|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
РАЗБУЛВАНЕ НА ТАЙНИТЕ И МИСТЕРИИТЕ НА СЕКСА
|
|
Автор |
Cлoвeнckи вoлk () |
Публикувано | 28.05.08 08:27 |
|
Дайте поразсъждаваме -с "мисловен" експеримент нема а стане -требе си мацка която да желае същото за да не попаднете под ударите на НПК глава 456 алинея 4-та буква р-малък
| |
Тема
|
Re: РАЗБУЛВАНЕ НА ТАЙНИТЕ И МИСТЕРИИТЕ НА СЕКСА
[re: Cлoвeнckи вoлk]
|
|
Автор | Calderone (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.05.08 19:09 |
|
Ха-ха. Аз обаче мисля да проведа "експеримента" с две мацки
| |
Тема
|
[re: Calderone]
|
|
Автор | Boлk (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.05.08 20:36 |
|
Релативистично погледнато по-важно е качеството но количествените натрупвания водят до качествени изменения
| |
|
"Ха-ха. Аз обаче мисля да проведа "експеримента" с две мацки"
Теб те знаем, ти можеш и с повече, зависи колко ти е бърз интернета.
| |
Тема
|
[re: harish_chandra]
|
|
Публикувано | 28.05.08 22:35 |
|
По-добре да млати злобарки отколкото да пише глупотевини на "физически" теми като интелектуалните пигмеи.Тия пичове верно не съзнават ,че когато е откривана тая теория дедевете им са орали с волове и плуг в някое загубено село в гъза на географията.Малко реализъм не е излишен и мисля да го внеса
| |
Тема
|
[re: Boлk]
|
|
Публикувано | 29.05.08 01:23 |
|
Аз отдавна съм научил, че напразното висене пред компютъра и писането във форуми, чатове, и прочее компютърни простотии, не носи нито умствена, нито каквато и да е друга полза, особенно ще се отнася до намирането на мацки.
На тези пичове тук, животът им е свързан с безкрайния спор относно СТО и вечните двигатели, понеже явно нямат с какво друго да се занимават. Например, на geri изобщо няма да му дойде на акъла да вземе някоя мацка, и да отиде на море с нея. Предпочита да кибичи във форума, може би защото така е свикнал, и му е по-интересно. Така се забавлява човека.
Ако човек си има гадже, той изобщо няма време за писане по форуми, най-малкото за спор относно СТО с Петков, което е преливане от пусто в празно, т.е. пишещите тук са по-самотни хора, или както им викат американците: (singles).
Няма смисъл да им обясняваш, че това което правят е безмислено. Остави ги да си спорят на воля.
| |
|
"...нито каквато и да е друга полза, особенно ще се отнася до намирането на мацки. "
Крогерчо, то когато човек е такъв левак като теб, нищо не помага. По добре не си губи времето по сайтовете за запознанства, ами се примири с факта че не те харесват жените, и че ще си бъдеш самотен цял живот.
"...т.е. пишещите тук са по-самотни хора, или както им викат американците: (singles). "
Няма как да знаеш дали е така или не. Естествено ти се утешавай че не си единствения загубеняк или както му викат американците (looser).
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 29.05.08 02:33 |
|
"ами се примири с факта че не те харесват жените, и че ще си бъдеш самотен цял живот."
Успя да ме разсмееш.
Естествено ти се утешавай че не си единствения загубеняк или както му викат американците
Да, освен това един мармот опаковаше шоколади "Милка"........
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 29.05.08 14:42 |
|
Бинго батка "Ай м лузър бейби"
| |
Тема
|
[re: Boлk]
|
|
Автор | нaив (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.05.08 15:18 |
|
Ар ю рили, бейби?
"I'm a loser
And I lost someone who's near to me
I'm a loser
And I'm not what I appear to be
Although I laugh and I act like a clown
Beneath this mask I am wearing a frown
My tears are falling like rain from the sky
Is it for her or myself that I cry"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|