Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:19 08.07.25 
Природни науки
   >> Физика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Едно филмченови  
Автор нaив (тя)
Публикувано08.07.09 11:43

Или по торентите, с български субтитри.

Тема Re: Едно филмченови [re: нaив]  
Автор harish_chandraМодератор (curmudgeon)
Публикувано08.07.09 18:14

Това вече го бяха поствали по другите форуми, ти защо се сети сега да го пускаш тук?

И как точно го свързваш с физиката. Сега като го изтрия пак ще почнеш да се оплакваш.

Тема Re: Едно филмченови [re: harish_chandra]  
Автор нaив (тя)
Публикувано08.07.09 19:36

А, да го постна тогава в някоя от екологичните теми, които не си заключил или изтрил? Та като изтриеш тази, да заключиш и тях? Но не съм сигурна, че филмът е точно и само екологичен. Има хубави картинки в него, те ли те дразнят, че ще триеш?

Тема Re: Едно филмченови [re: нaив]  
Публикувано08.07.09 19:46

Така и не каза кое е общото с физиката. Хубавите картинки ли? Сега какво, да почнем да пускаме хубави картинки на голи жени? Там поне ще им гледаме физиката.

Автор нaив (тя)
Публикувано08.07.09 19:58

Пуснах го заради екологичните теми, ако трябва да съм честна, по асоциация. Но има там за въглеродния двуокис, за водата, за полярните шапки, вятърни генератори, може да се поскарат хората. Това не може ли да мине за физика, някак да направиш компромис?:))

Тема Re: Едно филмче [re: нaив]  
Публикувано08.07.09 20:07

Има клуб екология. Защо не го пуснеш там? Или не погледнеш дали вече са го пускали.

Каква е тая мания да пускаш тук неща не свързани с темата на клуба. Поне да беше написала в заглавието, че това е странична тема.

Автор нaив (тя)
Публикувано08.07.09 20:18

Трий.

Автор Пaньo Дoнeв (пират)
Публикувано09.07.09 18:14

Ей голям форумен полицай си станал! Па голяма работа, че било филм. Ето аз никога няма да тръгна да чета глупости в "екология" или "форум на зелените глупаци" или прочие места за тъпотии, но ето някой се е сетил да пусне линк за забележителен филм и аз съм доволен, че рабрах за това иначе шях да го пропусна.

Проявявай малко въображение и ти. И виж как никой не те трие от форум математика въпреки, че се омота кое е теория на числата кое не е.

Тема Re: Едно филмченови [re: Пaньo Дoнeв]  
Публикувано09.07.09 18:33

Не съм се омотал, а си казвам мнението. И как да ме изтрие някой там, като си нямат модератор?

А за това, че си щял да го пропуснеш ако не беше пуснато тук, лоша работа. Но не може да очакваш, хората да идват в клуб физика за да гледат филмчета.

Тема Re: Едно филмченови [re: Пaньo Дoнeв]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано09.07.09 19:06

аз не го гледах, щото ме е гнъс от екология, но да не искаш да кажеш че филма не заслужава да бъде горян на аутодафе?

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.