Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:49 06.07.25 
Природни науки
   >> Физика
*Кратък преглед

Тема пътешествие във времетонови  
Автор goshko147 (любопитен)
Публикувано03.02.08 10:35

добре ама тази статия е отпреди 4 години и половина.. някой силен в тази област неможе ли да намери нещо по ново.

Трима души пазят тайна когато двамата са умрели!

Тема Re: пътешествие във времетонови [re: goshko147]  
АвторAнoнимko (Нерегистриран)
Публикувано03.02.08 14:45

Аз прерових Интернет и никъде не открих теория като тази - че земната история е тук, едва ли не записана във въздуха. Един вид хора от миналото преминават през нас и ние през тях без да усещаме нищо, защото сме в различни времеви измерения. Един вид бутната сграда още "седи" на същото място, но в миналото. Не знам как да го обясня, може би като многослойност? Виждал съм това във филмите как някой седи и изведнъж дадена улица се завръща в миналото или отива в бъдещето и има плавно преминаване. Как се нарича тази теория?

Тема До Гошко и Анонимконови [re: Aнoнимko]  
Автор Ra4OKowa4a (непознат )
Публикувано03.02.08 16:19

Момчета, знам че ви е интересно но това са виждания само.По ползотворно е да изчетете един два фантастични разказа за да се разтоварите, Повярвайте ми по здравословно е.Теорията на Мичиу Каку е хубава ако не се взема на сериозно.
Н е е никак малък броят на откачилите физици те в сравнение с откачилите математици са повече от много така съм чувал.Имах впредвид въобще а не че Каку е ненормален .Не се хвърляйте през глава в мисловни пространства и интелектуални виждания чието разчепкване е главоломно за несвикналият ум на младият човек.Повярвайте ми Агата Кристи ще ви е по подходящо четиво.
А за упоритите от вас да кажа :Първо обладайте общоизвестното с трезв разум и добронамереност не наизуст .Вероятно ще минат години, мноого години, ще пораснете, ще се ожените ще изгледате деца и чак тогава ако ви остане време ще се върнете назад.Може би ще има поне една победа останала специално за вас да я постигнете. и да ви удовлетвори изцяло и до края на живота ви да ви изпълва с красиви чувства.
Ако съвета ми ви се стори скучен и бързате много знайте че може и да не стигнете много далече. Най вероятно. и което е по лошо ще се въртите в кръг до пълно отчаяние и сред постоянният присмех на много по глупави от вас. Извинявайте че аз един като вас ви давам съвети дето не сте ми ги искали.
Хайде напред с Мичиу Кау и умната:)))

Тема Re: До Гошко и Анонимконови [re: Ra4OKowa4a]  
АвторAнoнимko (Нерегистриран)
Публикувано03.02.08 17:52

Да, обаче понеже съм на 19, а единствените ми щастливи години бяха първите 12 предпочитам да се върна в детството си и все там да си живя - от до 6 клас и после отново. И не би ми писнало, като знам какво ме чака от 7 клас до 1 курс.

Тема Re: До Гошко и Анонимко [re: Aнoнимko]  
Автор Ra4OKowa4a (непознат )
Публикувано03.02.08 20:36

Пиши на Каку иди в лабораторията му Когато построили най хубавият телескоп и попитали конструктора и какво ще видим сега Той отговорил _Ръката на твореца!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.