|
Тема
|
Честит 24 май на всички
|
|
Автор |
stillpigi-166243 (пенсионерин) |
Публикувано | 24.05.24 11:43 |
|
Е, малко е скучно няма го Прайда, Кришнарите ги няма, няма го ПП и посолствата Путин е виновен а го няма Соломунчо Пасиев да клъца топки. Изобщо чуждоезичните липсват нещо.Да живее най светият български празник Празникът на писменоста който ни е дал самодостатъчност като народ. Бог с нас! Честито момичета и момчета. Докато има наша азбука и писменост сме неуязвими. Честито!!!
Редактирано от stillpigi-166243 на 24.05.24 11:53.
| |
|
Благодаря ти Риенчо Аз пък не познавам Гери и не съм го виждал лично и мога да предполагам каквото си искам за него и теб не съм виждал и силно съм убеден че си жираф с три камилски гърбици който снася яйца и се храни с камъни. Е, това променя ли фактът че вчера вместо да пишеш нещо за 24 май пак си се оливал с простотии и празни думи. Слава богу нямам мания за величие а те знам какво представляваш. Исканите от теб изчисления за падащата тухла в земята ги има в списанията на Гери дето са на най първомясто постове. името на списанието е Квант Изтеглил съм си доста от тях и си ги чета защото съм проЗд чуек. Да прав си признавам прозд чуек съм мноу проЗд. Честит 24 май специално за теб ало умният. Скоро няма да ти пиша така да знаеш. Нигръмуотин съм.
Уж щяхме джендъри да сме, а то се напълни с педерасти държавата...
| |
|
Тъпако темелков, никакви изчисления от теб не искам.
Ти си този, който се пъне тук с информация от стари списания, която не умее да обясни. Пробваш се по метода на твоя приятел кукумил да ми приписваш, че искам нещо.
Това, че се лигавиш не те прави по-малко прост.
Не знам от какво списание четеш, обаче дори сега има разминаване в това, което говориш. Първо каза, че си го чел в списание изхвърлено от библиотека, понеже им заемало място и дори се възмущаваше. Сега заявяваш, че е от качените от Гери списания. Типично в твой стил. То и за темелкото колко лъга.
Не е грях да си прост. Грях е, че лъжеш повече от цяла махала цигани.
| |
|
"Не знам от какво списание четеш, обаче дори сега има разминаване в това, което говориш..." Ами няма разминаване никакво даже Някои от списанията взети от библиотеката която префасонираха по нов тертип се дублират с списанията които съм си дърпал . Дърпал съм си и други списания и аутомотив индастрийз американското и почти всички руски списания и немски и полски. Щом са технически нямам никакви скрупули дали са кумунистиччески или капиталистически или демократически . Карай по полека да не те гръмне някой инсултинфаркт или прочее . Не искам да съм причина за това и пак ти казвам от самият тебе никой не може да те спаси. Айде скоро няма даме четеш . то ти и без това не заслужаваш още не си дума отронил за 24 май. Пази си нервите ей наистина го мисля ако и да съм дребна риба дрът пергиш според теб доколкото усещам.
Уж щяхме джендъри да сме, а то се напълни с педерасти държавата...
| |
|
|
|
|