нови членове . Сигурно обясняват на физиците с мерак за кариера , че който се занимава с това е много по-умен от другите . Цялата материя се обяснява с класическата механика и електродинамика . Другото са бълвочи .
| |
|
Не съм гледал линка на Рачо, но ти да напишеш това е признак на голямо невежество.
| |
|
Това е само признак . Но в действителност не е .
| |
|
Дим без огън няма. Щом има признак, значи е така, както съм го написал.
| |
|
Интересен фокус Тоя Дирак е по умен от мен и може би от много други хора включително и Аза ндрел ли какъв беше там
а това е пак за човек който копае дълбока дупка до центъра на земята - преди бях писал за такава копан помня .
великолепен музикален мотив - аз на негов фон гледах двама физици великани:
и последно тук учените са трима но и разискваното тук е просто уникално-
Редактирано от stillpigi-166243 на 19.12.24 10:35.
| |
|
Квантовата механика съдържа БЛАГИНИТЕ на РЕАЛНАТА физико-химия! Другото е РОБОВЛАДЕЛСТВО.
Иначе езотеризмът и мътиматическото комплициране са, за да... не се окоти/ПРОСВЕТИ котаракът на Шрьодингер.
| |
|
|
|
|